COD5 Multiplayer

سلام،

خوب جدید ترین COD هم اومد ! :cheesygri این تاپیک رو زدم تا در مورد آنلاین بازی کردن COD5 و ... اطلاعاتمون رو با هم به اشتراک بگذاریم !

اولین سوال هم خودم می پرسم ! یه جا دیدم که 2 3 تا Patch برای قسمت آنلاین بازی ( فکر کنم برای هاست شدن ) گذاشته بودن ... اگه میشه یکی لینکشونو بده و بگه کاربردشون همینی هست که گفتم یا ... ؟ :confused:
کلا توی قسمت بتا واسه آنلاین شدن چک می کرد که Keycode درست وارد شده یا نه ، توی نسخه ی اصلی از این مشکلات نیست که ؟

ممنون :love:

کی این جا این بازی رو تو گارنا بازی میکنه
اعلام کنه تا با هم بازی کنیم
من و دوستم با هم بازی میکنیم خیلی روون اجرا میشه
باید 7 تا پچ رو دانلود کنین

آقایون من یه مشکلی دارم :

من فقط قسمت شب زامبی (ناختر اون توتن) رو بازی میکنم. مشکلم این هست که XP ایم ذخیره نمیشه و همش از لول یک شروع میشه! البته به نظر نمیاد که مشکل زیاد جدی باشه ولی میخواستم بدونم راه حلی واسش هست یا نه؟

راستی اینا رو هم داشته باشین :

1. ویندوز XP استفاده میکنم.
2. بازیم دستکاری شده نیست.
3. از گیم کپی ورلد Offline Profile Creator رو دانلود و استفاده میکنم.
4. یه جایی به این برخورد کردم ولی هنوز امتحانش نکردم (چون به احتمال قوی مورد سومی درستش کرده و این طوری که توضیح داده نیست ولی مشکل ذخیره نشدن XP رو دارم) :

Once you do get the game working most of you will have trouble with the player profile reseting....

\Documents and Settings\YOUR_USER_NAME\Local Settings\Application Data\ Activision\CoDWaW\players\profiles
1. rename $$$ folder to player name wanted
2. create textfile: active.txt (must NOT be readonly)!right clik properties no mark by read only
3. open active.txt and type in your profile (folder) name!
if it asks to create a new profile at new game startup go back to above location in the profiles folder and if there is a folder still there with your name on it leave it..and any other files in there.Those are your XP points. open active.txt and re-type player name. If there is only a folder called $$$ rename it your player name and do the same with the active.txt...open and write player name.If there is the $$$ and a folder with your player name on it ..delete the $$$ folder and open active.txt and insert your player name..player keeps xp points

create a shortcut to this folder on desktop in case your profile "dissapears"​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or