COD5 :Infinity Ward رو ديگر ما نخواهيم ساخت!

Reza Modanloo

کاربر سایت
سلام

اين سايت استراليای هم داره راه ميفته و خبرای خوب و بدی رو از پوشش خوبش از AAC 07 اعلام ميکنه D:
سايت مزکور: درباره موضوع Thread ما و مصاحبه اي که انجام داده اينگونه مينويسد:

GamePlayers.com.AU

Infinity Ward سازنده بازی Call of Duty 4: Modern Warfare در Active Asia Conference 2007 که دمو قابل بازی اين بازی رو هم در اين Conference به نمايش در اورد اعلام کرد که اونها قصد ساختن Call of Duty 5 رو ندارند ..
به نظر ميرسه داره تو ساخت اين نسخه از بازی به اين سازنده مشهور سخت ميگزره که از الان يه همچين حرفی زده ميشه .. :cheesygri

قابل توجه مهدی جان: ;)
They would not be Making COD5

67580_hs.jpg

با اين تفاسير کمپانی Activison بايد Developer ديگری رو برای نسخه بعدی اين بازی در نظر بگيره
هرچند که خيلی زود هست صحبت در اين ضمينه ها چون هنوز مزه Call of Duty 4 رو به خوبی نچشيديم ..

من نمیدونم چرا همه با Treyarch پدر کشتگی دارن cod3 چیزی از قبلی کم نداشت که هیچ خیلی هم بهتر بود از هر لحاظ الان که دارم medal of honor :airborne رو که گند زده به unreal engine 3 بازی میکنم قدر و ارزش cod3 میفهمم
به نظر من COD2 از هر لحاظ (به جز گرافیک) از COD3 بهتر بود... ;)
پ.ن: از نظر هیجان بازی که دیگه هیچی... شما مرحله ی D-Day رو تو COD2 ببین... کدوم یکی از مرحله های COD3 همچین هیجانی داشت؟...

نمیدونم چرا شرکت به این قدرتمندی به خوبی از طرف شرکتهای بزرگ حمایت نمیشه!
به نظر من دلیلی که این شرکت نمیخواد همه سری های این بازی رو بسازه اینه که اولآ از نظر مالی زیاد وظعیت خوبی نداره! دومآ Infinity Ward شرکتی نیست که بخواد هر آشغالی رو تحویل مردم بده!
حداقل تا به الان این رو ثابت کرده و همیشه تو کارش بهترین بوده.

اگر Treyarch بسازه من نمی خرم. هنوز افتضاح نسخه ی سوم یادم نرفته. به مراتب نسخه ی دوم بازی بهتر از این بود.

این استدیو رو جمع کنید بابا. یا بذارید فقط همون مرد عنکبوتی رو بسازه. چون فقط بدرد هم چین کارهایی می خوره. :laughing:

حالا که نميخری اشکالی نداره ، ولی يک وقت مواظب باش کمپانی رو با ورشکستی مالی روبرو نکنی!!
انگار کپی خريدن من و شما و يک مليون نفر ديگه فرقی به حال کسی داره که ميخريد يا نميخريد!
ولی مسلما اگه کمپانی به اين نتيجه برسه که در کل همه رضايت ندارند از Terayech برای بازی Developer ديگری رو نظر خواهد گرفت!

اگر Treyarch بسازه من نمی خرم. هنوز افتضاح نسخه ی سوم یادم نرفته. به مراتب نسخه ی دوم بازی بهتر از این بود.

بهتره به جای اینکه انقدر به treyarch بد و بیراه بگید و استدلال های عجیب و غریب اختراع کنید اول دلیلش را بدونید ....

خیلی واضحه که امتیاز بازی Call of Duty در اختیار Activision هست و این کمپانی استراتژیش این هست که هر سال یک نسخه ی جدید از این بازی منتشر کنه ..

اما بگفته ی Infinity Ward این استودیو برای توسعه ی نسخه ی جدیدی از COD حداقل به دو سال زمان نیاز داره و به هیچ عنوان نمی تونه هر سال 1 نسخه ی جدید از این بازی بسازه و عقیده ای هم به چنین پروژه های پر شتابی نداره

و به همین دلیل Activision در ساخت این بازی از دو توسعه دهنده استفاده میکنه ....
استفاده از این راهکار باعث میشه که Infinity Ward زمان کافی برای ساخت پروژه های جدیدش در اختیار داشته باشه و Activision هم بتونه هر سال یک شماره ی جدید از این بازی را منتشر و روانه ی بازار کنه

پس از همین حالا میشه حدس زد که COD 6 که به احتمال بسیار زیاد در سال 2009 منتشر میشه توسط Infinity Ward ساخته میشه ...

اگر Treyarch بسازه من نمی خرم. هنوز افتضاح نسخه ی سوم یادم نرفته.

COD 3 نسبت به زمانی که Treyarch صرف ساختش کرده اصلا بد نبود ... Cod 3 تنها در عرض 8 ماه ساخته شد ....

آخرین ویرایش:
بهتره به جای اینکه انقدر به treyarch بد و بیراه بگید و استدلال های عجیب و غریب اختراع کنید اول دلیلش را بدونید ....

خیلی واضحه که امتیاز بازی Call of Duty در اختیار Activision هست و این کمپانی استراتژیش این هست که هر سال یک نسخه ی جدید از این بازی منتشر کنه ..

اما بگفته ی Infinity Ward این استودیو برای توسعه ی نسخه ی جدیدی از COD حداقل به دو سال زمان نیاز داره و به هیچ عنوان نمی تونه هر سال 1 نسخه ی جدید از این بازی بسازه و عقیده ای هم به چنین پروژه های پر شتابی نداره

و به همین دلیل Activision در ساخت این بازی از دو توسعه دهنده استفاده میکنه ....
استفاده از این راهکار باعث میشه که Infinity Ward زمان کافی برای ساخت پروژه های جدیدش در اختیار داشته باشه و Activision هم بتونه هر سال یک شماره ی جدید از این بازی را منتشر و روانه ی بازار کنه

پس از همین حالا میشه حدس زد که COD 6 که به احتمال بسیار زیاد در سال 2009 منتشر میشه توسط Infinity Ward ساخته میشه ...

COD 3 نسبت به زمانی که Treyarch صرف ساختش کرده اصلا بد نبود ... Cod 3 تنها در عرض 8 ماه ساخته شد ....

و در واقع خیلی هم عالی بود، منتهی مشکلش اینجا بود که بیشتر شبیه یک اکسپنشن برای CoD2 بود تا یک بازی جدید. این تنها ایرادیه که میشه گرفت و الا فکر میکنم یکی از هیجان انگیز ترین و بهترین بازیهای FPS بود و بهتراز هر بازیه دیگه ای اون احساس تو میدان نبرد بودن رو به آدم میداد. بنظر من Infinity Ward خیلی هم کار درستی انجام میده چون علاوه بر اینکه اعتبار خودش رو بالا میبره سعی میکنه با اضافه کردن فیچرهای جدید چه از بعد گرافیک و چه گیم پلی یک کار خوب و عالی برای سرگرم شدن ماها بده که هرچقدر ما بیشتر سرگرم شیم اون شهرت و ثروت بیشتری بدست میاره. حالا منم مثل فرزاد واقعاً دلیل اینهمه پستهای منفی رو نمیفهمم...

و در واقع خیلی هم عالی بود، منتهی مشکلش اینجا بود که بیشتر شبیه یک اکسپنشن برای CoD2 بود تا یک بازی جدید. این تنها ایرادیه که میشه گرفت و الا فکر میکنم یکی از هیجان انگیز ترین و بهترین بازیهای FPS بود و بهتراز هر بازیه دیگه ای اون احساس تو میدان نبرد بودن رو به آدم میداد. بنظر من Infinity Ward خیلی هم کار درستی انجام میده چون علاوه بر اینکه اعتبار خودش رو بالا میبره سعی میکنه با اضافه کردن فیچرهای جدید چه از بعد گرافیک و چه گیم پلی یک کار خوب و عالی برای سرگرم شدن ماها بده که هرچقدر ما بیشتر سرگرم شیم اون شهرت و ثروت بیشتری بدست میاره. حالا منم مثل فرزاد واقعاً دلیل اینهمه پستهای منفی رو نمیفهمم...

والا من که CoD3 رو بازی نکردم .. نظرم در موردش هم کاملا مشخصه ( به دلایل کاملا مشخص)
حالا در هر حال ،
به نظر من هم Infinity Ward برای طراحی و پیاده سازی engine جدیدش احتیاج به زمان داره.
اگه قرار باشه مثلا سال بعد CoD5 ساخته بشه .. دو راه داره ..
موتور بازی همین موتور حاضر باشه که DX9 است و ممکنه برای الان خوب باشه ولی سال دیگه ... ؟
یا اینکه از یک موتور دیگه استفاده کنند .. مثلا unreal engine !
دو سال وقت میخواد برای موتور جدید با DX10 و مخلفات .. همه که جان کارمک ندارند که دست کنه توی بقچه و engine جدید در بیاره!
پ.ن : کاملا بی ربط ! اینتل میخواد Havok رو بخره .. :biggrin1:

والا من که CoD3 رو بازی نکردم .. نظرم در موردش هم کاملا مشخصه ( به دلایل کاملا مشخص)
حالا در هر حال ،
به نظر من هم Infinity Ward برای طراحی و پیاده سازی engine جدیدش احتیاج به زمان داره.
اگه قرار باشه مثلا سال بعد CoD5 ساخته بشه .. دو راه داره ..
موتور بازی همین موتور حاضر باشه که DX9 است و ممکنه برای الان خوب باشه ولی سال دیگه ... ؟
یا اینکه از یک موتور دیگه استفاده کنند .. مثلا unreal engine !
دو سال وقت میخواد برای موتور جدید با DX10 و مخلفات .. همه که جان کارمک ندارند که دست کنه توی بقچه و engine جدید در بیاره!
پ.ن : کاملا بی ربط ! اینتل میخواد Havok رو بخره .. :biggrin1:

همون جان کارمکم دو روزه این موتور رو نساخته. اونم نشسته زحمت کشیده حداقل دوساله دارن روی Rage کار میکنن غیر از اینه؟ :biggrin1:

تازه تنها مشکلت با CoD3 اینه که روی کنسول ریلیز شده :biggrin1: وگرنه هیچ فرقی با PC ـش نداره منظورم خود بازیه و نه نحوه کنترل که بقوله MaMMaD Garry که گفته بود ایتس لایک م**وربیتینگ ویت یور لفت هند، یو آلویز اند آپ وانتینگ گو بک تو ده رایت، اند آی اگری ویت هیم. موست پیپل لیو اوتو ایم آن، آی هیت ایت اند آیگد نِوِر پلید اِ گیم ویت اتو ایم... :biggrin1: بگذریم... :biggrin1:

و الا فکر میکنم یکی از هیجان انگیز ترین و بهترین بازیهای FPS بود و بهتراز هر بازیه دیگه ای اون احساس تو میدان نبرد بودن رو به آدم میداد.
خدایش دیگه هیجان CODII خیلی بیشتر بود... مثلا شما هیجان مرحله ی D-Day CODII رو تو چه مرحله ای از CODIII دیدی؟... ;)
پ.ن: البته نمی دونم ... هر که یه سلیقه و نظری داره... شاید به نظر شما هیجان CODIII بیشتر بوده...
162.gif

خدایش دیگه هیجان CODII خیلی بیشتر بود... مثلا شما هیجان مرحله ی D-Day CODII رو تو چه مرحله ای از CODIII دیدی؟... ;)
پ.ن: البته نمی دونم ... هر که یه سلیقه و نظری داره... شاید به نظر شما هیجان CODIII بیشتر بوده...
162.gif

مطمینی call of duty 3 رو بازی کردی؟ اگه D-Day COD2 همون قسمتی که از قایق میان بیرون هیجان داشت این همش هیجان بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or