COD5 :Infinity Ward رو ديگر ما نخواهيم ساخت!

Reza Modanloo

کاربر سایت
سلام

اين سايت استراليای هم داره راه ميفته و خبرای خوب و بدی رو از پوشش خوبش از AAC 07 اعلام ميکنه D:
سايت مزکور: درباره موضوع Thread ما و مصاحبه اي که انجام داده اينگونه مينويسد:

GamePlayers.com.AU

Infinity Ward سازنده بازی Call of Duty 4: Modern Warfare در Active Asia Conference 2007 که دمو قابل بازی اين بازی رو هم در اين Conference به نمايش در اورد اعلام کرد که اونها قصد ساختن Call of Duty 5 رو ندارند ..
به نظر ميرسه داره تو ساخت اين نسخه از بازی به اين سازنده مشهور سخت ميگزره که از الان يه همچين حرفی زده ميشه .. :cheesygri

قابل توجه مهدی جان: ;)
They would not be Making COD5

67580_hs.jpg

با اين تفاسير کمپانی Activison بايد Developer ديگری رو برای نسخه بعدی اين بازی در نظر بگيره
هرچند که خيلی زود هست صحبت در اين ضمينه ها چون هنوز مزه Call of Duty 4 رو به خوبی نچشيديم ..

سلام امين عزيز نسخه شماره 3 رو که فقط برای کنسول ها اومد سازندش Treyarch بود که 7 November 2006 برای PS2 , PS3 , PSP , XBOX , Wii اومد
البته در کل ربطی به سازنده نداره چون همه چيز دست Activision هست و اگه اون بخواد برای PC يک کنسول بياد يا نياد سازنده بايد خودش رو با اون هماهنگ کنه
البته برای PSP من Call of Duty 3 نديديم و شبيه 3 هم نبود ، اسمش Call of Duty: Roads to Victory بودش که بدک نبود

فکر میکنم داره به یه قانون نانوشته تبدیل میشه که Infinity Ward و Treyarch یک در میان COD رو بسازن . شاید بعد از عرضه ی COD 4 استودیوی Infinity Ward شروع به ساخت COD 6 بکنه , همانطور که بعد از عرضه COD 2 شروع به ساخت COD 4 کرد .

فکر میکنم داره به یه قانون نانوشته تبدیل میشه که Infinity Ward و Treyarch یک در میان COD رو بسازن . شاید بعد از عرضه ی COD 4 استودیوی Infinity Ward شروع به ساخت COD 6 بکنه , همانطور که بعد از عرضه COD 2 شروع به ساخت COD 4 کرد .

فكر كنم اسپلينتر سل هم اينجوريه يه بار استديو شانگهاي سازنده بازي هست و يكبار استديو مونترال
اينجوري حالت رقابت بوجود مياد!

من نمیدونم چرا همه با Treyarch پدر کشتگی دارن cod3 چیزی از قبلی کم نداشت که هیچ خیلی هم بهتر بود از هر لحاظ الان که دارم medal of honor :airborne رو که گند زده به unreal engine 3 بازی میکنم قدر و ارزش cod3 میفهمم

اخه تفاوت Cod 3 با Cod 2 به اندازه ی تفاوت Cod 2 با شماره یکش بود که شما این حرفو میزنی؟!!

شما بهتره Cod 3 رو با cod 2:big red one که توسط treyarch برای دو کنسول ps2 و xbox اومد مقایسه کنی که هر دو محصولtreyarch معیارت هم اشتباه اخه این هم شد معیار که بازی که میاد باید نسبت به همون اندازه که تو نسخه های قبلی تفاوت داشته تو این هم تفاوت باشه بس چون به اون اندازه تفاوت نداشته به درد نمیخوره و Infinity Ward باید بازی رو میساخت

آخرین ویرایش:
شما بهتره Cod 3 رو با cod 2:big red one که توسط treyarch برای دو کنسول ps2 و xbox اومد مقایسه کنی که هر دو محصولtreyarch معیارت هم اشتباه اخه این هم شد معیار که بازی که میاد باید نسبت به همون اندازه که تو نسخه های قبلی تفاوت داشته تو این هم تفاوت باشه بس چون به اون اندازه تفاوت نداشته به درد نمیخوره و Infinity Ward باید بازی رو میساخت

نه اتفاقا باید سری های اصلی COD رو با هم مقایسه کرد نه مثلا cod 2:big red one رو با COD 3 !

بعدشم من نگفتم Cod 3 و treyarch به درد نمیخورن ولی مسلما این جزو واضحاته که اگه Infinity Ward بازی COD 2 رو نمیساخت treyarch عمرا نمیتونست COD 3 رو اینطوری بسازه !
واقع بین باش . COD 2 چه قد با COD 3 تفاوت داشت ؟ جوش که کاملا عین COD 2 بود و فقط در COD 3 تکسچر چمنا و کلا گرافیک یکم بهتر شده بود و حالت مبارزه ی رو در رو (فیس تو فیس اونم به صورت کلیشه ای) و برگرداندن نارنجک دشمن و چنتا چیز جزئی دیگه اضافه شده بود .
همینو بس !
حالا شما برو تفاوت های COD 1 و 2 با هم مقایسه کن تا بفهمی کدوم شرکت لیاقت بیشتری واسه ساختن ادامه این سری داره .
تازه Infinity Ward خودش خالق سری COD هست و مطمئنا بهتر از هر سازنده ی دیگه ای میتونه این سری رو ادامه بده .

نه اتفاقا باید سری های اصلی COD رو با هم مقایسه کرد نه مثلا cod 2:big red one رو با COD 3 !
بعدشم من نگفتم Cod 3 و treyarch به درد نمیخورن ولی مسلما این جزو واضحاته که اگه Infinity Ward بازی COD 2 رو نمیساخت treyarch عمرا نمیتونست COD 3 رو اینطوری بسازه !
واقع بین باش . COD 2 چه قد با COD 3 تفاوت داشت ؟ جوش که کاملا عین COD 2 بود و فقط در COD 3 تکسچر چمنا و کلا گرافیک یکم بهتر شده بود و حالت مبارزه ی رو در رو (فیس تو فیس اونم به صورت کلیشه ای) و برگرداندن نارنجک دشمن و چنتا چیز جزئی دیگه اضافه شده بود . همینو بس !
حالا شما برو تفاوت های COD 1 و 2 با هم مقایسه کن تا بفهمی کدوم شرکت لیاقت بیشتری واسه ساختن ادامه این سری داره .
از اون گذشته Infinity Ward خودش خالق سری COD هست و مطمئنا بهتر از هر سازنده ی دیگه ای میتونه این سری رو ادامه بده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or