COD4 vs Halo 3 vs Crysis Huge Comparison

Emin3mzizou

کاربر سایت
این یه مقایسه از روی عکس و ویدئو بین 3 ابر بازی سبک FPS هستش که توسط Admin فروم Call of Duty 4 انجام شده :

COD4 vs Halo 3 vs Crysis

(لازم به ذکره که این مقایسه هنوز کامل نشده و Work In Progress هستش )​

این هم مشخصات این 3 ابر بازی :

Call Of Duty 4: Modern Warfare
Release Date: November 5th
Format: XBox 360, Playstation 3, PC
Co-Op: No
Multiplayer Max Players: 16-18 (Console) 32+ (PC)

Halo 3
Release Date: September 25th
Format: XBox 360
Co-Op: Yes 4 Players
Multiplayer Max Players: 16

Crysis
Release Date: November 16th
Format: PC
Co-Op: Not Confirmed
Multiplayer Max Players: 32

گرافیک ها رو مقایسه کرده که خب کاملا مشخصه که Crysis از جفتشون سرتر هست .
در ضمن Halo هم چه در این نسخه و چه در نسخه های قبلی روی گرافیک مانور نداده ، به نظرم نباید Halo رو مقایسه میکرد ...

COD 4 هم یکی از بهترین گرافیک ها رو در این سبک داره ، ولی به نظر من Crysis عالیه ...

به نظر من بازی COD4 فعلا بهترین گرافیک رو داره و Crysis از اون عقب تره (این نظر من بود)
Halo هم که اگه در مورد گرافیک با این دو بازی مقایسش نکنیم بهتره.

و در آخر به نظر من COD4 در کل از دو بازی دیگر بهتره.

من هم با نظر بهزاد جان یک جورایی موافقم :دی .
COD 4 واقعا فوق العاده هست . من یک دمو ازش دیدم که به صورت زنده شخصی به نام Jason داشت اون رو در نمایشگاه E3 بازی میکرد فقط میتونم بگم که محشر بود . هوش مصنوعی عجیب غریب و گرافیکی مثال زدنی . جزییات بازی هم که فقط میتونم بگم وحشتناک بالا بود ( بازیش مثل فیلم سینمایی بود :biggrin1: ) به نظر من گرافیکش در مقاطعی از Crysis هم بیشتره ! . اما خب Crysis هم بازی بسیار بزرگی هست که خودم شخصا خیلی منتظرشم .
به نظر من نباید Halo 3 رو با این دو بازی مقایسه میکردن . چون چیزی که مسلم هست اینه که Halo 3 توانایی مقابله ( البته از نظر گرافیکی ) با این دو بازی رو نداره . بازی HALO گیم پلی بسیار خوبی داره ... !
با تشکر .
مهدی ...

من كه ديوونه ي اين COD 4 شدم:love::love::love: معركه است :eek: هر چي بيشتر ازش دمو دانلود ميكنم ديونه تر ميشم:love: همين روزاست كه كارمون به تيمارستان بكشه:-" ولي خداييش من بدجوري طرفدار Crysis هستم ولي COD 4 يه چيز ديگه است:eek: كره بيد :biggrin1:

از گرافيک چيزي نميگم چون هم Crysis فوق العادست هم Call of Duty 4 ولي گيم پلي COD4 رو به Crysis ترجيح ميدم.
کلا تو Level Design کار Infinity Ward رو بيشتر قبول دارم و Crytek بيشتر به گرافيک بازي تکيه داره.
از نظر صداگذاري هم باز کار Infinity Ward رو بيشتر قبول دارم چون با صداگذاريه فوق العادش هيجان خيلي زيادي به بازي ميده و وقتي دموي COD4 رو بازي کردم احساس ميکردم واقعا خودم تو جنگ هستم...
از نظر من Call of Duty 4: Modern Warfare بهترين بازي Shooter تاريخه :love:

كاملا مشخص هست گرافيك crysis خيلي نسبت به اون دو تا برتري داره

هر بازی که تو جنگل و درخت و .. باشه گرافیکش بهتر به نظر میاد مثه farcry
اين اگه crytek بشنوه فك كنم همشون دست به خودكشي دسته جمعي ميزنن :biggrin1:

من هم با نظر بهزاد جان یک جورایی موافقم :دی .
COD 4 واقعا فوق العاده هست . من یک دمو ازش دیدم که به صورت زنده شخصی به نام Jason داشت اون رو در نمایشگاه E3 بازی میکرد فقط میتونم بگم که محشر بود . هوش مصنوعی عجیب غریب و گرافیکی مثال زدنی . جزییات بازی هم که فقط میتونم بگم وحشتناک بالا بود ( بازیش مثل فیلم سینمایی بود :biggrin1: ) به نظر من گرافیکش در مقاطعی از Crysis هم بیشتره ! . اما خب Crysis هم بازی بسیار بزرگی هست که خودم شخصا خیلی منتظرشم .
به نظر من نباید Halo 3 رو با این دو بازی مقایسه میکردن . چون چیزی که مسلم هست اینه که Halo 3 توانایی مقابله ( البته از نظر گرافیکی ) با این دو بازی رو نداره . بازی HALO گیم پلی بسیار خوبی داره ... !
با تشکر .
مهدی ...

جالبه ! فکر کنم شخصیت اصلی بازی هم اسمش جکسنه چون دمو که من بازی میکردم رفیقامون هی جکسن جکسن میکردن

Crysis از نظر گرافیک از Killzone 2 هم بهتره چه برسه به این دو تا اما گیم پلی من فکر می کنم COD4 بهتره البته فکر می کنم چون دموی هیچ کدوم رو بازی نکردم

تو بعضي قسمت ها cod4بهتره تو بعضي قسمتها هم crysis جفتشون خيلي گرافيك توپي دارن ولي تو طراحي محيط و انفجارها و مدل سازي من ميگم crysisتو طراحي اسلحه ها و سايه ها ميگمcod4

crysis vs cod4

مطمئنا شما گیمر های حرفه ای میدونید که گرافیک به چند دسته تقسیم میشه یکیش مربوط به افکتها هست که عموما توسط shader ها درست میشه و دیگری مربوط به چیز های اصلی گرافیک مثل بامپ مپینگ و تکسچرها و کیفیت تکسچرها و نور پردازی ها و normal mapping و.... مورد دوم رو میشه از روی عکس تا حدودی تشخیص داد ولی برای مقایسه ی مورد اول یعنی افکتها باید حتما تریلر رو نگاه کرد
1-بازی crysis سرشار از افکتهای گوناگون هست و این بازی در محیط جنگل و با جزئیات فراوان اجرا میشه مسلما cod4 از این نظر به crysis نمیرسه
(برای مثال از افکتها اینه که در بازی چهره ی تکراری برای سربازان نداریم و موتور بازی با فناوری ویژه ای جهره ها رو متفاوت رندر میکنه و این بخشی از این ابر گرافیک هست (در crysis))
2-crysis محیط های بسیار متنوع تری رو داره مثل آب اگر تریلر هایی از بازی رو که در آب اجرا شده رو ببینید واقعا به این نتیجه میرسید که این بازی بهترین گرافیک رو داره ولی cod4 تنها در محیط های خراب و خانه های ویران و ... اجرا میشه و قابل مقایسه با crysis نیست همچنین محیط های crysis بزرگتر از cod4 هست و این نشان از قدر ت بالای ce2 می باشد
3-همون طور که گفتم برای مقایسه افکتها از روی عکس نمیشه کاری کرد و...
4- من تا اونجا یی که متوجه شدم این سایت مربوط به cod4 بود و در مورد crysis اجحاف شده بهتره برای مقایسه ی دو بازی سری به سایت زیر بزنید
www.crysis-online.com
سازنده های cod4 دیدن در نمایشگاه e3 07 از باری اونها خیلی استقبال شد و میخوان با جو سازی بازی خودشون رو بهترین گرافیک بکنن نمونش همین سایت هست که عکس های انتخابی خوبی از crysis نزاشتن و اگر در سایت بالا برید متوجه میشید که جزیات عکس ها و تریلر ها در حد poor هست ولی cod4 در بهترین شرایط گرافیکی تنظیم شده و چنتا سایت که تعدادشون هم کم هست اسیر این جو سازی شدن و cod4 رو بهترین گرافیک میدونن ولی اگر دقت کنیم متوجه میشیم این بازی از نظر گرافیکی در مقابل crysis حرفی برای گفتن نداره

be nazar man behtar bood kilzon2 ro ham dakhel in moghayese miavordid ta bahs adelane tar be she shon hich codoom az in bazi ha just game ps3 nistand
لطفا فینگلیش تایپ نکنین
R.I.P-UNKNOWN

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or