COD4 Multiplayer Guide

سلام دوستان عزيز :love:
ميدونم که از کانتر بازي کردن خسته شدين و آرزو مي کنيد که اي کاش سرورهاي Call of Duty 4 هم مثل کانتر هک بشه و پس از پايان قسمت Single Player اين بازي که بسيار کوتاه بود قسمت Multiplayer را هم تجربه کنيد.
حالا تا حدودي آرزوهاي شما برآورده شده چون قسمت مالتي پلير اين بازي هک شده و فقط مانده که يکي از ISP ها براي Call of Duty 4 هم سرور راه اندازي کند تا بتونيم بدون lag اين بازي فوق العاده را با دوستانمون انجام بديم. :gunner:

براي شما دوستان که از سرويس هاي پر سرعت اينترنت استفاده مي کنيد آموزش ورود به سرورهاي کرک شده ي Call of Duty 4: Modern Warfare را آماده کردم :
ابتدا فايل زير را دانلود کنيد :
http://www.aryangig.com/GamersLand.ir/Call_of_Duty_4_Multiplayer_Hack.rar
حجم : 1.32 مگابايت

سپس مراحل زير را دنبال کنيد :
بازي را به طور کامل نصب کنيد.
سپس فايل iw3mp را کپي کرده و در محل نصب بازي paste کنيد و با فايل قبلي جايگزين کنيد.
سپس اين فايل را دانلود کنيد :
http://websec.evenbalance.com/downloads/windows/pbsetup.exe
حجم : 1.25 مگابايت
بعد فايل pbsetup را باز کرده و مراحل نصب را ادامه دهيد(براي نصب و آپديت کردن برنامه بايد به اينترنت وصل باشيد)
بعد از اينکه اين برنامه نصب شد ، آن را باز کرده و بر روي دکمه ي Add a Game کليک کنيد و بعد از قسمت Game بازي Call of Duty 4 را انتخاب کنيد و بر روي Browse کليک کرده و محلي که بازي قبلا در آنجا نصب شده را مشخص کنيد. به قسمت قبلي برگرديد و بر روي Check For Updates کليک کنيد و دقايقي منتظر بمانيد.
فايل CD key را باز کرده و يکي از سريال ها رو يادداشت کنيد.
سپس به محل نصب بازي رفته و فايل iw3mp را باز کنيد و به قسمت Options رفته و بعد Multiplayer Options را انتخاب کنيد. دقت کنيد که گزينه PunkBuster بايد Yes باشد. سپس Enter Key Code را انتخاب کنيد و سريالي که يادداشت کرده بوديد را وارد کنيد و بر روي Verify کليک کنيد.
حالا به منوي اصلي بازي برگرديد و بر روي دکمه ي ~(پايين Esc) از صفحه کليد کليک کنيد و در کادري که باز مي شود بنويسيد connect و يک بار space بزنيد و بعد از آن يکي از IP هايي که در فايل Cracked servers وجود دارد را کپي کنيد.
اگر ping شما بالا باشد نمي توانيد وارد اين سرورها بشويد.
يکي از سرورهايي که تست شده است :
69.65.11.42:28961
موفق باشيد :thumbsup:
Darkman- سيد علي متقي نژاد (نويسنده ي مجله ي دنياي بازي)

این سوال ما که کسی جواب نداد.
حداقل یکی یه پروفایل از بخش مولتی پلیر بازی بذاره که همه چیزش فول فول فول باشه دیگه جای بازی کردن نداشته باشه.
ممنون

اين سرور ايراني معمولا چه ساعتهايي فعال هست؟

در ضمن هوشنگ بگه تو كدوم سرورهاي خارجي بيشتر ميره تا اونجا با هم رقابتي رو داشته باشيم من خودم بيشتر تو سرور روسي 81.9.25.203:28960 ميرم هر روز از صبح تا عصر اونجا هستم

ببخشید دوستان این ip سروری که دوستان توش بازی می کنند چند است بعد پینگ مورد نیاز برای بازی کردن چنده ماله من روی 81.9.25.203 روی 204 است و خیلی تیک می زنه.

دوستان ایرانی تو کدمو سرور میرین؟؟؟
ببخشید دوستان این ip سروری که دوستان توش بازی می کنند چند است
در ضمن هوشنگ بگه تو كدوم سرورهاي خارجي بيشتر ميره تا اونجا با هم رقابتي رو داشته باشيم من خودم بيشتر تو سرور روسي 81.9.25.203:28960 ميرم هر روز از صبح تا عصر اونجا هستم
من تو سرور های خارجی نيستم تو همين ايرانيهام البته الان کمتر ميآم تا ويندوز رو عوز کنم فعلا افت شديد فريم دارم يعنی با 18 20 فريم بازی ميکنم
این سوال ما که کسی جواب نداد.
حداقل یکی یه پروفایل از بخش مولتی پلیر بازی بذاره که همه چیزش فول فول فول باشه دیگه جای بازی کردن نداشته باشه.
ممنون

من نميدونم چجوری بگم!!!!:blushing:
ببينين دوستان اين سرور های ايرانی رو خود بچه ها درست ميکنن با همين اينترنت خونگی!;)
واسه همين IP شون Dynamic هست هالا اين Dynamic يعنی چی؟!يعنی اينکه من الان که اگه من الان آدرس يک سروری که ران هست رو اينجا بزارم(الان91.98.164.230:28960) و شما 4 5 سا عت ديگه بيای بخونی سرور تا اون موقع بسته شده!!!:)
من يه چند تا ID ياهو ميدم که هروقت اين بربکس سرور ساختن بهتون PM ميدن و سريع وسل بشيد ;)
ali_2pac_rap2003
j_donyavi_85
online_cod4_group

اي پي connect 81.9.25.203:28960 براي منم يكي دوروزه كه تيك داره و امكان بازي در آن نيست فكر كنم از PB باشه چون تا چند روز قبل دايم اونجا بازي مي كردم اما بعد از آپديت كردم PB ديگه نمي تونم اونجا بازي كنم

سرور COD4

َسلام این اولین پست من در بازی سنتر هست

دیدم که خیلی از ایرانیها توی این فورم عضو هستند من هم عضو شدم

من بیشتر از 2 ساله که COD2 بازی میکنم و چند وقتی هم هست که به همراه CoD4 , CoD2 هم بازی میکنم

چون اینترنت 512 داتک دارم هر از گاهی سرور میشم

چون ای پی من ستاتیک نیست به خاطر همین وقتی سرور میشم ناچارم توی Status
Xfire ام ای پی رو قرار بدم و فقط یک سری افرادی که توی لیست دوستان من هستند میتونند

که وارد سرور بشن...

حالا روشی رو خواستم بگم که دیگه مشکل ای پی دینامیک رو حل میکنه و با این روش شما هر وقت من سرور بزنم توی لیست سرورهای CoD 4 اتون سرور من رو میبینید و دیگه نیازی به Ip ندارید

کافیه که مراحل زیر رو انجام بدید

1) اول از هم وارد قسمت Join Game بشید مثل شکل زیر :

2000671869809035334_rs.jpg

2) حالا تنظیمات بالا رو به صورت Source : Favorites و Game Mode : All قرار بدید .. و در ادامه
دکمه New Favorites رو مطابق شکل بزنید و مطابق شکل در قسمت Ip Adress : leilalili.ath.cx
رو بنویسید و دکمه Ok رو بزنید

2000623009908032983_rs.jpg

3) حالا سرور من رو که به اسم ~ Iranian Cracked Server ~ هست رو میبینید

2000609834000992560_rs.jpg

روش دوم برای پیدا کردن سرور من

روش دومی رو میخوام بگذارم که چندین مزیت داره.. اونم استفاده از hamachi هست

خیلیها مزیت این روش رو میدونند ولی من دوباره مزیتهاش رو میگم

استفاده از virtual lan همچی .. در واقع همانند این میمونه که شما 2 تا کامپیوتر رو با یک کابل ساده Lan به هم دیگه وصل کردید ... که در این صورت غالبا ای پی هایی که میگیرید 127.0.0.1 و .. هست .. که در این حالت شما میتونید به راحتی به همدیگه کانکت بشید ...

کار hamachi هم همین هست .. یعنی به صورت مجازی برای شما کاری انجام میده که همون کاری هست که کابل Lan براتون انجام میداد

حالا مزیتهاش چیه .. اول این که حجمش کمه... ( نزدیک 1.5 مگا بایت )
دوم این که به راحتی اینستال میشه .. که البته موقع اینستال کردن به یک جا میرسید که 3 گزینه Free ... Trial ... Premium میرسید که به صورت از قبل تعیین شده بر روی trial هست که شما اون رو Free کنید ...

سوم دادن یک ای پی Static هست ( ثابت ) که خیلی به درد میخوره... خودتون بعدا متوجه میشید

چهارم با توجه به این که این شبکه سیستم Lan رو پیاده میکنه ... طریقه کانکت شدن کامپیوتر های شما به همدیگه بر پایه Lan هست و نه Internet و درسته که شما با اینترنت به همدیگه وصل میشید .. ولی در برنامه ها ... انگار که به اینترنت وصل نیستید .. و فقط چند کامپیوتر به صورت کابل مستقیما به هم وصل هستند .. و این باعث میشه که شما بتونید هر بازی رو به صورت شبکه ای بازی کنید ... و چون همون طور که گفتم اصلا وصل شدن شما رو به صورت اینترنتی حساب نمیکنه برای همین ..دیگه خبری از چک کردن سریال نامبر بازی شما نیست
و یا ارور های دیگه که به دلیل تقلبی بودن بازیهای شما به وجود میاد ...

پنجم و از همه مهمتر این برنامه ... Packet lost رو که تاثیر بسیار بالایی در ping time و Lag هایی که شما در حین بازی دچار اون میشید رو کمتر میکنه ... و در عمل بهبود در کیفیت بازی شما رو به وجود میاره ...

البته مزیتهاش خیلی هستند ولی اینها مورد هایی بود که به درد گیم و بازی میخورد حالا بریم
بر سر طریقه استفاده این برنامه :

بعد از نصب برنامه ... و اجرای اون . 4 تا دکمه خواهید دید .. که یکیش دکمه Power هست

2004817710574981004_rs.jpg

اون دکمه رو فشار بدید .. بعد از چند ثانیه شما در بالای برنامه اتون یک ای پی که با عدد 5 شروع میشه میبینید. ...

مثلا : 5.103.13.123

این ای پی برای شماست و همیشه با اجرا کردن برنامه hamachi همین ای پی رو میبینید

خب ... حالا دکمه ای که در شکل میبینید رو کلیک کنید ( Create / Join Server )

2004828089677695446_rs.jpg

حالا : join an existiong server .. رو کلیک کنید

2004884097902288967_rs.jpg

و در آخرین مرحله از شما Network name و Network password میخواد

2004802695765179066_rs.jpg

که شما باید این ها رو واردش کنید

1)
Netweok name : leilalili2
password : 123456

2)
Network Name : leilalili3
Password : 123456
3)
Network Name : leilalili4
Password : 123456
3 تا ساختم که اگر احیانا یکی از اینها پر شد بتونید وارد اون یکی سرور بشید... فقط این رو بگم که لازم نیست وارد 3 تا سرور بشید ... و اگر ببینم که وارد شدید Evect اتون میکنم :cheesygri

یک نکته هم لازم هست بگم .. شاید شما لیست سرور هایی که من داخلش هستم رو توی عکس دیده باشید .. شما با وارد کردن مشخصات بالا به این سرور ها دسترسی ندارید .. یک وقت کسی فکر نکنه چون لیست اش شبیه ماله من نیست حتما اشبتاهی کرده ...

حالا بعد از این همه صحبت شما کافیه .. که برای بازی کردن Hamachi رو اجرا کنید .. بعد ای پی hamachi من رو به صورت پست قبلیم توی Favorites اتون Add کنید تا سرور رو ببینید...

خوبی این روش این هستش که 100 درصد هر وقت سرور بزنم از دست شما در نمیره...
توی روش بالا من هر سری باید ای پی ام رو به سایت دی ان اس بشناسونم که اگر یک وقت

من نبودم و اینترنت ام ریستارت شد ... دیگه از روش بالا نمیتونید سرور من رو پیدا کنید ولی

با همچی حتما میتونید ... اگر سوالی بود بپرسید

لینک دانلود همچی : http://www.filehippo.com/download/452924822e325fb39901e1cf7712d423/download/

آخرین ویرایش:
راستی 2 مورد رو یادم رفت که بگم ...

اول این که چون خواستم عکسها کم حجم باشن کیفیتشون پایین قرار دادم
اما در حالت full screen کامل واضحن پس کافیه روشون کلیک کنید تا عکسها رو خوب ببینید

دوم Xfire من :
leilalili
هست که لطفا در موقع add کردنم خودتون رو معرفی کنید و بگید که از کجا من رو پیدا کردید چون روزانه نزدیک 10 تا درخواست برام میاد...

یک چیز دیگه هم بگم ...لطفا هر دو روش رو انجام بدید چون مزیتهای خودشون رو دارن

مثلا اگر شما روش اولی رو انجام بدید ... من سرور دوستانم که سرور میشن رو به لیست شما منتقل میکنم که شما بدون نیاز به دونستن ای پی سرور ایشون ... میتونید به سرور وصل بشید..

و در روش دوم هم که مزیتهاش رو گفتم پس فعلا خداحافظ

من باره اولم هست مي خوام برم يك بازي online بازي كنم
يكي بهم گفت بايد اول COD4 Patch 1.4 رو پيدا كنم من از اين جا http://www.xboy-love.blogfa.com/post-160.aspx برداشتم روش كه مي زنم فقط بايد ok كنم كه پيغامشم :
Setup could not locate a valid installation of call of duty.
call of duty must be installed before applying the patch.
click ok to exit the installer
چي كار بايد بكنم؟

يكي بهم گفت بايد اول COD4 Patch 1.4 رو پيدا كنم من از اين جا http://www.xboy-love.blogfa.com/post-160.aspx برداشتم روش كه مي زنم فقط بايد ok كنم كه پيغامشم :
چي كار بايد بكنم؟
هائوون، به نظر میاد شما از این DVD های Easy-setup یا مشابه اون رو گرفتید. (مثل محصولات جذاب شرکت جذابتر تـــــــــــکــــــــــیــــــــــن!) منظورم از ایناییه که Installer ـــه اصلی بازی رو نداره، یعنی فقط یه سری فایلهای بازی رو کپی میکنه روی هاردت. نتیجه اینکه مثل اینه که بازی رو درست اینستال نکردی و وقتی میخوای پـــَچ رو بریزی، نمیتونه بازی رو پیدا کنه. برو یه DVD درست جسابیش رو گیر بیار.

چیزی دیگه ای که هست اینه که الان بچه ها با پــَچ 1.5 بازی میکنن و نه 1.4!

هميد جان من بهش گفتم پچ 1.4 رو بگيره بريزه بعد 1.5 رو بريزه ولی تو ريختن پچ 1.4 اين ارّور رو ميده/:)

چي كار بايد بكنم؟

هائوون، به نظر میاد شما از این DVD های Easy-setup یا مشابه اون رو گرفتید. (مثل محصولات جذاب شرکت جذابتر تـــــــــــکــــــــــیــــــــــن!) منظورم از ایناییه که Installer ـــه اصلی بازی رو نداره، یعنی فقط یه سری فایلهای بازی رو کپی میکنه روی هاردت. نتیجه اینکه مثل اینه که بازی رو درست اینستال نکردی و وقتی میخوای پـــَچ رو بریزی، نمیتونه بازی رو پیدا کنه. برو یه DVD درست جسابیش رو گیر بیار.

یه چیز دیگه هم هست حمید جان :دی ممکنه بازی رو نصب کرده باشه و بعدش Win عوض کرده باشه و الان بدون اینکه 2باره بازی رو نصب کرده باشه می خواهد پچ کنه که نمیشه!

برا پچ کردن بازی هم اول باید 1.4 رو بگیره تا 1.5 نصب بشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or