DoppelGang3rX1 کاربر سایت Rating - 100% 17 0 0 Nov 13, 2011 #1 سلام دوستان عزیز خریدار یک فروند COD هستم از یکی از سه شماره که تو اسم تاپیک اومده. ریجن هم پال باشه. قاب و دیسک و متعلقات بسیار تمیز و سالم باشه . ممنون.
سلام دوستان عزیز خریدار یک فروند COD هستم از یکی از سه شماره که تو اسم تاپیک اومده. ریجن هم پال باشه. قاب و دیسک و متعلقات بسیار تمیز و سالم باشه . ممنون.
M mohamad_gamer کاربر سایت Rating - 100% 9 0 0 Nov 13, 2011 #3 علی اقا چقدر پول داری این پولا تمام نشد:d ببین اکانت psn اش چقدر بازیا جدید رو انجام داده حالا میخواد بره لایو اونجا هم 30 ت فقط گلده :-o:-o
علی اقا چقدر پول داری این پولا تمام نشد:d ببین اکانت psn اش چقدر بازیا جدید رو انجام داده حالا میخواد بره لایو اونجا هم 30 ت فقط گلده :-o:-o
MOTISOLIDSNAKE کاربر سایت Rating - 100% 3 0 0 Nov 13, 2011 #4 نوشته شده توسط BEHDAD_TNT: علی تو دیگه چرا؟ رفتی لایو؟ )x بیشتر... سلام داش بهداد میبینی که 3 تا اسم گفتم ببینم کدومش گیر میاد، پس فقط برا تست میخوام ---------- نوشته در 06:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:03 PM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط mohamad_gamer: علی اقا چقدر پول داری این پولا تمام نشد:d ببین اکانت psn اش چقدر بازیا جدید رو انجام داده حالا میخواد بره لایو اونجا هم 30 ت فقط گلده :-o:-o بیشتر... علی آقاس دیگه ، کلا 1 دونه باشه ... آخرین ویرایش: Nov 14, 2011
نوشته شده توسط BEHDAD_TNT: علی تو دیگه چرا؟ رفتی لایو؟ )x بیشتر... سلام داش بهداد میبینی که 3 تا اسم گفتم ببینم کدومش گیر میاد، پس فقط برا تست میخوام ---------- نوشته در 06:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:03 PM ارسال شده بود ---------- نوشته شده توسط mohamad_gamer: علی اقا چقدر پول داری این پولا تمام نشد:d ببین اکانت psn اش چقدر بازیا جدید رو انجام داده حالا میخواد بره لایو اونجا هم 30 ت فقط گلده :-o:-o بیشتر... علی آقاس دیگه ، کلا 1 دونه باشه ...
anger کاربر سایت Rating - 100% 42 0 0 Nov 14, 2011 #6 من اینو دارم اگه خواستین : http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=51754