COD : Modern warfare3 از سوی L.A Times به طور رسمی تایید شد !

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
20110406mw2.jpg

درود

با توجه به خبری که LA Times اعلام کرده است بازی COD : Modern Warfare 3 در حال امدن است و آ« را به طور رسمی تایید کرده است.
اینطور که گفته شده بازی توسط Sledgehammer و Infinity Ward در دست ساخت است و قرار ه در ماه نوامبر ( آبان و آذر ) منتشر شود. اینطور که به نظر میرسد بخش تکنفره ی بازی تقریبا رو به اتمام است ولی بخش چند نفره ی بازی که توسط Raven در دست ساخت است هنوز به اتمام نرسیده است.
باید منتظر اطلاعات جدید در اینده بود میتوانید متن کامل خبر را در منابع بخوانید همراه با جزییات
منابع>
IGN
L.A Times

• Like
Reactions: Biohazard
حالا یه سوال دیگه تو MW3 مثل MW2 دو نفر به عنوان شخصیت اصلی حضور دارن یا مثل Black Ops یه نفر هست؟

وا توی بلک آپس که 2 تا شخصیت اصلی داشتیم تازه با حساب اون خلبانا 4 تا ! :دی

99% بازم 2 تا شخصیت اصلی داریم با 2-3 تا شخصیت اصلی چند دقیقه ای :دی

حالا یه سوال دیگه تو MW3 مثل MW2 دو نفر به عنوان شخصیت اصلی حضور دارن یا مثل Black Ops یه نفر هست؟
منظورت از کاراکتر اصلی چیه!؟ اگه کاراکتر قابل بازیه که تو BO هم چند کاراکتر قابلیت بازی داشتن.
Mason, Hudson , Reznov. اگه منظورت کاراکتر مهم تو بازیه که BO هم زیاد داشت.

• Like
Reactions: Biohazard
خیلی خبر خوبیه!:d.
چقدر دلم برای مولتی پلیر Modern Warfare تنگ شده:( مخصوصا Emergency Airdrop !
هر کار میکنن اینو بذارن تو بازی! نبودش تو Black Ops خیلی ازاردهنده بود برام!:d

منظورت از کاراکتر اصلی چیه!؟ اگه کاراکتر قابل بازیه که تو BO هم چند کاراکتر قابلیت بازی داشتن.
Mason, Hudson , Reznov. اگه منظورت کاراکتر مهم تو بازیه که BO هم زیاد داشت.
منظورم کاراکتری هست که بازی حول اون می چرخه.
مثلا تو BO داستان درباره زندگی Masonبود که برای همین واسش دیالوگ طراحی کرده بودن و تو بازی چهره اش رو نشون میداد. منظورم این بود که تو MW3 هم چنین اتفاقی میفته یا باز هم باید مثل MW2 از مشاهده چهره اصلی شخصیت بازی محروم بشیم؟

• Like
Reactions: capitanrayan
من که خیلی منتظرشم مطمئنم بازم رکورد فروش رو میشکونه. با bo هم خیلی حال کردم حتی بیشتر از mw2 البته من فقط راجع به sp صحبت میکنم و کاری به mp ندارم.
این یکی هم مطمئنم از نسخه های قبلیش بهتر میشه حال وایسید تماشا کنید.

خیلی خوبه البته؛ با کمترین هزینه تکنیکی یه مُد برای بازی قبلی میسازن آواتار فروم‌ها پر میشه :biggrin1: موفقیت یعنی این
^^ Dat

حداقل خدا کنه یکم از تریآرچ تقلید کنند حداقل شخصیت اولش وسط بازی حرف بزنه مثل Black Ops .
ما که کلا نه قیافه Roach یا soap توی mw 1 یا mw 2 دیدیم نه صداشونو شنیدیم . (وقتی باهاشون بازی میکردیم) . خیلی احساس بدی به گیمر دست میده .

انصافا من Black Ops رو به Modern Warfare ترجیح میدم .

هر دفعه غیر از اینکه کلی رکورد میزنن چیکار میکنن مگه؟

ركورد اصليش توي فروش بازي هست كه خب اصلي ترين ملاكه اما با انواع و اقسام تبليغات و سوء استفاده از محبوبيت نسخه هاي قبلي
ولي خب اين بار اوضاع خيلي فرق داره.رقيبش بدجوري سرسخته و احتمالا خيلي سرتره

ركورد اصليش توي فروش بازي هست كه خب اصلي ترين ملاكه اما با انواع و اقسام تبليغات و سوء استفاده از محبوبيت نسخه هاي قبلي
ولي خب اين بار اوضاع خيلي فرق داره.رقيبش بدجوري سرسخته و احتمالا خيلي سرتره
سوء استفاده ؟ خب بازی خودشونه دوست دارن هرگونه ازش استفاده کنن :p:d

به نظر میرسه داره یکی از عنوان های خوب به بیراه میره کم کم. من هنوز که هنوزه دارم Cod 1&2 بازی میکنم. این ها هر چند ماه یه دفعه دارن یه بازی میدن. بسه دیگه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or