COD : Modern warfare3 از سوی L.A Times به طور رسمی تایید شد !

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
20110406mw2.jpg

درود

با توجه به خبری که LA Times اعلام کرده است بازی COD : Modern Warfare 3 در حال امدن است و آ« را به طور رسمی تایید کرده است.
اینطور که گفته شده بازی توسط Sledgehammer و Infinity Ward در دست ساخت است و قرار ه در ماه نوامبر ( آبان و آذر ) منتشر شود. اینطور که به نظر میرسد بخش تکنفره ی بازی تقریبا رو به اتمام است ولی بخش چند نفره ی بازی که توسط Raven در دست ساخت است هنوز به اتمام نرسیده است.
باید منتظر اطلاعات جدید در اینده بود میتوانید متن کامل خبر را در منابع بخوانید همراه با جزییات
منابع>
IGN
L.A Times

• Like
Reactions: Biohazard
تا چند روز دیگه هم بازی که Game Informer قرار معرفی کنه رونمایی میشه که به احتمال زیاد همین MW3 هست، چیزی که با شایعات قبلی در مورد رونمایی از MW3 در اواسط اپریل کاملا همخوانی داره.

GAME Informer که چند روز پیش اطلاعات در مورد بازی ایی که میگفت رو داد که همون Mass Effect 3 بود :x

به نظر من که COD بیش از اندازه تکراری شده و باید یه تغییر اساسی به خودش بده :|

به نظر من اكتبر اين بازي منتشر ميشه!:d تاريخ انتشارهاي سري كال همشون توي همين اكتبر و چند ماه بعدش بوده!
منم اميدوارم موتورش عوض بشه! واقعا تكراري شده!البته به نظر ميرسه كه اينبار BattleField3 ميخواد اول بشه!

• Like
Reactions: Farh@d
به نظر من اكتبر اين بازي منتشر ميشه!:d تاريخ انتشارهاي سري كال همشون توي همين اكتبر و چند ماه بعدش بوده!
منم اميدوارم موتورش عوض بشه! واقعا تكراري شده!البته به نظر ميرسه كه اينبار BattleField3 ميخواد اول بشه!

عزیز من تو منبع گفته نوامبر بعد شما میگی اکتبر ;):)

ولی جدا اگه بخوای حساب کنی حساب کنی هر دو بازی ( BT3 و MW3 ) تو ماه نوامبر منتشر میشه چه رقابتی باشه بین این دو :-*>:)>:)>:)>:)

این اکتیویژن هم خودش رو مسخره کرده ، هر طور که شده میخواد یه modern warfare بده بیرون . بعد از اون افتضاهی که اکتیویژن سر جریان infinity ward به وجود آورد نباید انتظار یک MW عالی رو داشته باشیم

من فکر میکنم مشکل بیشتر شماها با اخراج وست و زامپلا از اینفینیتی وارد باشه:dوگرنه تا قبل ازاین مسئله تماما به به و چه چه بود:d
تکراریشم دوست داریم

گرافیک عتیقشم دوست داریم

کلا دوسش داریم
همه اینجا دوسش دارن منتها میخوان از قافله مخالفت و ژست روشنفکری عقب نمونن:dوگرنه بعد ریلیز برو تو تاپیک بازی ببین چه خبر میشه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or