COD: Ghosts :Activision قدرت کنسول‌های نسل بعد را نمایش می‌دهد،پیش فروش کمتر

RattleSnake

کاربر سایت

eric-hirshberg-ghosts.jpg

Activision اعتقاد دارد گرافیک نسل جدید Call Of Duty قابلیت‌های کنسول‌های نسل بعد را نمایش خواهد داد.
همه ما با آمدن کنسول‌های نسل بعد خوشحال هستیم و عده‌ای از ما نیز از این خوشحالی دلایلی دارند. یکی از این دلایل و حقایق این است که شاهد گرافیک خیره‌کننده بازی‌ها خواهیم بود.

Activision هم بر این باور و اعتقاد است. Call Of Duty: Ghosts قدرت و قابلیت‌های کنسول‌های نسل بعد را به رخ خواهد کشید.

Eric Hirshberg مدیر بخش توزیع و انتشار Activision در این مورد گفت:"
Call Of Duty: Ghosts یک نام تجاری جدید در حال توسعه توسط Infinity Ward است. دنیای بازی یک جهان جدید است و داستان و کاراکترها نیز جدید هستند، که همه این‌‌ها را با یک engine نسل بعدی تجربه خواهید کرد."

او درمورد وضعیت پیش فروش Call Of Duty: Ghosts گفت:"
پیش فروش Ghosts دوبرابر Call of Duty: Black Ops است. ما آخرین بار یک نام تجاری جدید برای این فرنچیز عرضه کردیم. معیار‌های دیگر وجود برای ما وجود دارد مانند تعداد کسانی که در ماه روزانه DLC‌ها خریداری می‌کنند و گیمرانی که ماهانه بازی را انجام می‌دهند. تعداد افرادی که این بازی رو می‌کنند و فیلم هاش رو می‌بینند، همچنین آنهایی که در انجمن های این بازی حضور دارند بیشتری و قوی تر از قبل شده‌اند."

پیش خرید کم بازی ممکن است John Riccitiello مدیرعامل سابق EA را خوشنود کرده باشد.

Eric Hirshberg درمورد پیش خرید کم بازی به دلیل انتقال به نسل بعد نیز گفت:"
پیش خرید Call of Duty: Ghosts کمتر رکورد پیش خرید Call of Duty: Black Ops II در سال پیش بوده است. با برسی‌های انجام شده متوجه شدیم علت کم شدن پیش خرید‌ها توسط مصرف کنندگان در درجه اول این بود که آنان نمی‌دانستند که بازی را در کدام پلتفرم باید انجام بدهند، این موضوع بخاطر انتقال به نسل جدید کاملا طبیعی است و گذشتن از و رفتن به نسل بعد یک سال زمان می‌برد."
Hirshberg در آخر بیان کرد:"
ما همچنین بهترین بازاریابی و برنامه‌ها را برای عرضه دیجیتالی و فیزیکی بازی در تاریخ این فرنچیز در نظر گرفته‌ایم. سرمایه‌گذازی زیادی برای توسعه Ghosts انجام شده است و قرار است بازی قدرت کنسول‌های نسل بعد را نمایش بدهد و بهترین Call of Duty نسل فعلی شود."

Call of Duty: Ghosts در 5 نوامبر برای PC, Xbox 360,PS3 و Wii U عرضه می‌شود و برای کنسول‌های PS4 و Xbox One مدتی بعد از آن عرضه خواهد شد.

منبع:
1
2
3

آخرین ویرایش:
مولتی CoD همیشه پرطرفدار بوده مثل سینگلش اما مولتی هم مثل سینگل شده کپی از نسخه های قبل! حالا سینگل باز کل داستان و مراحل تغییر میکنه ولی الان مولتی رو بازی میکنیم فقط مپا عوض میشه و یک سری اسلحه ها عوض میشه :دی
مولتی بازی رو تغییر دادن:مپ ها دینامیک شدن,کیلاسترایک ها تقریبا برداشته شدن و شخصیت بازیکن قابل شخصی سازیه ,انیمیشن ها عوض شدن و موارد جدید به گیمپلی اضافه شده

مولتی بازی رو تغییر دادن:مپ ها دینامیک شدن,کیلاسترایک ها تقریبا برداشته شدن و شخصیت بازیکن قابل شخصی سازیه ,انیمیشن ها عوض شدن و موارد جدید به گیمپلی اضافه شده
بحث سر اونش نیست!
مولتی BO که باید با سری MW فرق داشته باشه چون این دو کلا توسط استدیو های متلف ساخته میشن!
ولی الان من دارم MW1 و MW2 و MW3 رو با هم مقایسه میکنم میبینم هیچ فرق خاصی نداشته غیر از تغیر مپ ها!

کلا اگرم تغییر خاصی کنن جوری نیست که تحول توی مولتی پلیر انجام بشه!

بحث سر اونش نیست!
مولتی BO که باید با سری MW فرق داشته باشه چون این دو کلا توسط استدیو های متلف ساخته میشن!
ولی الان من دارم MW1 و MW2 و MW3 رو با هم مقایسه میکنم میبینم هیچ فرق خاصی نداشته غیر از تغیر مپ ها!

کلا اگرم تغییر خاصی کنن جوری نیست که تحول توی مولتی پلیر انجام بشه!
من در مورد Ghosts حرف میزنم, به MW ها کاری ندارم

من در مورد Ghosts حرف میزنم, به MW ها کاری ندارم
Ghosts انگار یک تغیرات اساسی دادن! دوتا تصویر که منتشر شده بود که تخریب یک ساختمون توی بخش مولتی پلیر نشون میداد! که احتمال داره تخریب پذیری رو وارد بخش مولتی پلیر کنن که البته یکم بعید بنظر میرسه چون کلا اکتیویژن اهل تحول دادن توی بازی نیست:دی

فعلا باید تا 14 آگوست که رونمایی کامل از بخش مولتی پلیر میشه بصبریم:دی

نسبت پول به تلاش Activision تنها چیزیه که میتونه به رخ رقیب هاش بکشه وگرنه به جز MW 1 انصافا حرفی واسه گفتن ندارن...
MW 2 كشك بود ديگه؟؟؟

واقعا ظلمه كه بگي mw با mw2 فزق نداشت!! ببين من 500 ساعت mw و 2000 ساعت mw2 انلاين بازي كردم... تفاوت گيم پلي اين دو به حدي زياده كه روش بازيم كاملا فرق ميكنه تو هر كدوم... ولي آره mw3 خيلي شبيه mw2 بود و در واقع كپي همون بود. ضمن اينكه mw2 زمان خودش نامزد دريافت بهترين گرافيك سال هم شده بود و كاملا پيشرفت كرده بود نسبت به mw

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or