COD: Black Ops :Treyarch یک عنوان واقعی PC است.

VahiD_ST

کاربر سایت
black-ops.jpg

سلام.

Treyarch عنوان کرد بازی COD: Black Ops یک "عنوان واقعی PC خواهد بود" و این حس را داریم که خود را کاملا فدای نسخه PC بازی کرده ایم.

بعلاوه، بازی هرگز متزلزل و ضعیف نخواهد بود چه با وجود سرورهای اختصاصی و چه بدون آن.
در ارتباط با PC گیمرها، Cesar Stastny از Treyarch به VG247 گفت عدم حضور پشتیبانی از سرورهای اختصاصی هرگز در دستور کار این استودیو نبوده است.

Stastny ذکر کرد: "ما هرگز بیخیال سرورهای اختصاصی نبوده ایم، ما در آخرین عنوانمان پشتیبانی از سرورهای اختصاصی را خواهیم داشت. ما برای اتفاقاتی که در آینده برای سرورهای اختصاصی این بازی خواهد افتاد برنامه ریزی کرده ایم و در حقیقت ما هرگز به خود در این مورد تردید راه نخواهیم داد.
ما در اصل کارمان ساخت بازی بر روی PC است، ما بر روی نسخه PC این بازی یک تیم کاملا جدا در نظر گرفته ایم. ما یک عنوان واقعی PC را ساخته ایم و من فکر می کنم این پلتفرم (PC) برای استودیوم ما بسیار مهم است و من بسیار هیجان زده هستم که میتوانیم که از PC حمایت کنیم".

بازی COD: Black Ops در تاریخ 9 نوامبر بر روی پلتفرم های PC/PS3/Xbox 360 و Wii منتشر خواهد شد.

Source

به این میگن حرکت هوشنمدانه
میتونست این حرف هارو نزنه ولی حالا با این طرفداری از نسخه پی سی اونم زمانی که همه سازنده ها از پی سی رو برگردوندن واقعا رو پی سی گیمر ها تاثیر بسزایی میزاره
همین حرکت باعث میشه خیلی ها به جای دزدی برن بخاطر همایت از سازنده اوریج بگیرن
(دقیقا برعکس این کارو IW کرد)
یا کاری که قهوه تلخ کرد(ابتدای فصل اول که مهران مدیری...) و قلب یخی نکرد و عاقبتشم دیدیم
خدا کنه یه شبیه ساز قوی از جنگ ببینیم بر عکس MW ها که خیلی مصنویی بودن این بیشتر به واقعیت شبیه باشه
World at War که خیلی بیشتر شبیه جنگ بود تا MW1-2

من كه اميدي ندارم COD بتونه يكم واقع گرا بشه در GAMEPLAY:|:))
چون دقت تيراندازيش به شدت دقيق هستش و تفنگ تكون نميخوره:d
حالا بايد منتظر ماند ببينيم BLACK.OPS چي كار خواهد كرد:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or