CoD :Black Ops | Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter EJI
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یکی توضیح میده چرا اخه معمولا بازیها مولتیشون خیلی حال میده بخصوص اگر بین خودمون یعنی ایرانیها باشه من تازه اینو گرفتم(امان از دست بی پولی)گفتم بازی کنیم حالا اینطور که شما میگید منم حالم گرفته شد.:( حالا کسی نیست این زامبی رو بریم.
من خودم روزه اولی که این بازی اومده بود با اینکه اینترنتم قطع بود رفتم بازیشو گرفتم و قسمت داستانشو تموم کردم و اصلا خوشم نیومد.بعدش گفتم حتما قسمت مولتیش یه چیزه متفاوتیه ولی وقتی چندتا تریلر دیدمو از رفقا شنیدم که اصلا چیزه جالبی نیست بیخیال مولتیش شدم و دارم باز هم mw2 میزنم.به نظرم mw2 رو میتونیم wowدنیای مولتی بدونیم که تا چندسال دیگه سرورهاش شلوغ خواهد بود.

MW2 هم بازی میکردم ولی گفتم خب الان دیگه دورانش تموم شده رفتم فروختم BO رو گرفتم خب حالا اگه میگین مثل اون نمیشه الان بازی واسه مولتی چی هست که قشنگ باشه.مثلا شما الان دارین چی بازی میکنین که دیگه BO رو بازی نمیکنید.

MW2 هم بازی میکردم ولی گفتم خب الان دیگه دورانش تموم شده رفتم فروختم BO رو گرفتم خب حالا اگه میگین مثل اون نمیشه الان بازی واسه مولتی چی هست که قشنگ باشه.مثلا شما الان دارین چی بازی میکنین که دیگه BO رو بازی نمیکنید.
چه اشتباهی کردی:dmw2 به این زودیا تاریخ مصرف نداره مگه اینکه mw3 بیاد که اونم با اتفاقی که برای iw افتاد خیلی نمیشه پیشاپیش در موردش قضاوت کرد.ولی نظر من اینه که battelfield رو امتحان کنی.battelfield مولتیش خوبه ولی باید ریجن 2بگیری که یه مقدار شلوغ باشه چون مپهاش خیلی بزرگه و اگه شلوغ نباشه خسته میشی.

کلا بجز 3 تا مپش بقیش شدیدا چرت و اعصاب خورد کنه
بنظرم بهترین مپ های تاریخ Cod رو MW1 داشت واقعا عالی بودن
حتی MW2 هم نتونست مپ های خوب در اون حد داشته باشه
ولی MW2 تو تک نفره بهترین بود
الان اکثرا ماشین سواری میکنن:d

آقا چرا بی خودی تو سر مال می زنین
بازیش خیلی هم خوبه
من که هر شب هستم
اینترنتمم خوبه اکثر موقع ها هاستم(حتی با خارجیا :d)
هر کی خواست ادم کنه
navidballack

چه اشتباهی کردی:dmw2 به این زودیا تاریخ مصرف نداره مگه اینکه mw3 بیاد که اونم با اتفاقی که برای iw افتاد خیلی نمیشه پیشاپیش در موردش قضاوت کرد.ولی نظر من اینه که battelfield رو امتحان کنی.battelfield مولتیش خوبه ولی باید ریجن 2بگیری که یه مقدار شلوغ باشه چون مپهاش خیلی بزرگه و اگه شلوغ نباشه خسته میشی.

کلا بجز 3 تا مپش بقیش شدیدا چرت و اعصاب خورد کنه
بنظرم بهترین مپ های تاریخ Cod رو MW1 داشت واقعا عالی بودن
حتی MW2 هم نتونست مپ های خوب در اون حد داشته باشه
ولی MW2 تو تک نفره بهترین بود
الان اکثرا ماشین سواری میکنن:d

یه سری اون اول میگفتن Treyarch ترکونده و این حرفا
الان دیگه بخاطر سرور های ضعیف و پینگ های ناجوری که داره ملت اعصابشون ریخته بهم رفتن سر MW2 :d
یه سری از دوستامم هم کشته مرده WAW هستن
بدلیل تنوع مپ ها هم بچه ها کم کم قید MW2 و WAW رو زدن رفتن سراغ MW1 :d

کم کم شاهد این خواهیم بود که بچه ها بیخیال MW2 و MW1 و WAW و BO میشن میشینن پایه کامپوتر و Call Of Duty 2 رو مولتی بازی میکنن :d:d
امیدوارم کار به لیله بازی و منچ و مار پله نرسه:d

بابا پاشین برین یه Bad Company 2 رو بگیرین و یه Vietnam هم واسش بگیرید و الخلاص , مگه مجبورین به قرون وسطایی خدتونو نزدیک کنین؟:d

الان دیگه بخاطر سرور های ضعیف و پینگ های ناجوری که داره ملت اعصابشون ریخته بهم رفتن سر MW2 :d
به نظر من تنها دلیل همینه ، بعضی موقع ها وقتی 1 خشاب رو طرف خالی میکنی که بمیره بعدش میزنه میکشت واقعا آدم زورش داره ، البته خیلی یا هم هستن که Bo بازی میکنن و اینطوری نیست که هیچکس نباشه ...
حالا برعکسMW2 ،BO واقعآ بهشت به تمام معناست:d یعنی افت فریم ریت که اصلا نداره Lag هم واقعا کمتره و بازی خیلی روون (Smooth:d) اجرا میشه ... من خودم وقتی اعصابم از BO به هم میخوره میرم MW2 ...
پیشنهاد من اینه که هرکی MW2 داره بشینه همون رو بازی کنه و بیخیال BO شه .
و هرکی BO رو گرفته هم اون رو بازی کنه ... و بسوزه و بسازه
هرکی هم مثل من دوتا رو داره تو برزخ گیر کنه که کدومشو بازی کنه ...(من 5 دقیقه اینو بازی میکنم 5 دقیقه اونو
:d)

mw2 حال میده h sd بازی کنی که اونم واسه من که ایترنتمjoin 1mg نمیشه ! با bo هم حال نکردم و bbc2 همینطور الان بعضی وقتا moh میزنم . اگه کسی واسه mw2 هست h sd اد کنه XxMOHSEN_NGxX:d

دوستانی که قصد خرید bo رو دارند باید بهتون بگم از خرید این بازی به شدت پشیمون میشین.من یه جا بالاخره از نزدیک مولتیشو امتحان کردم.اولین چیزی که اعصابتونو خورد میکنه افت فریم بازیه که بعضی اوقات واقعا رو اعصابه.لگ هم که تا دلتون بخواد.گرافیکشم که خداروشکر نسبت به شماره پیش پسرفت کرده.کلاس بندی بازی هم به نظرم مهندسی نشده.طراحی اسلحه ها زیاد جالب نیست.لولها مثل اب خوردن بالا میره.در کل از این نسخه به کلی ناامید شدم.بیخورد نبوده که gt بهترین مولتی رو bo انتخاب نکرده.تا سال بعد mw2 میزنیم بعدش میریم mw3:d

دوستانی که قصد خرید bo رو دارند باید بهتون بگم از خرید این بازی به شدت پشیمون میشین.من یه جا بالاخره از نزدیک مولتیشو امتحان کردم.اولین چیزی که اعصابتونو خورد میکنه افت فریم بازیه که بعضی اوقات واقعا رو اعصابه.لگ هم که تا دلتون بخواد.گرافیکشم که خداروشکر نسبت به شماره پیش پسرفت کرده.کلاس بندی بازی هم به نظرم مهندسی نشده.طراحی اسلحه ها زیاد جالب نیست.لولها مثل اب خوردن بالا میره.در کل از این نسخه به کلی ناامید شدم.بیخورد نبوده که gt بهترین مولتی رو bo انتخاب نکرده.تا سال بعد mw2 میزنیم بعدش میریم mw3:d
جالبی کار اینه که با نهایت چرتیش همش هی داره فرت و فرت جایزه میبره
یا Acti این جایزه ها و نمره های سایت ها رو خریده یا علتشو من نمیدونم :d
اینجارو ببینین.این میانگین امتیاز متا هست که با میانگین امتیاز کاربر های متا مقایسه میکنیم:
Call Of Duty Black OPS:
PC:79
PS3:88
Xbox 360 : 87
امتیاز اعضا:
PC:4.1
PS3:5.7
X360:6.3
:d:|:d
اینم Medal Of Honor که اینهمه نمره کم گرفتو همش گفتن چرته:
PC:72
PS3:75
Xbox 360:75
امتیاز اعضا:
PC:6.0
PS3:7.5
Xbox 360:6.7

فقط خدا میدونه جریان این امتیاز دهی ها و جایزه ها چیه :|:d

• Like
Reactions: u.s.a
تک تک حرفای این دوستمون درسته قبل از خرید بازی باید به این نکات توجه داشته باشید البته هنوز ارزش خرید داره ...
همون طور که قبلا گفتم اگه MW2 دارین نیاز به Upgrade به BO نیست ولی اگه MW2 رو ندارین BO رو بگیرین

• Like
Reactions: u.s.a
جالبی کار اینه که با نهایت چرتیش همش هی داره فرت و فرت جایزه میبره
یا Acti این جایزه ها و نمره های سایت ها رو خریده یا علتشو من نمیدونم :d
اینجارو ببینین.این میانگین امتیاز متا هست که با میانگین امتیاز کاربر های متا مقایسه میکنیم:
Call Of Duty Black OPS:
PC:79
PS3:88
Xbox 360 : 87
امتیاز اعضا:
PC:4.1
PS3:5.7
X360:6.3
:d:|:d
اینم Medal Of Honor که اینهمه نمره کم گرفتو همش گفتن چرته:
PC:72
PS3:75
Xbox 360:75
امتیاز اعضا:
PC:6.0
PS3:7.5
Xbox 360:6.7

فقط خدا میدونه جریان این امتیاز دهی ها و جایزه ها چیه :|:d

اگه توجه کرده باشی این bo تو امریکا خیلی طرفدار داره . اونقد داره که تو یه ساعت مشخص چک کردم 780 هزار نفر تو bo بازی میکنن . بعد 5 هزار نفر فقط تو moh هستن .

این دوست های ما همه mw2 sd باز بودن . حالا این bo همشون رو طلسم کرده

سلام.
بچه ها من یه نظر میدم با اجازه ی بزرگترها البته.
به نظر من BO با همه ی بدیهاش که شما میگید،الان از mw2 بهتره...چرا؟ چون تو mw2 چیزی که الان زیاده CL هست (challenge Loby). تو بازیهای public ماشاالله همه دیگه CL دارن و نمیشه بازی کرد...یکی aimbot داره،یکی Godmode داره،خلاصه همش شده هک...همه هم که هک کردن شدن Presitge 10 ...اصلا مزه نمیده..مگه اینکه با رفیقات چندتایی بری Private.
خب وقتی میشه BO رو بدون این چیزا بازی کرد،چرا آدم بزنه تو سرش،هی بگه بده؟ بچه ها هم که زیادن با هم بازی میکنیم و Delay و lag هم نداریم..همین نوید هاستش خوبه و همیشه هم هاست میشه...بازیشم که عالیه..به نظر من BO خیلی از mw2 بهتره هرچند خودم دوست داشتم هیچ وقت BO نمیومد و همون mw2 رو بازی میکردیم...
یا علی ! ....

• Like
Reactions: .:Metallica:.
سلام.
بچه ها من یه نظر میدم با اجازه ی بزرگترها البته.
به نظر من BO با همه ی بدیهاش که شما میگید،الان از mw2 بهتره...چرا؟ چون تو mw2 چیزی که الان زیاده CL هست (challenge Loby). تو بازیهای public ماشاالله همه دیگه CL دارن و نمیشه بازی کرد...یکی aimbot داره،یکی Godmode داره،خلاصه همش شده هک...همه هم که هک کردن شدن Presitge 10 ...اصلا مزه نمیده..مگه اینکه با رفیقات چندتایی بری Private.
خب وقتی میشه BO رو بدون این چیزا بازی کرد،چرا آدم بزنه تو سرش،هی بگه بده؟ بچه ها هم که زیادن با هم بازی میکنیم و Delay و lag هم نداریم..همین نوید هاستش خوبه و همیشه هم هاست میشه...بازیشم که عالیه..به نظر من BO خیلی از mw2 بهتره هرچند خودم دوست داشتم هیچ وقت BO نمیومد و همون mw2 رو بازی میکردیم...
یا علی ! ....

آره کلا اگه بازی با گیم پلی MW2 بود و امکانات Bo رو داشت خیلی بهتر میشد!به نظر من Cod4 خیلی از این 2 تا سره اما فک کنم مپ های MW2 بهتر بودن...

تمام این امکاناتی که شما میگین خوبه و نکاتی هست MW2 نداره و هک Mw2 واقعا هیچ جایی واسه رقابت نذاشته
البته من که ترجیح میدم هیچ کدوم از این امکانات رو هم نداشت ولی از لحاظ Lag و فریم ریت حالا از MW2 بهتر نه، در سطح اون بود اون دوستمون هم که میگه با ایرانی ها بازی کنید Lag درست میشه ، حرف شما درست ولی دوستان انقدر گیر میدن به یه Mode که حال آدم از بازی به هم میخوره تو MW2 همه هی میرفتن Hs&D و H HQ حالا اینجا فقط میرن H HQ که آدم خسته میشه از بس یه Mode بازی میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or