CoD :Black Ops | Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter EJI
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این combat training دونفره هم میشه ؟!
بله. وقتی توی منوی اصلی Combat Training هستید دسته رو روشن کنید و X رو بزنید. نفر دوم میتونه Level Up کنه، Class هاش رو Customize کنه، و Killstreak reward های خودش رو انتخاب کنه ولی بعد از اینکه دسته خاموش بشه همه از بین میره.

علی دلیلش اینه که اگه دقت کرده باشی سرعت زیادی برای دانلود Status از رففیق هات مصرف میشه که اون پایین مینویسه ...

خوب اگر حرف شما درست باشه که خوب میگی تست کردی درست بود میتونم یه چیزی بگم خیلی چرت و پرت هست یعنی من که توی ایرانم با وضع این اینترنت با پینگ وحشتناک بیام تمام کسایی که الان دارند black ops میزنند که فکر کنم دیگه همه بازی رو تهیه کردند دیگه رو از توی ADD LIST پاک کنم که لگ کمتری داشته باشم؟اینجوری که اگر اونا رو پا کنم باید برم با خارجی ها بازی کنم که 2 خط میشم و اونا هم 4 خط که خیلی به درد نخوره از یه طرف ایرانی ها براشون بد میشه چون دیگه کسی نیست باهاش بازی کنند یعنی فرض کن یه نفر هاست ایرانی میشد 11 نفر رو INVITE میکرد و بعدش با همدیگه بازی میکردند و پینگشون نسبت به خارجی ها بهتر بود حالا بیاند همدیگر رو پاک کنند مسخره نمیشه؟به نظر من که هنوز باید صبر کرد اپدیتی چیزی برای این قضیه بدند چون واقعا میتونم بگم خیلی بدرد نخور و بیخودی هست اصلا معنی نمیده

آره خیلی مسخره بود

Patch 1.05 Fixed Friend List Lag Prob :)

هنوز که هنوزه خیلی بازی از لحاظ لگ به شدت اعصاب خورد کنه
اصلا نمیشه درست حسابی بازی کرد
واقعا بعضی وقتا دیوونه میشم.یارو رو میبینم روش کلی تیر میزنم نمیمیره بعد 1 لحظه اون منو میبینه با 3 تیر منو میکشه :d واقعا نامردیه این

هنوز که هنوزه خیلی بازی از لحاظ لگ به شدت اعصاب خورد کنه
اصلا نمیشه درست حسابی بازی کرد
واقعا بعضی وقتا دیوونه میشم.یارو رو میبینم روش کلی تیر میزنم نمیمیره بعد 1 لحظه اون منو میبینه با 3 تیر منو میکشه :d واقعا نامردیه این
یه سوال دیگه ! :دی
میشه 2 نفره آنلاین بازی کرد ؟! ( یا بیشتر... )

سلام
آره میشه دو نفره به صورت Split-Screen بازی کرد ولی بیشتر از دو نفر نمیشه;)
من آنلاین منظورم بود که رنک آنلاین هم بده ! راستی این Combat training که رنکش با آنلاین جداس !!!
یه سوال دیگه ! من چرا نمیتونم با Friendـام بازی کنم ؟! هرچی من Invite میدم یا اونا Invite میدن نمیتونم برم توش میگه :
The Game Session is no longer available .

• Like
Reactions: PouяiД
من آنلاین منظورم بود که رنک آنلاین هم بده ! راستی این Combat training که رنکش با آنلاین جداس !!!
یه سوال دیگه ! من چرا نمیتونم با Friendـام بازی کنم ؟! هرچی من Invite میدم یا اونا Invite میدن نمیتونم برم توش میگه :
The Game Session is no longer available .
دو نفر میتونن بازی کنن، هر دو نفر میتونن Level UP کنن ولی دسته دوم رو که خاموش کنی هر کاری که نفر دوم کرده از بین میره.
گفتم که!
وقتی Invite می کنن و سریع میرن توی یه بخش دیگه اینجوری میشه.
باید Invite کنید و همونجا بمونید تا طرف Join بشه.

اين تاپيك چرا داره خاك ميخوره. يكي منو ادد كنه
Jig_saw7

چون بازيش داره تو قابش خاك مي خوره...;)..مثل MW2 بين ايراني ها مولتيش جا باز نكرد ..فقط هفته اول خيلي ها بازي ميكردن..الان تو ليست خود من كه تو خيلي مواقع10تا 15 نفر داشتن mw2 بازي ميكردن به زور 2 تا 3 نفر bo بازي ميكنن...حيف پول اورجينال كه براي اين بازي دادم:)

آره کاملا موافقم...من خودم اولش خیلی باهاش حال کردم ولی بعدش واقعا از زده شدم MW2 رو یه سال بدون خستگی بازی کردیم الان 1 ماه شده خسته شدیم از این!تو 2 هفته پرستیج 5 شدم الان 3 هفته گذشته تو 5 تازه لول 30 شدم :dBack to Cod4 ,,,Best Cod

یکی توضیح میده چرا اخه معمولا بازیها مولتیشون خیلی حال میده بخصوص اگر بین خودمون یعنی ایرانیها باشه من تازه اینو گرفتم(امان از دست بی پولی)گفتم بازی کنیم حالا اینطور که شما میگید منم حالم گرفته شد.:( حالا کسی نیست این زامبی رو بریم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or