CoD :Black Ops | Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter EJI
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ما که حوصلمون سر رفت این پچش دانلود نمیشه ... 37 مگ ـه ولی 1 ساعت طول میکشه !!!
من بازی خریدم خواستم انلاین بزنم یه پک 23 مگی خواست که بعد 20 دقیقه دانلود شد نمیدونم چرا انقدر طول کشید ولی داداش 37 مگ کجاست؟من 23 مگ داشتم نه 37 مگ

کلا به نظر من بازی خیلی زیبایی است ولی مولتیش به MW2 نمیرسه!!;)
با یه بخشش خیلی حال کردم که میتونی با دو نفر(با دو دسته ) تو مولتی بازی کنی!! من هر روز دارم با داداشم بازی می کنم ته حاله!!!:dتوی MW2 split screen بازی می کردیم ولی حالا با این قابلیت با هم انلاین می زنیم:d

آخرین ویرایش:
من نمیدونم مشکل چیه؟:d
کلا زامبی هیچکس رو پیدا نمیکنه در صورتی که تو مولتی پلیر در حد 0.5 ثانیه میره تو بازی
نتمم کاملا Open هست
کسی میدونه مشکلش چیه؟
اعصابمونو ریخته بهم

من نمیدونم مشکل چیه؟:d
کلا زامبی هیچکس رو پیدا نمیکنه در صورتی که تو مولتی پلیر در حد 0.5 ثانیه میره تو بازی
نتمم کاملا Open هست
کسی میدونه مشکلش چیه؟
اعصابمونو ریخته بهم

وقتی داره search میکنه وایسا . ولی وقتی تموم میشه میزنه waiting,برگرد دوباره امتحان کن چند بار امتحان کن تا به یه host وصل شی واسه من که جواب داد .ولی اصولا اونایی 4 نفر نیستن و میرن زامبی زیاد نیستن

در مورد زامبی!چرا میخواید چهار نفره برید آنلاین خوب پرایوت بزنید تو لیدربورد هم ثبت میشه!:)ضمنا بسته به تعداد میزان زامبی ها هم زیاد تر میشه یعنی شما 2 نفری تنها بهتره براتون تا اینکه 2 تا قوی 2 تا نوب باشید!چون 2 برابر زامبی میریزه سرتون فعلا چند راند زنده تونستید بمونید!!!؟؟؟ ما 3 نفره ( 1 نوب باهامون بود!) تونستیم تا 24 بمونیم بعدش دیگه موندیم .فایو هم که کلا زیاد بازی نکردیم!:d

در مورد زامبی!چرا میخواید چهار نفره برید آنلاین خوب پرایوت بزنید تو لیدربورد هم ثبت میشه!:)ضمنا بسته به تعداد میزان زامبی ها هم زیاد تر میشه یعنی شما 2 نفری تنها بهتره براتون تا اینکه 2 تا قوی 2 تا نوب باشید!چون 2 برابر زامبی میریزه سرتون فعلا چند راند زنده تونستید بمونید!!!؟؟؟ ما 3 نفره ( 1 نوب باهامون بود!) تونستیم تا 24 بمونیم بعدش دیگه موندیم .فایو هم که کلا زیاد بازی نکردیم!:d
برا من Privet که میسازم کسی نمیتونه Join بشه !!! من میخوام Offline چهار نفره بازی کنم ... چجوریه ؟!

--------------------------------

من کلا نه زامبی نه معمولی نتونستم آنلاین بازی کنم ! کلی صبر می کنم تا میخواد برا تو میپره بیرون ! جدیدا هم که نمیتونه یه چیزی رو دانلود کنه ...

وقتی داره search میکنه وایسا . ولی وقتی تموم میشه میزنه waiting,برگرد دوباره امتحان کن چند بار امتحان کن تا به یه host وصل شی واسه من که جواب داد .ولی اصولا اونایی 4 نفر نیستن و میرن زامبی زیاد نیستن

همین کار رو هم میکنم ولی نمیشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or