COD Black-Ops و مشکلات ان بر روی pc

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
blackopslogo.jpg

الان 12 نوامبر 2010 است که تقریبا 3 روز از عرضه ی بازی call of duty black ops میگذرد اما بسیاری از pc گیمر ها از نسخه ی pc ناراضی بوده اند و گویا بازی Lag دارد و این مشکلات معمولا در نسخه ی مولتی پلیر بازی اتفاق افتده است و کسانی هم که سیستم بسیار قوی و بالایی داستند با این مشکل ربرو بوده اند و گویا مشکل از خود بازی است . طبق برسی های اخیر این مشکل از cpu بوده که باعث میشود که باعث اشباح یا پر شدن cpu شده و باعث Lag در بازی میشود ( به زبون خودمون بازی تیک داره :d )
جناب David Vonderhaar از Treyarch در مصاحبه ای گفته است :
این مشکل از به وجود امدن یک باگ داخلی که در ساختار کدها میباشد به وجود امده و ما این مشکل را برسی میکنیم و به زودی پچ مورد نیاز را برای بازی عرضه میکنیم .

خلاصه لپ کلام اینه که در فرم های خارجی به خصوص شبکه ی استیم اعراض pc گیمرها به شدت اوج گرفته از این مشکل . همچنین میتوانید در منبع یک ویدئو از lag بازی به مدت 7 دقیقه ببینید که خیلی افتضاح هست .

منبع خبر :

• Like
Reactions: Dexon
اینم یه cfg واسه بر طرف کردن لگ

واسه من حدود 15-20 فریم اضافه شد

و کلا بازی کمتر از 60 نمیاد فریمش و بیشتر روی 70-80 هست

http://www.fileserve.com/file/ETR2HfU

خودم روی 3 تا سیستم تست کردم کاملا لگ بر طرف شد

این دایرکس هم دانلود کنید که دیگه با فریم 70 - 1080*1920 و aa 32x-موس و کیبورد - پرواز کنین:x

دایرکس

اینم یه cfg واسه بر طرف کردن لگ

واسه من حدود 15-20 فریم اضافه شد

و کلا بازی کمتر از 60 نمیاد فریمش و بیشتر روی 70-80 هست

http://www.fileserve.com/file/ETR2HfU

خودم روی 3 تا سیستم تست کردم کاملا لگ بر طرف شد
دان کردم ولی هیچ فرقی نکرد باید منتظر یه پچ درستو حسابی از خود شرکت سازنده موند

ای بااا

من رو 3 تا سیستم تست کردم
شما یه ریستارت بکن و اون دایرکس رو هم نصب کن
ایول وحید دمت گرم تا 90% افت فریم حل شد ولی بازم بعضی جاهاش گیر میده که همینم قنیمته
فقط بچه ها فایلو تو محل نصب اصلا کپی نکنید یجا رو هارد بریزید بعد از اونجا نصبش کنید ادرس محل نصب کالو بهش بدین

ایول وحید دمت گرم تا 90% افت فریم حل شد ولی بازم بعضی جاهاش گیر میده که همینم قنیمته
فقط بچه ها فایلو تو محل نصب اصلا کپی نکنید یجا رو هارد بریزید بعد از اونجا نصبش کنید ادرس محل نصب کالو بهش بدین

اره نصبش نکنید اول یه جا از حالت فشرده خارج کنید
بعد کپیش کنید به همون ادرسی که گفتم

ممنون وحید جان بابت اون فایل!
البته اقا وحید یادشون رفت بگن که از دو تا 460 استفاده کردن! :d
نه همیشه با یه 460 بازی میکنم چون اصلا نیازی نیس;)

فقط واسه مافیا - کرایسیس و...

من اخیرا برا یکی از رفقام(که دیوونه سریCOD هم از قضا هست:d) یه سیستم بستم با کارت Gtx480 و core i7 و از این کوفتا...خلاصه امروز بازیه رو نصب کرد اومد در خونمون فقط کم مونده بود به خاطر این لگ لعنتی منو تو رودخونه پشت خونمون خفه کنه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or