COD نسل بعد نسبت به Ghosts یک جهش گرفیکی بزرگ خواهد داشت

Gray Human

کاربر سایت
sledgehammercod-670x390.jpg

اخبارو شایعات در رابطه COD نسل بعد که سازندهی آن نیز Sledgehammer Games است، زیادند.
Pete Dodd از درون تیم سازنده ی بازی که با لقب Famousmortimer هم شناخته می شود، به عنوان بهترین نفوذی برای انتشار اخبار محسوب می شود. او در NeoGaf گفت که ما می توانیم انتظار چیز های خوبی از گرافیک بازی داشته باشیم.
"مردم برای آن هیجان زده اند. و این یک جهش گرافیکی بزرگ نسبت به Ghosts خواهد بود. "
COD: G مطمئنا بهترین نسخه از سری برای شروع نسل جدید نبود و باید دید که Sledgehammer چه می کند. هر چند باید این خبر را مانند دیگر خبر ها که از نفوذی ها (!) منتشر می شود، زیاد جدی نگرفت، اما Famousmortimer در اخبار COD قابل اعتمادست.

منبع: Sledgehammer’s Next Gen Call of Duty “Pretty Big Jump” Graphically Over Ghosts, Insider Says | DualShockers

آخرین ویرایش:
جون ما از هر چی حرف میزنین از گرافیک حرف نزنین دیگه :دی هی به BF4 و Crysis نگاه میکنن میبینن گرافیکو دارن به رخ میکشن بعد اینا هم میان گرافیک زاقارت خودشونو به رخ میکشن :|
اعتماد به نفسم که ماشالله ... :| مثلا همین CoD Ghosts که یک تریلر گرافیک داده بودن بیرون آدم وقتی نگاه میکرد و با BF4 مقایسش میکرد ( حالا Bf4 هم نه BF3 :دی) قشنگ قیافش :| اینطوری میشد!
من خودم این سری رو خیلی دوست دارم و با تمام نسخه هاشم حال کردم ولی جون ما از هر چی حرف میزنین از گرافیک حرف نزنین دیگه هر نوبی میدونه چرت میگید :دی

البته فقط میتونم این امیدو به خودم بدم که حالا که Sleadge hammer داره بازی رو میسازه یک جهش گرافیکی بوجود بیاد که بازم وقتی ناشر بازی اکتیویژن هست این تقریبا یک امر نا ممکن هست :|

از قبل هم گفته بود ghost زیاد جهش نداره و codبعدیه که نسل بعدیه
خدا کنه 2 3 سال روش کار کرده باشن بسیار منتظریم MW4یا جنگ جهانی باشه بسیار حمایت میشه

از نظر اینا افزایش گرافیکی در نسخه های جدید CODیعنی یه بازی ایی که در حالت عادی 2گیگ رم هم براش زیاده جوری بسازیم که با 12 گیگ رم هم اجرا نشه :|و یه سیستمی برا بازی پیشنهاد بدیم که ملت همه کپ کنند .اینجوری همه فکر میکنند ما خیلی بازیمون گرافیکیه.

شاید گرافیکش فرقی نکنه اما اگه این خبر صحت داشته باشه و cod بعدی پیشرفت گرافیکی چشمگیری داشته باشه باید این پستایی که نسخه بعدی این بازی رو ندیده گرافیکشو به باد انتقاد گرفتن رو نشونشون داد!
وبعد بعضی قیافه ها دیدنی میشه!:d

یه مولتی مشتی دیگه تو راهه و دعا میکنم بخش سینگر حذف بشه تا تعداد نوب ها کم بشه برای خرید این عنوان که نکنه یه وقت بیان توی بخش مولتی

در مورد CoD: Ghosts هم خیلی ادعا داشتن ! :دی از همون اولین ویدئوهای بازی شروع کردن به استفاده از اصطلاحات خفن گرافیکی و تکسچر دست و قیافه سگ و نمیدونم فلان تکنیک Pixar و ... ! حتی Tech Demo نسل بعد هم برای بازی پخش میکردن !!! ولی آخرش ...
البته نسخه بعدی دیگه احتمالاً جهش خوبی داشته باشه ، هرچند اگه کلهم copy paste نسخه قبلی هم باشه ، باز 15،16 میلیون میفروشه و ملت هم میگن بازی محبوبیت داره پس انتقادی وارد نیست ! :دی

اینا فروششون به خاطر اینکه بازی روی سیستم زغالی هم بالا میاره با 60 فریم(!):d
فکر نمیکنم همچین پیشرفت گرافیکی داشته باشه..

اینا فروششون به خاطر اینکه بازی روی سیستم زغالی هم بالا میاره با 60 فریم(!):d
فکر نمیکنم همچین پیشرفت گرافیکی داشته باشه..
انگار شما نسخه آخرو بازی نکردی :دی
متاسفانه همون قابلیت رو هم از دست داده بود! روی کارتای DX10 اجرا نمیشد! بشدت سنگین بود! رم زیر 6 گیگ بالا نمیومد! دیگه چه برسه به 60 فریم :دی
اون مال نسخه های قدیمش بود!

همه شرکتا گرافیکو میبرن بالا و سعی میکنن سیستم کمتری رو PC بخواد اکتیویژن گرافیکو تغییر نمیده سیستمشو میبره بالا تا هایپ کنه :))

ghosts رویه همه پلتفرماها یکی نبود رویه pc گرافیک خیلی خوبی داشت من واقعا با بعضی جاهاش حال کردم از لحاظ گرافیکی این بین nvidia بود و تکنیکایی تاثییر گذاری رویه بازی بودند که گرافیک رو زیبا میکردن ...یه جاهایش واقعا عالی بود...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or