COD بعدی با نام Project Collossus ادامه میابد

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
mw2art.jpg

درود بعد از مدتها شایعه و حرف و حدیث بلاخره ACTI به این شایعات پایان داد و نام بعدی Call of duty را با Call Of Duty: Project Collossus ادامه میدهد و حتی در منبع خبر هم امده این بازی برای انتشار در تاریخ 8 نوامبر 2011 اماده ی عرضه است .(دقیقا مصادف با 17 آبان )
البته این خبر توسط eurogamer ، توسط تریلری که از UK retailer Tesco منتشر شده است پخش شده که قطعا هم صحیح است.

VG247

مثل اینکه باز هم باید چشم براه E3 ماند ؟!

آخرین ویرایش:
بابا اين acti هم خودش رو مسخره كرده:|
خب بردار عين ادميزاد معرفيش كن شاهكارتو ديگه:|
هر روز يك خبر جديد و يك سردرگمي جديد:|

اكتى فهميده بازيش در مقابل bf3 كم مياره ( حداقل از نظر گرافيك) ضايع هست الان بخواد معرفيش كنه زده تو خط اسم رمز و مرموز بازى شايد فرجى بشه

اكتى فهميده بازيش در مقابل bf3 كم مياره ( حداقل از نظر گرافيك) ضايع هست الان بخواد معرفيش كنه زده تو خط اسم رمز و مرموز بازى شايد فرجى بشه

از اون مسخره بازی های بلفیلد که اپیزود به اپیزود تریلر با تاریخ ریلیز میداد بهتره...

حالا خوبه که اکتی تا الان چیز خاصی در مورد COD جدید نگفته بود و اولین بار هستش که یه چیزی میگه و قبلا هم هرچی گفته شده معلوم نیست توسط کی هستُ از کجاست...

از اون مسخره بازی های بلفیلد که اپیزود به اپیزود تریلر با تاریخ ریلیز میداد بهتره...

حالا خوبه که اکتی تا الان چیز خاصی در مورد COD جدید نگفته بود و اولین بار هستش که یه چیزی میگه و قبلا هم هرچی گفته شده معلوم نیست توسط کی هستُ از کجاست...

حالا چرا به خاطر يه بازى ميخوايى كتك بزنى منو ؟ بهتره كه منطقى باشيم من از طرفداراى cod هستم حتى black ops رو هم با وجود اون همه انتقادايى كه ازش شد به خاطر داستان بى نظيرش چند بار تموم كردم اما امسال بتلفيلد با يه انجين تازه نفس و قدرتمند كه گرافيك و تخريب پذيرى عالى رو بهش هديه ميكنه ساخته شده از طرفى mw3 كه از همون انجين قديمى ساخته ميشه وست و زامپلا هم كه رفتن اكتى هم كه يه كم زمان به سازنده ها نميده خب الان شما دقيقا به چيه اين بازى اميد دارى؟
البته احتمالات رو هم بايد درنظر گرفت.

حالا چرا به خاطر يه بازى ميخوايى كتك بزنى منو ؟ بهتره كه منطقى باشيم من از طرفداراى cod هستم حتى black ops رو هم با وجود اون همه انتقادايى كه ازش شد به خاطر داستان بى نظيرش چند بار تموم كردم اما امسال بتلفيلد با يه انجين تازه نفس و قدرتمند كه گرافيك و تخريب پذيرى عالى رو بهش هديه ميكنه ساخته شده از طرفى mw3 كه از همون انجين قديمى ساخته ميشه وست و زامپلا هم كه رفتن اكتى هم كه يه كم زمان به سازنده ها نميده خب الان شما دقيقا به چيه اين بازى اميد دارى؟
البته احتمالات رو هم بايد درنظر گرفت.

داداش کتک چیه چرا شر میزنی به ما ! :دی

کسی منکر گرافیک بتلفیلد 3 نیس و حتی مولتیش هم معلومه که بی نظیره اما به هر حال خیلی زوده به mw3 خورده بگیریم... درسته 2ش یه پسرفت هایی داشت ولی به هر حال بازی عالی ای بود و میتونه توی خیلی زمینه های دیگه موفق بشه مثلا فقط کافیه مثل بلک آپس به داستانش یخوده برسه تا از نظر داستان بتلفیلد 3 رو خرد کنه, یا هنوز هم گیم پلیش محبوبیت بیشتری داره (گرچه خودم عاشق گیم پلی هر 2 تا بازی هستم) و...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or