Co-op راز موفقیت Dead Island

Behrooz

کاربر سایت
dead-island-riptide.jpg

در طی نشستی که امروز در GDC برگزار شد، Guido Eickmeyer از استودیوی Deep Silver اعلام کرد که عنوان Dead Island تاکنون بیش از 4 میلیون نسخه فروش داشته است. اما دلیل این موفقیت بزرگ چیست؟

به گفته‌ی Guido Eickmeyer راز موفقیت Dead Island، نه تریلر سینماتیک فوق زیبای آن، نه نقد‌وبررسی های بازی (Dead Island در Metacritic هیچ گونه درخششی از خود نشان نداده) و نه بودجه‌ی ساخت و تبلیغات آن - چون Eickmeyer ادعا کرده که آن‌ها حتی نزدیک به مقدار پولی که دیگر ناشران برای توسعه و مارکتینگ عناوین بزرگ AAAیشان خرج می‌کنند، برای Dead Island صرف نکرده‌اند - بلکه Guido تنها به یک ویژگی اشاره کرده است: Co-op.

از زمان عرضه‌ی بازی، جمع مدت زمانی که بازیکن‌ها به صورت Co-op به انجام Dead Island پرداخته‌اند به بیش از 6500 سال رسیده است! ترکیب این ویژگی با مکان‌ها و محیط‌های بازی، دشمنان کج و معوج (زامبی)، پیچیدگی نسبتا زیاد گیم پلی و المان‌های RPGگونه باعث شد که فروش Dead Island در سراسر جهان به بیش از 4 میلیون نسخه برسد.

بر خلاف سنت همیشگی، که فروش عناوین تنها در زمان لانچ در اوج می‌باشد و بعد از چند هفته کاملا از جدول فروش محو می‌شوند، آقای Eickmeyer گفته است که فروش Dead Island به صورت مداوم در طول یک دوره‌ی زمانی بلند مدت بوده است. Eickmeyer همچنین اضافه کرد که نرخ خرید افزودنی‌های Dead Island به 53 درصد رسیده است.

طبیعتا، با توجه به فروش بالای بازی، ما باید منتظر عرضه‌ی دنباله‌های Dead Island نیز باشیم!
اولین دنباله‌ی این عنوان تحت عنوان Riptide چندی پیش توسط Dead Silver به صورت رسمی تایید شد. Riptide که برای عرضه در سال 2013 برنامه ریزی شده، همچنان بر روی Co-op تمرکز ویژه‌ای دارد و البته زامبی‌های دوست داشتنی نیز باز خواهند گشت. خوشبختانه به زودی شاهد منتشر شدن اخبار و اطلاعات جدید از آن خواهیم بود.

Source

موفقیت این بازی و فروش خوبش به خاطر همون CG معروف و تاثیر گزاریه که قبل از عرضش پخش شد و ایده ی نابی داشت و گرنه خودش واقعا چیز خاصی نبود

یکی از مشکلاتی که توی نسل جدید و با گسترش شبکه های آنلاین ایجاد شده، تکیه ی بیش از حد سازنده ها به بخش Co-op و آنلاین بازی هست و باعث شده بخش تک نفره ی بازی ها یا ضعیف ، کوتاه یا سطحی باشه یا اصلا کلا وچود نداشته باشه. به طور کلی فعالیت و بازی دسته جمعی برای انسان لذت بخشه. ساختن یک بازی MMO یا یه بازی که بخش آنلاین یا Co-op اعتیاد آور و لذت بخش داشته باشه، کار سختی نیست. آدم با دوستاش یه بازی ساده مثل هفت سنگ هم انجام بده، عشق دنیا رو میکنه. مهم ساختن یک بازی هست که بخش تک نفره ی قشنگ و موفقی داشته باشه که وقتی آدم داره بازیش میکنه، احساس نکنه داره وقتش تلف میشه یا از شدت مسخرگی داستان و quest ها به شعورش توهین میشه. ( مشکلی که اکثر بازی های ARPG که بر پایه ی Grind میچرخن، مثل Dead Island، Borderlands و Diablo Clone ها دارن. )

این بازی در بخش تک نفره به نظرم ضعیف بود.داستان جالب نبود و اتمسفر بازی اصلا گیرایه ترغیب کننده ای برای ادامه بازی نداشت.
البته المان RPG و جهان باز فکر بدی نیست اما فکر میکنم برای یک بازی زامبی آنچنان ایده قابل توجی نباشه هرچند اگه
به خوبی پیاده بشه میتونه جذابیت داشته باشه.

یکی از بهترینهای من تو اون سال بود
واقعا بازی لذت بخشی بود
آهنگای تو بازی منو دیوونه میکرد
یکی از نکات مثبت بازی این بود که همین که LEVEL خودت میرفت بالا LEVEL زامبی ها هم میرفت بالا و اینجوری بود که هیچ وقت خیالت راحت نبود
امیدوارم هرچه زود تر Dead Island: Riptide رو عرضه کنن

این بازی به قدری مزخرف بود که نیمه کاره رهاش کردم
به نظرم من دموهاش عامل فروشش بود
مثل اینکه باز باید توضیحات تکراری رو بدم. این بازی تو حالت Co-Op به حدی زیبا بود که حداقل بیشتر از 40-50 ساعت مشغولتون میکرد. این حرف رو بر طبق تجربه ای که من با دوستانم و دیگران داشتن میگم. متاسفانه این بازی به هیچ وجه برای تک نفره بازی کردن ساخته نشده بود و کلا این مورد موج میزد تو بازی. وقتی چند نفره بازی کنید تازه میفهمید جریان چیه. بیصبرانه هم منتظر شماره بعدیش هستیم.

یه سری کوئست بیخود و روی اعصاب داشت که حتی روی Coop ام قابل تحمل نبود. ولی 40 ساعت منو سرگرم کرد. از شماره بعدی به شدت استقبال میکنم :دی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or