Xbox Clockwork Revolution

انقلاب با چرخ زمان | Clockwork Revolution

FyiKFEzaMAYJrLz.jpeg

Genres/[First Person Action RPG ]
Platforms/[XBOX X|S PC]
Developer/[InXile]
Publisher(s)/[Xbox Game Studios]

گذشته را کنترل کنید ، تا آینده را در دست داشته باشید

Clockwork Revolution یک بازی اول شخص نقش آفرین وابسته به زمان می باشد. بعد از برخورد با یک اختراع باورنکردنی که به شما اجازه میدهد تا به گذشته سفر کنید ، شما شهری را کشف میکنید و آن را خانه خواهید نامید - آوالون متروپولیس که شهری پویا برپایه صنعت بخار است- که با دقت بر اثر ایجاد تغییرات در گذشته پدید آمده است. با سفر به لحظات حساس گذشته ، انتخابات و کنش های شما ، واکنش پروانه ای عمیق برای روی روایت های دنیا و شخصیت های آوالون خواهد داشت که در مسیرهای گوناگون غیر قابل پیشبینی اثر خود را خواهد گذاشت

تریلر معرفی در Xbox Games Showcase 2023

FyXE3bBXgAITRE1.jpeg FyXfw1OaIAA2Nfz.jpeg FyXfw1OaYAQWUOH.jpeg FyXfw1MaEAA6SBa.jpeg FyXfw1NakAAZAik.jpeg FyXE3MGWAAYc8HQ.jpeg

آخرین ویرایش:
اگه بازی واقعا خوب باشه با یه تاخیر اومدنش روی کنسول دیگه جبران میکنه.(اینها که نگفتن هیچوقت نمیاد که اگه بگن هم باز سیاستشون با یه بشکن قابل تغییره)
این وسط حتی روی PC هم خوب میفروشه.
اگه نباشه که دیگه اومدن همزمان روی nتا پلتفرم دیگه هم نمیتونه نجاتش بده.
مثلا Avowed/Outer Worlds انتشار همزمانشون روی یخچال/ساعت مچی و دیواری هم نمیتونست نجاتشون بده.

خیلی دوست دارم دلیل اینکه مایکرو به این نتیجه رسیده که انحصاریش کنه... کیفیت بالای بازی بوده باشه و نه جنبه تبلیغاتی.
حیفه که inixile هم دنباله روی آبسیدین رفته باشه و صرفا یه بازی متوسط رو به خوب خواسته باشه بسازه.

خیلی نمایشهای بازی رو دوست دارم ، ببینیم بالاخره اینها میتونن آبروی از دست رفته بتسدا/آبسیدین رو برگردونن یا نه؟

اگه بازی واقعا خوب باشه با یه تاخیر اومدنش روی کنسول دیگه جبران میکنه.(اینها که نگفتن هیچوقت نمیاد که اگه بگن هم باز سیاستشون با یه بشکن قابل تغییره)
این وسط حتی روی PC هم خوب میفروشه.
اگه نباشه که دیگه اومدن همزمان روی nتا پلتفرم دیگه هم نمیتونه نجاتش بده.
مثلا Avowed/Outer Worlds انتشار همزمانشون روی یخچال/ساعت مچی و دیواری هم نمیتونست نجاتشون بده.

خیلی دوست دارم دلیل اینکه مایکرو به این نتیجه رسیده که انحصاریش کنه... کیفیت بالای بازی بوده باشه و نه جنبه تبلیغاتی.
حیفه که inixile هم دنباله روی آبسیدین رفته باشه و صرفا یه بازی متوسط رو به خوب خواسته باشه بسازه.

خیلی نمایشهای بازی رو دوست دارم ، ببینیم بالاخره اینها میتونن آبروی از دست رفته بتسدا/آبسیدین رو برگردونن یا نه؟
با نمایش دیشب به نظرم باید انتظارات از بازی رو تعدیل کرد. از گرافیک تکنیکی تا شوتینگ، ظاهرا قرار نیست با جانشین معنوی Bioshock طرف باشیم.
تاکید بازی بیشتر از گیم پلی و مبارزات، روی روایت، شخصیت ها و احتمالا زنجیره ی تصمیمات و پیامدهاست. چیزی که تخصص inxile هست. برای همین اگه ازش انتظار یه شوتر داستانی داشته باشیم، احتمالا بازی ناامید کننده باشه، اما اگه ازش انتظار یه Disco Elysium اول شخص داشته باشیم، احتمالا بازی فوق العاده خواهد بود.
ظاهرا دنباله ی معنوی بایوشاک رو فقط خود کن لیواین باید بسازه با Judas.

با نمایش دیشب به نظرم باید انتظارات از بازی رو تعدیل کرد. از گرافیک تکنیکی تا شوتینگ، ظاهرا قرار نیست با جانشین معنوی Bioshock طرف باشیم.
تاکید بازی بیشتر از گیم پلی و مبارزات، روی روایت، شخصیت ها و احتمالا زنجیره ی تصمیمات و پیامدهاست. چیزی که تخصص inxile هست. برای همین اگه ازش انتظار یه شوتر داستانی داشته باشیم، احتمالا بازی ناامید کننده باشه، اما اگه ازش انتظار یه Disco Elysium اول شخص داشته باشیم، احتمالا بازی فوق العاده خواهد بود.
ظاهرا دنباله ی معنوی بایوشاک رو فقط خود کن لیواین باید بسازه با Judas.
حالا شاید من از اول به تبلیغات حول و حوش بازی توجه نکرده باشم.
ولی من از همون موقع انتظار یک RPG شبه فالوت ازشون داشتم که خب بعدا متوجه شدم دارن کار خودشون رو میکنن و راه خودشون رو میرن که خیلی هم خوبه.
دنباله معنوی بایوشاک و... رو اصلا نمیدونستم که از این بازی انتظار میرفت که باشه.
احتمالا این انتظار برمیگرده به قبل از شروع نمایشهای بازی.

من انصافا این تصمیم که بازی RPG باشه و چیزی که درش تخصص دارن رو دارن ادامه میدن بیشتر میپسندم.
در تایید حرفت shocklike رو بسپریم به خود کن لوین و دارودسته خیلی بهتره :D

همچنان برای من بسیار مورد انتظاره و باهاش کیف میکنم. المان زمان خیلی روی گیم دیزاین تاثیر میزاره به نظرم، یاد singularity انداخت منو از این بابت.
ولی در کل مبارزات و... خیلی mid بود توی این نمایش.
آرت استایلش خداس ولی. magician هم همین وایب رو میداد به لحاظ آرت و من عاشق این سبک بصری هستم.

نمایشی که نشون دادن تا لحظه ای که کسی چیزی شلیک نکرده بود عالی بود.
نمیدونم چرا به محض این که یکی شلیک می کرد ذهن من تلپورت می شد به دوران فالوت 3 و نیووگاس بازی کردن :D که البته شاید چیز بدی نباشه چون واقعا دوران طلایی ای بود موقعی که اون ها رو بازی می کردم. اگه اون حس رو بتونه دوباره خلق کنه عالی میشه. من خیلی از بازی وایب بایوشاک نگرفتم ولی.

بایوشاک خیلی کار دارک و فاکدآپی بود از دقیقه اول. آره یخورده پالت رنگی اینفینیت شادتر بود ولی هیچ چیز بازی حس کمدی نداشت (به غیر از یه سری شیطنت های الیزابت)
این بازی هم به نظرم بزرگترین مشکلش اینه که حالا که یخورده فضاش کمدیه بهتره واقعا بازی خنده داری باشه، وگرنه فاتحه بازی از لحظه اول خونده است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or