Cliff Bleszinski از جهان Fortnite میگوید ..... شما واقعا برای بقا میجنگید .!!

.:N!MA:.

کاربر سایت
درود ...

jsd60kk6a4xggkggkkpt.jpg

هنگامی که Epic Games در ماه دسامبر ساخت Fortnite را اعلام کرد ، چیز زیادی در مورد بازی نمیدانستیم ، .... اسم survival وقتی در مورد
یک بازی گفته میشه بدون اختیار فکرمان به این کلمات میخوره : بقا .... تلاش برای زنده ماندن ..... تلاش برای زندگی کردن ....حالا این تلاشها ،
در دنیایی جهنمی و آخرالزمانی که پر است از موجودات شیطانی و ارواح به چه صورت خواهد بود !! ؟ و آیا ساخت و ساز در این بازی چگونه به
کمک شما خواهد آمد ؟

آیا Fortnite از Minecraft الهام گرفته ؟

البته وقتی که شما به دو ویژگی survival (بقا ) و ساخت و ساز فکر میکنید اکثر شما به یاد Minecraft می افتید که مظهری از بازیهای اینگونه
و یا survival هست ... اشتباه نکردید چون Lee Perry طراح ارشد گیم پلی بازی Gears Of War 2 نیز پذیرفته که Minecraft الهام بخش
آنها بوده و البته به چند تا از تفاوت های بزرگ این دو بازی نیز اشاره ای داشت ...

Epic-Fortnite.jpg

دیروز آقای Cliff Bleszinski صحبتهایی رو درباره ی Fortnite مطرح کرد و اطلاعات خوبی رو به ما داد ... او این صحبتها را با G4's Xplay انجام داده
و گفته Fortnite اساسا بک بازی در مورد بقای عمومی است ...دنیایی که از بین رفته و به جهنم تبدیل شده و محیطی آخرالزمانی دارد اما سبک
طراحی و نگاهش همانند کارهای Pixar و Disney است ...
استایل ( Style ) یک فاکتور مهم Epic Games برای به چالش کشیدن ذهن شخصیت فرضی به عنوان یک گیمر است به طوری که استایل بازی
رو به عنوان عاملی مهم در Fortnite خواهیم دید ... حال با اینکه میدانیم گیم پلی این بازی survival رو به یدک میکشه ما میخواهیم بدانیم که
این در بازی چگونه خواهد بود ؟؟؟

یکی از فاکتورهای اصلی در بازی دردسر برای شماست !

کیلفی در این باره میگوید : شما در طول روز بیرون میروید و شروع به کاوش کردن میکنید و تلاش میکنید برای پیدا کردن و تامین منابع ... دردسر
و گرفتاری یکی از فاکتورهای بزرگ این بازیست ...شما میتوانید به دنیای بیرون پا بگذارید و شروع کنید به برداشت و جمع آوری محصول ها ،
اما زمانی بعد متوجه میشوید که کوله پشتی شما سه برابر بزرگتر از آن چیزی شده که فکرش را میکردید ، و شما مجبوری مقداری پول خرج کنی
تا سریع به عقب و پایگاه خود برگردی ....شما به پایگاه خود برمیگردی و شروع به ساخت و ساز و گسترش دادن آن میکنی تا بتونی زنده ماندن
در طول شب رو امتحان کنی و این یعنی survival ...تلاش برای بقا ....

apy2qdg8d27j95t5ai4u.jpg

شما در این بازی انسانهای دیگر را نمیکشید !

به هر حال شما در Fortnite تنها نخواهید بود ....در واقع بخش بزرگی از بازی بر مبنا و چگونگی همکاری با یکدیگر و گروهی از نجات یافتگان و
بازماندگان است ....
کلیفی میگوید : شما در این بازی انسانها رو نمکشید ، بلکه برای زنده ماندن به صورت تیمی با آنها همکاری میکنید ... این یکی از بازیهاییست
که در آن هر بازیکن یک نقش را دارد ... من از طرفداران بزرگ بازیهایی هستم که مبتنی بر کلاس هستند ( که اینجا منظورش بازیهایی هست که
هر فرد میتونه با انتخاب یک کلاس از ویژگی خاص اون کلاس بهره مند بشه ) که خودش مثال میزنه که یک بازیکن ممکنه خیلی اهل ستیز و جنگ
باشه و دیگری اهل ساخت و ساز و در اون کار مهارت داشته باشه ....

سازه ها را در این بازی دستم کم نگیرید !

Bleszinski ساخت و ساز در Fornite را شبیه Lego میخواند اما Perry زمانی که این بازی رو انونس کرد اعلام کرده بود که تمرکز اصلی بازی مشخصا
بروی احداث ساختمان و ساخت و ساز است . کیلفی در ادامه اشاره میکنه که شما در این بازی با سازه های کوچک سروکار ندارید و اشاره ای داره
به ایجاد موانع و دیوارهای محکم در اطراف و همچنین به کار بردن انوع تله ها در جاهی مختلف پایگاه خود که بتونه کمک کنه به گسترش پایگاهتون و
میگه در واقع شما وقتی از این ساختار لوگو شکل استفاده کردید و به اون عادت کردید دیگر انجام هر کاری برایتان ممکن است ....
Cliffy B میگوید : بسیاری از بازی ها هستند که میگویند در مورد بقا هستند ، اما آنها بیشتر در مورد بیرون رفتن و کشتن موجودات مختلف است ... اما
این بازی واقعا در مورد ....

This game is truly about enduring

اطلاعات بیشتر در مورد بازی و تاریخ انتشار آن در آینده ی نزدیک در انتظار شماست ....

منبع

دوستان خیلی عجله ای شد ببخشید اگر کم و کاستی داره ...موفق باشید ...

آخرین ویرایش:
من خیلی به این بازی امید دارم
چون کار های EPIC کلا تکه:))
اینم اینطور که بنظر می رسه با اون محیط جالبش از اون بازی هاست که ادم رو 10 ها ساعت معطل خودش می کنه:d

چقدر هم قشنگ میگن که از minecraft الهام نگرفتن.باز صد رحمت به لوین حداقل دروغ نمیگه که از هیچ بازی الهام نگرفته.
فکر کنم پستو درست نخووندی عزیز:

چون Lee Perry طراح ارشد گیم پلی بازی Gears Of War 2 نیز پذیرفته که Minecraft الهام بخش
آنها بوده و البته به چند تا از تفاوت های بزرگ این دو بازی نیز اشاره ای داشت ...

لقمه بزرگی هست باید دید چی کار میکنن..
ولی معلومه از اون بازی ها مفرحی هست که کلی وقت باید براش بگزاری..

کلیتش یک تقلید محض از ماینکرافته.
باید دید جزئیاتش چطوره.

اژدها وارد میشود..

شما اصلا تو عمرت ماینکرافت بازی کردی..؟ اصلا تریلر این بازی رو دیدی..؟
آخه چرا وقتی هیچی ندیدی بیخودی نظر میدی..؟

مخالفان کلیف بی میان تو تاپیک میبینن اسم این بابا در تیتر خبر میباشد . میگن خُب گور پدر متن خبر بریم یه تیکه بندازیم و بگیم میخواد تقلید کنه :d
واقعا جالبین :d

توضیحات که جالب به نظر میرسه باید ببنیم چی از آب در میاد ! کلا امید هست به بازی

فکر کنم پستو درست نخووندی عزیز:
اوه.راست میگی.چشم هام این روز ها ضعیف شده!!
نمیدونم چرا خوندم "نپذیرفته"
مخالفان کلیف بی میان تو تاپیک میبینن اسم این بابا در تیتر خبر میباشد . میگن خُب گور پدر متن خبر بریم یه تیکه بندازیم و بگیم میخواد تقلید کنه :d
واقعا جالبین :d

توضیحات که جالب به نظر میرسه باید ببنیم چی از آب در میاد ! کلا امید هست به بازی
دوست عزیز بنده خودم عاشق GeOW هستم.اصلا xbox ام رو به همین خاطر خریدم.هیچ مشکلی هم با اقای کلیف ندارم.اونم یک اشتباه در خوندن بود

لقمه بزرگی هست باید دید چی کار میکنن..
ولی معلومه از اون بازی ها مفرحی هست که کلی وقت باید براش بگزاری..

اژدها وارد میشود..

شما اصلا تو عمرت ماینکرافت بازی کردی..؟ اصلا تریلر این بازی رو دیدی..؟
آخه چرا وقتی هیچی ندیدی بیخودی نظر میدی..؟
:-b
کسی مجبورت کرده وقتی حرفی نداری دهنتو باز کنی؟
فقط شما بازی کردی عزیزم. من شما رو شناختم. با من مشکل داری همه جا سعی میکنی یه جوری ضایع کنی. مشغول باش برام اهمیتی نداره

یه سری به تاپیک ماینکرافت بزنی متوجه میشی کی بازی کرده کی نکرده
yahoo_3.gif
اتفاقاً ارسال های حرفه ای! شما رو هم دیدم اونجا
there.gif

---------------------------------
پ.ن: کافیه توی این سایت دوست داشته باشی. ک**شر هم بنویسی لایک پای ارسال هات هست. لایک کردن هم خز شد :|

آخرین ویرایش:
ببینم، سبک بازی چیه؟ :دی.
مگه تیراندازی اینا نیست؟ یعنی میریم تو بازی خونه سازی میکنیم؟ :دی.
نوآوریش اینه ؟
روشن کنید خب!

کجاش گفته نو آوری آخه ؟ :d
الان یکی خبر رو نمیخونه میاد پست تورو میخونه یه بحث الکی شروع میشه دوباره :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or