CLASH OF THE TITANS

mehdi-psp

کاربر سایت
دیدم برای بازی CLASH OF THE TITANS تاپیکی وجود نداره گفتم این تاپیک را راهاندازی کنم .

14976.jpg

من دیروز بازی رو گرفتم .
بازی به شدت ضعیفه . گرافیک در حد بازی های 4 سال پیش هست .
داستان به شدت ضعیف و گیم پلی افتضاح .
البته اینا نظرات من هست شاید بعضی ها خوششان بیاد .

من هم گرفتم...
بدک نیست...
گیم پلی بازی بسیار خوب هست ولی بازی المانهای بد rpg یعنی همون حرف زدن ها رو به همون سبک و سیاق داره!!!
ولی ارزش یک بار بازی کردن رو داره!!!

دوستان جدا بازی رو گرفتن؟:eek: مطمئن هستید که اشتباه نکردید؟ چون تاریخی که تو تمامی سایت ها برای این بازی اعلام شده 27 جولای هست و هنوز خیلی مونده تا برسیم. میشه بگید از کجا گرفتین چون این یکی از بازی هایی بود که من بدم نمیومد بازی کنم. ممنون

دوستان جدا بازی رو گرفتن؟:eek: مطمئن هستید که اشتباه نکردید؟ چون تاریخی که تو تمامی سایت ها برای این بازی اعلام شده 27 جولای هست و هنوز خیلی مونده تا برسیم. میشه بگید از کجا گرفتین چون این یکی از بازی هایی بود که من بدم نمیومد بازی کنم. ممنون
دیروز ،جلو خودم داشت دانلود میشد:دی

نکس جن هم بازی رو اورده :دی

اگه ممکنه یکی چند تا عکس از بازی بزاره ببینیم چه فنتیاس؟؟؟
دوست عزیز یکی از دلایل تغییر صفحه اول همین ایجاد یک بخش برای هر بازی بوده. اگه بری به صفحه بازی COTT می تونی عکس هایی رو که قرار دادم مشاهده کنی.;)

یعنی کسی این بازی رو بخره ، خودم میام اینقدر میزنمش که خون بالا بیاره :d

فوق العاده مسخره ، چرت ، مزخرف ، توهین اشکار به گیمر ها و بیشتر از اون به فیلم !

یعنی کسی این بازی رو بخره ، خودم میام اینقدر میزنمش که خون بالا بیاره :d

فوق العاده مسخره ، چرت ، مزخرف ، توهین اشکار به گیمر ها و بیشتر از اون به فیلم !
من خریدم،کِی و کجا منتظرت باشم اقای خشن؟:دی

دوستانی که تمایل به آشنایی بیشتر با نقاط ضعف و قوت بازی را دارند می توانند به صفحه اصلی سایت مراجعه کنند و نقد سایت Bazicenter را مطالعه کنند. جهت رفتن به صفحه بازی از این لینک استفاده کنید.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or