Multi Platform Clair Obscur: Expedition 33

سازنده
Sandfall Interactive
تاریخ انتشار
2025 24April
ناشر
Kepler Interactive
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
EX33_Logo_HighRez.png

Developer: Sandfall Interactive
Publisher: Kepler Interactive
Genre: Turn-based RPG
Release Date: 24 April 2025
Platforms: Playstation 5،XBOX
Series،PC

• سازنده بازی استودیوی فرانسوی Sandfall Interactive هست. بیشتر اعضای اصلی استودیو از سازنده های باتجربه و سابق اوبیسافت و همینطور از طرفداران بازی های jrpg قدیمی مثل Persona، Final Fantasy و Kingdom Hearts هستند.​
  • داستان و ستینگ بازی برگرفته شده از دوران Belle Époque در فرانسه جریان دارد. هر سال زنی بیدار میشود و عددی نفرین شده را بر روی مقبره تی نقاشی میکند و تمام افراد با سن اون عدد ناپدید و به خاکستر تبدیل میشوند. هر سال این عدد کوچکتر میشه. در بازی شما به عنوان "Expedition 33"وظیفه دارید قبل از اینکه زن نقاش بیدار بشه و عدد 33 رو‌ نقاشی کنه اون رو نابود کنید و برای همیشه این چرخه مرگ و نفرین رو بشکنید.​
  • سبک بازی به گفته سازنده ها "Reactive turn-based RPG" که با ترکیب المان های مبارزات اکشن و ریل تایم با سیستم نوبتی قدیمی یجورایی نسخه تحول یافته بازی های jrpg قدیمی هست. در بازی میشه ضربات دشمن ها رو بصورت ریل تایم dodge، parry و یا counter کرد و همینطور با نگه داشتن ریتم ضربات کمبو ایجاد کرد و نقاط ضعف دشمن ها بصورت آزاد مورد هدف قرار داد.​
  • پارتی بازی از شش نفر تشکیل شده. تجهیزات، مهارت ها و قابلیت های تمام اعضای پارتی قابل ارتقا هست. کرکترهای که در تریلر معرفی بازی دیدیم Gustave که یک معمار، Sciel یک جنگجو، Lune یک محقق و‌ جادوگر و Maelle که با 16 سال سن جوانترین عضو‌ گروه هست.​
  • موتور گرافیکی بازی Unreal Engine 5 هست.​

Attachments

• Clair-Obsur-Expedition-33_2024_06-09-24_024-1024x576.jpg
    Clair-Obsur-Expedition-33_2024_06-09-24_024-1024x576.jpg
    77.5 KB · مشاهده: 44
آخرین ویرایش:
خطاب به اون دسته از عزیزانی که clair obscur: expedition 33 رو بازی کردن و خیلی هم خوششون اومده، و به بهانه‌ی turn-base بودن هنوز سری persona و بخصوص persona 5 رو تجربه نکردن، شدیداً توصیه می کنم در اولین فرصت برن یه گوشه بشینن و به کارهای بدشون فکر کنن! و بعدشم persona 5 رو بازی کنن :D
داستانشون چطوره؟ مثل کلیر قویه؟

عه نمیدونستم نمیشه بدون کلید بهش رسید.
اینجا پیش زمینه سولزپلیر بودن به دادم رسید.
میدونستم این کلید بعدا به دردم میخوره:D
حالا بعدا دوباره شاید خواستی بازیش کنی.
خوبیش اینه که اگه خواستی +ng رو بری کل تیمت رو از اول با خودت داری.
کاتسینها رو که هم رد میکنی بره.
دشمنها رو هم که وان شات میکنی و خیلی جاها رو نیاز نیست بری و خیلی از کارها رو همینطور سر میپری.

خیلی زود میتونی دوباره تمومش کنی.
من دیدم دو یا سه ساعته بچه ها +ng رو تموم کردن.
یه نکته خیلی سمی داره ، که اگر بخوای نیو گیم پلاس هم بری ، باید از اول همه ژورنال های اکسپدیشن هارو پیدا کنی D:

وای باورم نمیشه در این حد ...
اینجور نیست که فقط همون یکی که miss شده رو پیدا کنی و اچیو رو بده .. lol

• Like
Reactions: m.d.makan
خطاب به اون دسته از عزیزانی که clair obscur: expedition 33 رو بازی کردن و خیلی هم خوششون اومده، و به بهانه‌ی turn-base بودن هنوز سری persona و بخصوص persona 5 رو تجربه نکردن، شدیداً توصیه می کنم در اولین فرصت برن یه گوشه بشینن و به کارهای بدشون فکر کنن! و بعدشم persona 5 رو بازی کنن :D
شاید آرت استایل persona موردپسندشون نیست :-" برای من که این طور هست :D

من یکی دو سال پیش رفتم سراغ Persona 5 و متاسفانه بعد از ۴،۵ ساعت کنار گذاشتمش. :(
مشکلی با گیم‌پلی نداشتم، ولی فضای مدرسه‌ای بهم نمی‌سازه و حال و حوصله روابط اجتماعی بین دانش‌آموزان گرامی رو ندارم و حس می‌کردم بعد از یه مدت قراره تکراری بشه! :دی
حالا Metaphor که برای گیم‌پس اومده رو در آینده یه امتحانی می‌کنم و احتمالا اتمسفرش بیشتر با سلیقه‌م جور باشه.

من یکی دو سال پیش رفتم سراغ Persona 5 و متاسفانه بعد از ۴،۵ ساعت کنار گذاشتمش. :(
مشکلی با گیم‌پلی نداشتم، ولی فضای مدرسه‌ای بهم نمی‌سازه و حال و حوصله روابط اجتماعی بین دانش‌آموزان گرامی رو ندارم و حس می‌کردم بعد از یه مدت قراره تکراری بشه! :دی
حالا Metaphor که برای گیم‌پس اومده رو در آینده یه امتحانی می‌کنم و احتمالا اتمسفرش بیشتر با سلیقه‌م جور باشه.
ریمیک پرسونا ۳ رو امتحان کن شاید شاید چسبید.
متافور هم صرفاً ممکنه یکمی گرافیک بزنه توی ذوق(چند روزه استارت زدم گرافیک بازی اصلا برام عادی نمیشه بعد از ریمیک پرسونا ۳)

• Like
Reactions: Dinosaur
من مشکلی که دارم اینه که بعد از مبارزه با هر دشمن مسیرم رو گم میکنم

من هنوز اوایل بازی هستم بعد از مبارزه با اون باس ترومپتی نمیدونم کجا باید برم؟ انگار دور خودم میچرخم از هر مسیری که میرم

از سر و ريخت آثار ژاپنى انيمه ايي خوشمون نياد تكليف چيه؟ :D

من مشکلی که دارم اینه که بعد از مبارزه با هر دشمن مسیرم رو گم میکنم

من هنوز اوایل بازی هستم بعد از مبارزه با اون باس ترومپتی نمیدونم کجا باید برم؟ انگار دور خودم میچرخم از هر مسیری که میرم
چراغ یا فانوس گذاشتن تو راه ،اونجا مسیر اصلیه

داستان اینه که موضوع قرار نیست در حد روابط مدرسه ای باقی بمونه. داستان بسیار قوی و twist های عجیب و غریبی که داره پرسونا (بخصوص ۴ و ۵) رو در حد ۵ بازی برتر تاریخ بالا می برن.
و این رو بگم برای ورود به دنیای پرسونا ۵ (توصیه ی من نسخه رویال هست)، باید و باید حداقل palace اول رو کامل کنی تا تازه وارد داستان بشی. بعدش دیگه نمی تونی جلوی خودت رو بگیری.

از سر و ريخت آثار ژاپنى انيمه ايي خوشمون نياد تكليف چيه؟ :D
هیچی. یکی از بهترین و غنی ترین بازیهای تاریخ، چه از نظر پلات داستانی و چه از نظر گیم پلی رو از دست میدی.
بهت حق می دم با سختی بخوای وارد دنیای پرسونا بشی، من هم کلی دست دست کردم و با خودم همینا رو می گفتم، ولی الان پشیمونم که چرا زودتر سراغشون نرفتم.

داستانشون چطوره؟ مثل کلیر قویه؟
فرق های بنیادی دارن با هم. هر دو بسیار قابل احترام هستن.
داستان clair obscur: expedition 33 بیشتر شبیه به persona 3 ـه، و من توصیه م برای شروع سری پرسونا، نسخه پنجم این بازی (بخصوص persona 5 royal) هستش.

آخرین ویرایش:
داستان پرسوناها که فوق العادست.

فقط یه مزیتی که exp33 داره اینه که برخلاف اکثر jrpgهای دیگه همون اول قلاب میندازه و پلیر رو اسیر داستان و دنیاش میکنه.

موردی که به طور رایج تو jrpgهای مطرح خیلی دیرتر اتفاق میفته و مقدمه چینیها گاها بالای 10 ساعت طول میکشه.

حتی تو یه سری مجموعه ها از بازی دوم به بعد این اتفاق میفته.

من یه داستان با Personaها دارم اونم اینه که مثل کسیم که مثلا میره یه رستوران گرون کلی پول میده و با اینکه غذا بهم نمیچسبه ته دلم زوری میگم نه باید خوشم بیاد، بقیه که تعریف می‌کنن پول زیادم پاش دادم پس باید زور بزنم خوشم بیاد لول

جالبه که منم persona 5 که تازه اومده بود رو 4 5 ساعت بازی کردم داشتم با خودم کلنجار میرفتم و میگفتم که : حتما باید خوشم بیاد من دارم لذت میبرم!
چون سبک turn-base رو دوست دارم و فنشم ولی بعد 5 ساعت داشت منو شکنجه میکرد دوست داشتم داستانش رو بفهمم ولی واقعا داشت طاقت فرسا میشد لول

بعدشم همین چند روز پیش ps vita رو از گوشه کمد در آوردم گفتم بذار به این حد اقل یه شانس بدم نشستم persona 4 رو یکم بازی کردم دیدم دارم شهید میشم از خستگی و بیخیال شدم :<

آخرین ویرایش:
چیزی که برای من عجیبه اینه که تقریبا همه حتی کسایی که بازی Turn Based دوست ندارن، این COE33 رو میپرستن، بعد من که عاشق گیمای نوبتی هستم نتونستم ارتباط برقرار کنم دراپش کردم :| خیلی هم زورم گرفته چون گفتم پرسونا ۵ دیگه ای برام تکرار میشه( دوستانی که به هر دلیلی بازیش نمیکنن دارن راحت بهترین گیم این سبک رو از دست میدن) منتظرش بودم نمرات هم که اومد مشخص شد گیم عالیه ولی متاسفانه من نتونستم ارتباط برقرار کنم حدس میزنم یه مقدار به خاطر تمایلات بازی به سولز لایکه، هم طراحی محیط ها و بعضی از باس ها هم این قضیه پرفکت پری و اینا که من اصلا مورد پسندم نیست.

واقعا تعجب میکنم که چرا باید توی همچین بازی ای با این زیبایی و بزرگی, بعضی تصمیمای احمقانه گرفته بشه.
بازیو رسما جویدم و همه چیو پاک سازی کردم و تمامی تروفیا رو گرفتم به جز تروفی مربوط به پیدا کردن تمام ژورنال ها. متوجه شدم یه ژورنال توی بازی هست که حتما باید اول بازی یه کلید رو میگرفتی تا بتونی به دستش بیاری. بعد جالب اینجاس که توی نیو گیم پلاس تمام کالکتیبلات ریست میشه :دی
واقعا احمقانه ترین کاری بود که میشد سر یه بازی انجام داد.
من نزدیک ۹۲ ساعت برای بازی تایم گذاشتم و بع عشق پلات کردنش, تلاش کردم. الان سر همچین چیزی باید یه ۶۰-۷۰ ساعت دیگه بذارم :دی
این شد که حتی پایان بازی رو دلم نخواست برم و بازیو کامل پاک کردم. رسما با یه تصمیم مسخره یکیو‌ از علاقه ی خالص به بازی تبدسلش کردن به نفرت :دی
خوب من تایم گذاشتم! توی بازی ای که شما ساختید هیچ تروفی میسیبل ای وجود نداره! چرا باید یه ژورنال از بازی صرفا میسیبل باشه و برا به دست اوردنش طرف ۸۰ ساعت دوباره وقت بذاره؟
چی بگم والله :دی

واقعا تعجب میکنم که چرا باید توی همچین بازی ای با این زیبایی و بزرگی, بعضی تصمیمای احمقانه گرفته بشه.
بازیو رسما جویدم و همه چیو پاک سازی کردم و تمامی تروفیا رو گرفتم به جز تروفی مربوط به پیدا کردن تمام ژورنال ها. متوجه شدم یه ژورنال توی بازی هست که حتما باید اول بازی یه کلید رو میگرفتی تا بتونی به دستش بیاری. بعد جالب اینجاس که توی نیو گیم پلاس تمام کالکتیبلات ریست میشه :دی
واقعا احمقانه ترین کاری بود که میشد سر یه بازی انجام داد.
من نزدیک ۹۲ ساعت برای بازی تایم گذاشتم و بع عشق پلات کردنش, تلاش کردم. الان سر همچین چیزی باید یه ۶۰-۷۰ ساعت دیگه بذارم :دی
این شد که حتی پایان بازی رو دلم نخواست برم و بازیو کامل پاک کردم. رسما با یه تصمیم مسخره یکیو‌ از علاقه ی خالص به بازی تبدسلش کردن به نفرت :دی
خوب من تایم گذاشتم! توی بازی ای که شما ساختید هیچ تروفی میسیبل ای وجود نداره! چرا باید یه ژورنال از بازی صرفا میسیبل باشه و برا به دست اوردنش طرف ۸۰ ساعت دوباره وقت بذاره؟
چی بگم والله :دی
منم. دقیقا مشگلم همینه :))
قشنگ نابودم ..
ولی بازم هرچی باشه فکر نمیکنم تو ران بعدی این همه وقت بگیره چون راحت میزنیم میریم .. فقط باید دونه دونه بگردیم پیدا کنیم همین ژورنال هارو .. که این زمان میبره

و درکل حرفتو قبول دارم خیلی نامردیه! که بخاطر یک تروفی حالا بخای تمرکز کنی و کلی وقت بزاری , نباید اینگارو میکردن ..

اصلا شاید من درکل نیو گیم پلاسو میخاستم برم ولی خب واسه لذت .. نه واسه تروفی کلکتیبل مسخره ای که همه چی ریست میشه!

• Like
Reactions: The Pale King
منم. دقیقا مشگلم همینه :))
قشنگ نابودم ..
ولی بازم هرچی باشه فکر نمیکنم تو ران بعدی این همه وقت بگیره چون راحت میزنیم میریم .. فقط باید دونه دونه بگردیم پیدا کنیم همین ژورنال هارو .. که این زمان میبره

و درکل حرفتو قبول دارم خیلی نامردیه! که بخاطر یک تروفی حالا بخای تمرکز کنی و کلی وقت بزاری , نباید اینگارو میکردن ..

اصلا شاید من درکل نیو گیم پلاسو میخاستم برم ولی خب واسه لذت .. نه واسه تروفی کلکتیبل مسخره ای که همه چی ریست میشه!
مشکل اینه باید سایمون رو هم بزنی مجدد :دی
برای من ارزش نداره دوباره بازیش کنم برا یه ژورنال. چون اگه مثلا کاری میکردن که یه پایان ویژه رو توی نیو گیم پلاس ببینیم, ادم ترغیب میشد ببینه. ولی چنین چیزی دلیلی برای شروع دوباره ی بازی نیست :دی

• Like
Reactions: Roozbeh psp

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or