Multi Platform Clair Obscur: Expedition 33

سازنده
Sandfall Interactive
تاریخ انتشار
2025 24April
ناشر
Kepler Interactive
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
EX33_Logo_HighRez.png

Developer: Sandfall Interactive
Publisher: Kepler Interactive
Genre: Turn-based RPG
Release Date: 24 April 2025
Platforms: Playstation 5،XBOX
Series،PC

• سازنده بازی استودیوی فرانسوی Sandfall Interactive هست. بیشتر اعضای اصلی استودیو از سازنده های باتجربه و سابق اوبیسافت و همینطور از طرفداران بازی های jrpg قدیمی مثل Persona، Final Fantasy و Kingdom Hearts هستند.​
  • داستان و ستینگ بازی برگرفته شده از دوران Belle Époque در فرانسه جریان دارد. هر سال زنی بیدار میشود و عددی نفرین شده را بر روی مقبره تی نقاشی میکند و تمام افراد با سن اون عدد ناپدید و به خاکستر تبدیل میشوند. هر سال این عدد کوچکتر میشه. در بازی شما به عنوان "Expedition 33"وظیفه دارید قبل از اینکه زن نقاش بیدار بشه و عدد 33 رو‌ نقاشی کنه اون رو نابود کنید و برای همیشه این چرخه مرگ و نفرین رو بشکنید.​
  • سبک بازی به گفته سازنده ها "Reactive turn-based RPG" که با ترکیب المان های مبارزات اکشن و ریل تایم با سیستم نوبتی قدیمی یجورایی نسخه تحول یافته بازی های jrpg قدیمی هست. در بازی میشه ضربات دشمن ها رو بصورت ریل تایم dodge، parry و یا counter کرد و همینطور با نگه داشتن ریتم ضربات کمبو ایجاد کرد و نقاط ضعف دشمن ها بصورت آزاد مورد هدف قرار داد.​
  • پارتی بازی از شش نفر تشکیل شده. تجهیزات، مهارت ها و قابلیت های تمام اعضای پارتی قابل ارتقا هست. کرکترهای که در تریلر معرفی بازی دیدیم Gustave که یک معمار، Sciel یک جنگجو، Lune یک محقق و‌ جادوگر و Maelle که با 16 سال سن جوانترین عضو‌ گروه هست.​
  • موتور گرافیکی بازی Unreal Engine 5 هست.​

Attachments

• Clair-Obsur-Expedition-33_2024_06-09-24_024-1024x576.jpg
    Clair-Obsur-Expedition-33_2024_06-09-24_024-1024x576.jpg
    77.5 KB · مشاهده: 44
آخرین ویرایش:
دوستان زبان انگلیسیت اگه قوی نباشه ارزش تحربه داره بازی ؟
در حدی باشه که متوجه قابلیت اسکیل ها و این جزییات هر ضربه بشی کلا مکانیزم بازی. که چیز سختیم نیست زبان خاصی نمیخواد بنظرم

و مثل persona نیست که اونقدر صحبت کنن و نیاز به جواب باشه ، تو پرسونا هر لحظه همینجور سوال جوابه

ولی این اینجوری نیست بصورت کلی متوجه میشی که داره چی میشه داستان

و گیم پلی نوبتیش و ارت استایل بازی و حال و هواش و موزیکاش ، خیلی لذت بخشه بخاطر همینم که شده باید بازیش کرد حتی اگه چیز زیادی از داستان(جذابش) متوجه نشی D:

دوستان زبان انگلیسیت اگه قوی نباشه ارزش تحربه داره بازی ؟
اگه رو pc بازي ميكني كه ميتوني با زيرنويس فارسي بري. يكي از سايتا ترجمه كرده بازيو سرچ كني پيداش ميكني.البته ترجمه ش ماشينيه ولي در كل بد نيست.
ولي كلا بازي زياد نيازي به زبان قوي نداره در حد متوسط هم باشي بازم ميتوني متوجه بشي و ازش لذت ميبري

ماکان لینک دیگه ای از موسیقی بازی نداری؟ این واسه من کار نمکینه
چرا تازه تست کردم.
روی دانلود دابل کلیک کن.
======

کلا موسیقیش روح رو جلا میده.
خود بازیش به کنار بعضی وقتها که داره پخش میشه گیم پد رو میزارم پایین.
سالهاست از این کارها نکرده بودم.
شاید موردی از بعضی از ترکهای یه بازی خوشم اومده یا واقعا عاشقشون شدم ولی این حجم از خوب بودن رو به یاد نمیارم تو این سالهای اخیر.
میخوام اغراق نکرده باشم وگرنه میگفتم کلا تا به حال ندیدم.

آخرین ویرایش:
وضعیت من وقتی میخوام پری و داج بدم!
IMG_4093.jpeg

بعنوان کسی که تا به حال کامبت نوبتی بازی نکرده چنان بازی درگیرم کرده که خودم انتظارش رو نداشتم :D یعنی بازی اگه روی گیمپس نیومده بود من ١٠٠ سال دیگه هم نمیرفتم سراغش هرچقدر هم حالا تعریفش میکردن. اولش هم با یه حالتی رفتم که اقا ببینیم این کامبت نوبتی که میگن چیه و بعد اینجوری شدم که نمیخوام بازی تموم بشه :D همیشه پس‌زمینه ام از بازی های نوبتی این بود که مخصوص اون نردهای ژاپنی پسنده و هیچ وقت نتونم با منطق گیم پلی اش کنار بیام و حس میکردم شدیدا روی ایمرشن بازی تاثیر میذاره، مثلا یهو وسط گم پلی صحنه کات بخوره ، تو منتظر شی انمی تو رو بزنه بعد اون صبر کنه تو اونو بزنی ، کلی هم ایتم عجیب غریب داری ، اخرشم فقط یه دکمه میزنی بعد هم مثل مجسمه وسط جنگ سیخ ایستادی! به خودم میگفتم با چه منطقی قراره این گیم پلی برام لذتبخش باشه :D الان که ١٣ ١۴ ساعتی هست بازی رو رفتم و البته اوایل هم گیم پلی اش برام سخت بود چون از قبل تجربه ای هم نداشتم طول کشید تا بهفمم چی به چیه و توی این بین مهمترین چیزی که باعث شد بازی شدیدا منو با خودش همراه کنه داستان و فضاسازیش بود! لعنتی بازی یجوری با یک نقطه اوجی شروع میشه که دیگه گیم پلی هرچی باشه فقط میخوای ادامه بدی. همزمان یه موسیقی ای هم برات مینوازه که حس بازی رو برات دو برابر میکنه. پرولوگ بازی اونقدر خوب بود که باعث شد دوبار بشینم بازی کنم. بعد در ادامه اونقدر خوب دنیای بازی رو با شخصیت هاش بست میده که ادم کیف میکنه. طنز بازی هم بشدت عالیه که اینجا هم بهش اشاره کردن :D درکل داستان واقعا تا اینجا سنگ تموم گذاشته ، شخصیت ها واقعا عالی هستن و یکی از بهترین ها رو ارائه داده. فقط امیدوارم اخرش رو خوب تموم کنن.

فروش بازی اینقدر خوب بوده که در بعضی جاها نسخه فیزیکی Sold out شده. کلا دمشون گرم که بازی رو به صورت فیزیکی هم عرضه کردند. شاید اگه الن ویک ۲ هم همین پلن رو پیش میگرفت فروش بهتری میداشت.

1000029930.jpg

خوش به حال شماهایی که دارید بازی رو میرید و میاید اینجا تعریف میکنید. 8-|

آخرین ویرایش:
چرا تازه تست کردم.
روی دانلود دابل کلیک کن.
======

شاید موردی از بعضی از ترکهای یه بازی خوشم اومده یا واقعا عاشقشون شدم ولی این حجم از خوب بودن رو به یاد نمیارم تو این سالهای اخیر.
سلام من تست کردم.

فکر کنم لینک دانلود کار نمی کنه.

اگر کسی لینک دانلود تروتمیز داره، ممنون میشم بفرسته.

یا علی...

سلام من تست کردم.

فکر کنم لینک دانلود کار نمی کنه.

اگر کسی لینک دانلود تروتمیز داره، ممنون میشم بفرسته.

یا علی...
عجیبه.
چون چندتا از بچه ها همین دیشب دانلودش کردن و تموم شد.
ساندترکهای بازی ( تورنت هستش )
لینک های دیگش بیاد میزارم.
FLAC
Download Lorien Testard - Clair Obscur Expedition 33 (Original Soundtrack) (2025) [16Bit-44.1kHz] FLAC [PMEDIA] ⭐️ Torrent | 1337x
این تورنت رو سینا قبلا گذاشته بود.
فرمتش FLAC هست که خیلی خوبه ولی به اون کیفیت 11 گیگی که Wav باشه نیست.
تو اون 11 گیگی فرمت MP3 هم که حجمش خیلی کمتره موجوده.

روی نوشته دانلود دابل کلیک میکنی؟
من همین الان دوباره تست کردم و سالم بود!:-??

من حدود دو ساعت اول بازی رو تجربه کردم خیلی بازی عجیبیه تا اینجا البته بیشترش کات سین بود ولی خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم. بار احساسی بازی خیلی بالاست.
خیلی فضای جالبی داره
یه مقدار این قسمت دیالوگش که باید هی نکست بزنی رو مخه فقط
موسیقی که عالیه
فقط من ازین سیستم مبارزه سر در نیوردم. موقعی که طرف حمله میکنه من باید چیکار کنم؟ کی باید داج یا پری رو بزنم؟

• Like
Reactions: M@SOUD64
عجیبه.
چون چندتا از بچه ها همین دیشب دانلودش کردن و تموم شد.

این تورنت رو سینا قبلا گذاشته بود.
فرمتش FLAC هست که خیلی خوبه ولی به اون کیفیت 11 گیگی که Wav باشه نیست.
تو اون 11 گیگی فرمت MP3 هم که حجمش خیلی کمتره موجوده.

روی نوشته دانلود دابل کلیک میکنی؟
من همین الان دوباره تست کردم و سالم بود!:-??
سلام.

باور کن صبح تست کردم درست نبود. ولی الان درست شد.

خیلی ممنون.

من حدود دو ساعت اول بازی رو تجربه کردم خیلی بازی عجیبیه تا اینجا البته بیشترش کات سین بود ولی خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم. بار احساسی بازی خیلی بالاست.
خیلی فضای جالبی داره
یه مقدار این قسمت دیالوگش که باید هی نکست بزنی رو مخه فقط
موسیقی که عالیه
فقط من ازین سیستم مبارزه سر در نیوردم. موقعی که طرف حمله میکنه من باید چیکار کنم؟ کی باید داج یا پری رو بزنم؟
اولاش دیالوگاش زیادتره ، اینطور نمیمونه 👍🏻

راجب داج و پری ام اینطور بگم که کلا داج راحت تره ، ببشتر وقتا میگیره ، البته که تایم بندی خوب نیاز داره(هم داج هم پری)
ولی پری باید خیلی در لحظه مناسب تر زده بشه پس سخت تره ، ولی ریواردینگه ، اگر بزنی در اکثر موارد یه کانتر اتک میزنه و کلی دمیج وارد میکنه ، من تمرکز کردم و اکثرا پری میکنم

زمانش هم مشخصه دیگه نگاه کن الگو ضربات چجوریه ، سری اول داج کن چون راحت تره ، سری بعد ببین همون لحظه که میخاد ضربه بهت وارد شه دقیق همون لحظه پری کن ، لذت فوقالعاده ایم داره! اگر یاد بگیریش ، چیز خیلی مهمیم هستچ

(پس جواب سوالت اینه که دقیقا در همون لحظه که قراره اتک بهت وارد شه باید دکمه داج یا پری رو بزنی ، گاهی چند ضربه میزنن بهت که هرچند ضربه رو باید داج یا پری کنی)

چرا تازه تست کردم.
روی دانلود دابل کلیک کن.
======

تو خواستی اغراق نکرده باشی ولی من خیلی محکم میگم این بهترین بازی عمرم بوده تا حالا انجام دادم.از همه لحاظ.حتی برای من از BG3 هم بهتر بوده.واقعا دارم از بازی لذت میبرم.من کلا نظریه ام اینه که داستان رو تو هر بازی ای اسکیپ میکنم و فقط گیم پلی بازی برام مهمه چون سبک مورد علاقه من arpg و mmorpg و کوآپ هست و کمتر آفلاین بازی میکنم و اگر هم تک و توک بازی آفلاین بخوام بکنم داستان رو اسکیپ میکنم و میگم خوب اگه داستان میخواستم میرفتم فیلم یا سریال نگاه میکردم اومدم بازی کنم تا خودم توش اکتیو باشم و لذت ببرم.اما اما اما این بازی جوری تو همون پرولوگ یقه من رو گرفت که دیگه نتونستم حتی یه صحنه رو اسکیپ کنم که هیچی اون خاطرات اکسپدیشنرهای قبلی که تو محیط پیدا میکنم هم کامل میخونم و تمام محیط رو کامل میگردم که چیزی از قلم نیفته😂😅
جالبی این بازی اینه که هر کی از هرچی تو هر بازی بدش میومده تو این بازی براش نقطه قوت شده و داره لذت میبره.مثلا یکی میگه من از سبک نوبتی بدم میاد ولی تو این بازی عاشق این سبک میشه یکی میگه من از داستان بدم میاد تو این بازی عاشقش میشه یکی میگه موسیقی و ....
خلاصه که هرچی بگم از این بازی کم گفتم و تا کسی خودش تجربه نکنه متوجه نمیشه این چه جواهریه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or