Multi Platform Clair Obscur: Expedition 33

سازنده
Sandfall Interactive
تاریخ انتشار
2025 24April
ناشر
Kepler Interactive
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
EX33_Logo_HighRez.png

Developer: Sandfall Interactive
Publisher: Kepler Interactive
Genre: Turn-based RPG
Release Date: 24 April 2025
Platforms: Playstation 5،XBOX
Series،PC

• سازنده بازی استودیوی فرانسوی Sandfall Interactive هست. بیشتر اعضای اصلی استودیو از سازنده های باتجربه و سابق اوبیسافت و همینطور از طرفداران بازی های jrpg قدیمی مثل Persona، Final Fantasy و Kingdom Hearts هستند.​
  • داستان و ستینگ بازی برگرفته شده از دوران Belle Époque در فرانسه جریان دارد. هر سال زنی بیدار میشود و عددی نفرین شده را بر روی مقبره تی نقاشی میکند و تمام افراد با سن اون عدد ناپدید و به خاکستر تبدیل میشوند. هر سال این عدد کوچکتر میشه. در بازی شما به عنوان "Expedition 33"وظیفه دارید قبل از اینکه زن نقاش بیدار بشه و عدد 33 رو‌ نقاشی کنه اون رو نابود کنید و برای همیشه این چرخه مرگ و نفرین رو بشکنید.​
  • سبک بازی به گفته سازنده ها "Reactive turn-based RPG" که با ترکیب المان های مبارزات اکشن و ریل تایم با سیستم نوبتی قدیمی یجورایی نسخه تحول یافته بازی های jrpg قدیمی هست. در بازی میشه ضربات دشمن ها رو بصورت ریل تایم dodge، parry و یا counter کرد و همینطور با نگه داشتن ریتم ضربات کمبو ایجاد کرد و نقاط ضعف دشمن ها بصورت آزاد مورد هدف قرار داد.​
  • پارتی بازی از شش نفر تشکیل شده. تجهیزات، مهارت ها و قابلیت های تمام اعضای پارتی قابل ارتقا هست. کرکترهای که در تریلر معرفی بازی دیدیم Gustave که یک معمار، Sciel یک جنگجو، Lune یک محقق و‌ جادوگر و Maelle که با 16 سال سن جوانترین عضو‌ گروه هست.​
  • موتور گرافیکی بازی Unreal Engine 5 هست.​

Attachments

• Clair-Obsur-Expedition-33_2024_06-09-24_024-1024x576.jpg
    Clair-Obsur-Expedition-33_2024_06-09-24_024-1024x576.jpg
    77.5 KB · مشاهده: 44
آخرین ویرایش:
رئیس کجاست؟
همون در اصلی که وارد میشی روبرو یه خونه هست درش نیمه بازه چندین نفر هم دارن تعظیم میکنن بهش.اون باس که سپر داره و رو سپرش سه تا توپخونه بسته رو زدی دیگه؟

آره اون رو زدم
از چک پوینت اول لوکیشن که وارد میشی، مستقیم رو به روت، اولین خونه، خونه رئیسه. دو تا gestral هم دم در ایستادن. بالای خونه هم تابلو زده Chef’s house (شف نوشته واقعا :دی )

داخل خونه هم یه عده دارن شنا سوئدی می‌رن :دی

فان فکت:

پلیرای ژاپنی به شدت تو تلفظ اسم بازی مشکل دارن و کلا دارن بهش میگن something 33
:دی
کِله آ اِکوسوپِدیشو___ن :D ابسکیور رو نمیتونم تصور کنم چطوری ممکنه بگن :))

ولی کلا ایرانیا خیلی سخت میگیرن تو ادای صحیح کلمات خارجی. ژاپنیا قشنگ این قضیه رو حل کردن بین خودشون. رسما هرجور تو زبونشون راحت تره میگن :D

جدی اگه توی گیم اواردز حداقل جایزه بهترین موسیقی را نبره، به اعتبار مراسم باید شک کرد :D

آره. بنظرم اگر زیاد رقیب های جدی توی ادامه سال نداشته باشه به غیر از بهترین پرفورمنس تو زمینه های دیگه هم مثل بهترین موسیقی یا طراحی صدا، بهترین rpg، بهترین دایرکشن و قطعا برای گوتی هم میتونه نامزد بشه و توی همه این زمینه ها به غیر از گوتی شانس خوبی هم برای برنده شدن داره. اما اگر بازی مثل gta6 امسال منتشر بشه تمام معادله ها بهم میخوره و اونوقت دیگه زیادی جایی توی جایزه ها برای بقیه بازی ها نمیمونه :دی.

کاراکتر مونوکو با الهام از استاد بوده، جالب اینکه اسکیل هر دو یکی هست.
1000080688.jpg

منطقه Yellow Harvest رو از دست ندید. اصلا جز خط اصلی داستان نیست و جوری هست که ممکنه ندید گرفته بشه ولی هم محتوای خوبی داره هم جایزه‌های خوبی. خود محیطش هم که بهشته.

برخی باس فایت‌ها واقعا طراحی خلاقانه و متفاوتی دارن، حتی برای مبارزه با بعضی‌ها یه سری کارها باید انجام شه تا بشه باهاشون مبارزه کرد.

آخرین ویرایش:
من بازی رو حدود دو ساعتی تجربه کردم و فقط میتونم بگم که شاهکار هنریه! موسیقی بازی رو که گوش میکنم فقط دلم میخواد زار بزنم :D
آخرین بازی ای که همچین حسی بهم داده بود Nier automata بود.
به نظرم حق بازی هست که بازی سال بشه. البته گرچه رقیب زیاده واسش مثل split fiction.

از چک پوینت اول لوکیشن که وارد میشی، مستقیم رو به روت، اولین خونه، خونه رئیسه. دو تا gestral هم دم در ایستادن. بالای خونه هم تابلو زده Chef’s house (شف نوشته واقعا :دی )

داخل خونه هم یه عده دارن شنا سوئدی می‌رن :دی
اون اسم رمز خیلی خوب بود میگه برو جلوی یارو فریاد بزن "از سر راهم گم شو کنار" بعد چقد به طرف بر میخوره میگه اصلا رمز لازم نبود.از خنده ترکیدم من 🤣😂

کِله آ اِکوسوپِدیشو___ن :D ابسکیور رو نمیتونم تصور کنم چطوری ممکنه بگن :))

ولی کلا ایرانیا خیلی سخت میگیرن تو ادای صحیح کلمات خارجی. ژاپنیا قشنگ این قضیه رو حل کردن بین خودشون. رسما هرجور تو زبونشون راحت تره میگن :D
اتفاقا ما درین قضیه پیشتاز بودیم :دی
مثل :
Ancharted , need for speed ANband
دیشونورد
و اون بازی انحصاری لانچ ps4 به اسم KNACK که یه سری میگفتن :
کونک :| Konak

اتفاقا ما درین قضیه پیشتاز بودیم :دی
مثل :
Ancharted , need for speed ANband
دیشونورد
و اون بازی انحصاری لانچ ps4 به اسم KNACK که یه سری میگفتن :
کونک :| Konak
اینم اضافه بکنید هنوزم اکثرمون با اینکه میدونیم درستش چیه رزیدنت ایول رو رزیدنت اویل میگیم

بازی واقعا زیبا هست .موسیقی عالیه.داستانش شروع خیلی خوبی داشت. رسما میتونه یکی از کاندیدهای بهترین بازی سال باشه.گیم پلی هم خیلی عالیه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or