Multi Platform Clair Obscur: Expedition 33

سازنده
Sandfall Interactive
تاریخ انتشار
2025 24April
ناشر
Kepler Interactive
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
EX33_Logo_HighRez.png

Developer: Sandfall Interactive
Publisher: Kepler Interactive
Genre: Turn-based RPG
Release Date: 24 April 2025
Platforms: Playstation 5،XBOX
Series،PC

• سازنده بازی استودیوی فرانسوی Sandfall Interactive هست. بیشتر اعضای اصلی استودیو از سازنده های باتجربه و سابق اوبیسافت و همینطور از طرفداران بازی های jrpg قدیمی مثل Persona، Final Fantasy و Kingdom Hearts هستند.​
  • داستان و ستینگ بازی برگرفته شده از دوران Belle Époque در فرانسه جریان دارد. هر سال زنی بیدار میشود و عددی نفرین شده را بر روی مقبره تی نقاشی میکند و تمام افراد با سن اون عدد ناپدید و به خاکستر تبدیل میشوند. هر سال این عدد کوچکتر میشه. در بازی شما به عنوان "Expedition 33"وظیفه دارید قبل از اینکه زن نقاش بیدار بشه و عدد 33 رو‌ نقاشی کنه اون رو نابود کنید و برای همیشه این چرخه مرگ و نفرین رو بشکنید.​
  • سبک بازی به گفته سازنده ها "Reactive turn-based RPG" که با ترکیب المان های مبارزات اکشن و ریل تایم با سیستم نوبتی قدیمی یجورایی نسخه تحول یافته بازی های jrpg قدیمی هست. در بازی میشه ضربات دشمن ها رو بصورت ریل تایم dodge، parry و یا counter کرد و همینطور با نگه داشتن ریتم ضربات کمبو ایجاد کرد و نقاط ضعف دشمن ها بصورت آزاد مورد هدف قرار داد.​
  • پارتی بازی از شش نفر تشکیل شده. تجهیزات، مهارت ها و قابلیت های تمام اعضای پارتی قابل ارتقا هست. کرکترهای که در تریلر معرفی بازی دیدیم Gustave که یک معمار، Sciel یک جنگجو، Lune یک محقق و‌ جادوگر و Maelle که با 16 سال سن جوانترین عضو‌ گروه هست.​
  • موتور گرافیکی بازی Unreal Engine 5 هست.​

Attachments

• Clair-Obsur-Expedition-33_2024_06-09-24_024-1024x576.jpg
    Clair-Obsur-Expedition-33_2024_06-09-24_024-1024x576.jpg
    77.5 KB · مشاهده: 44
آخرین ویرایش:
طنز بازی عالیه! :دی یه بخش جانبی بود که می‌شد لباس جدید گرفت و یکی از این جک جونورها گفت که اگه به سوالم جواب درست بدی، بهت لباس می‌دم. کلی نشستم جمع و تفریق کردم که جواب درست چند می‌شه و گفتم ۱۷. بعد یارو گفت «داداش، من محاسبات ریاضی بلد نیستم و چون نمی‌دونم درست گفتی یا نه، به هر حال جایزه رو بهت می‌دم!» آخه پفیوز! :دی

View attachment 376784
View attachment 376785
20 هزار نفر در مقابل 30 نفر;))
علت اینکه یه تیم کوچیک تونسته اینطوری نتیجه بگیره به خاطر انسجام کاریه، آگاهی از لحظه به لحظه خروجی کار، یه مدت پیش یکی از سازندگان سابق بتسدا کفته بود که علت اینکه استارفیلد به درخشش کارهای قبل استودیو نرسید بزرگ بودن بیش از حد گروه و تصمیم گیری های کمیته ایه ، یعنی برای هر بخش یه گروه تشکیل شده و تصمیم گیری هایی انجام میشه که فقط نتیجه رو هاوارد میبینه و خبر از اینکه چه ایده هایی تو اون بخش داده میشه نداره، اساسین هم همینطوره، به هر حال من تخصص کافی تو مدیریت ندارم ولی این رو میدونم که بزرگ بودن گروه، احتمال اینکه مشکلات رو افزایش بده، بیشتره.

گیم پلی و دنیای بازی بشدت فان و جذاب هست. همونطور که بقیه هم اشاره کردند با اینکه تم کلی یجورایی دارک و‌ دراماتیک هست اما هر چیزی مثل طنز، درام، هیجان و... رو میتونید توی بازی پیدا کنید. دنیای رنگارنگ بازی پر از خلاقیت و نوآوری هست. ورلد بیلدینگ بازی عالی هست. کاراکترها هم تا اینجا که بازی کردم همگی به یاد موندنی بودند و عمق خوبی داشتند. این یکی از بازی هایی هست که یکی از صدا پیشه های بازی به احتمال زیاد آخر سال توی گیم آواردز برای جایزه بهترین پرفورمنس نامزد میشه. اگر چارلی کاکس باشه جالب میشه که به عنوان یک هنرپیشه اولین نقش صداپیشگیش رو واقعا خوب اجرا کرده. هرچند بقیه کرکترها هم واقعا خوبند.

در مورد گیم پلی سیستم پیکتوس و لومیناس و ترکیبشون با اسکیل ها و بیلد های مختلفی که‌ میتونی از این طریق برای کرکترها بسازی عالی هست. بنظرم این خودش به اونهایی که زیاد با پری و داج حال نمیکنند یا مشکل دارند یه برتری میده که با استفاده از این بیلدها و نقطه ضعف دشمن ها اونها رو راحتر شکست بدی. به شخصه توی‌ بیشتر نبردهای آسونتر زیاد به پری و داج تکیه نمیکنم. اما با این‌ وجود برای بعضی باس های قویتر و سوپر باس های اختیاری پری و‌ داج به عنوان یه مکانیزم کلیدی واجبه چون گاهی اوقات میتونی بیشترین دمیج رو از طریق پری و کانتر اتک به دشمن ها وارد کنی. بازی اونقدر از همه لحاظ همه چیز تموم هست که واقعا دلت نمیخواد زود تموم شه. شخصا فکر‌ کنم تا مدت ها درگیر بازی باشم.

گیم پلی و دنیای بازی بشدت فان و جذاب هست. همونطور که بقیه هم اشاره کردند با اینکه تم کلی یجورایی دارک و‌ دراماتیک هست اما هر چیزی مثل طنز، درام، هیجان و... رو میتونید توی بازی پیدا کنید. دنیای رنگارنگ بازی پر از خلاقیت و نوآوری هست. ورلد بیلدینگ بازی عالی هست. کاراکترها هم تا اینجا که بازی کردم همگی به یاد موندنی بودند و عمق خوبی داشتند. این یکی از بازی هایی هست که یکی از صدا پیشه های بازی به احتمال زیاد آخر سال توی گیم آواردز برای جایزه بهترین پرفورمنس نامزد میشه. اگر چارلی کاکس باشه جالب میشه که به عنوان یک هنرپیشه اولین نقش صداپیشگیش رو واقعا خوب اجرا کرده. هرچند بقیه کرکترها هم واقعا خوبند.

در مورد گیم پلی سیستم پیکتوس و لومیناس و ترکیبشون با اسکیل ها و بیلد های مختلفی که‌ میتونی از این طریق برای کرکترها بسازی عالی هست. بنظرم این خودش به اونهایی که زیاد با پری و داج حال نمیکنند یا مشکل دارند یه برتری میده که با استفاده از این بیلدها و نقطه ضعف دشمن ها اونها رو راحتر شکست بدی. به شخصه توی‌ بیشتر نبردهای آسونتر زیاد به پری و داج تکیه نمیکنم. اما با این‌ وجود برای بعضی باس های قویتر و سوپر باس های اختیاری پری و‌ داج به عنوان یه مکانیزم کلیدی واجبه چون گاهی اوقات میتونی بیشترین دمیج رو از طریق پری و کانتر اتک به دشمن ها وارد کنی. بازی اونقدر از همه لحاظ همه چیز تموم هست که واقعا دلت نمیخواد زود تموم شه. شخصا فکر‌ کنم تا مدت ها درگیر بازی باشم.
جدی اگه توی گیم اواردز حداقل جایزه بهترین موسیقی را نبره، به اعتبار مراسم باید شک کرد :D

پرسش راجع به یک لوکیشن
وارد روستا شدم. همونیکه درخت و برگهای قرمز داره. باسش رو هم زدم و 2 تا از اون آدمک کوچیکا اومدن که فرانسوی ایتالیایی حرف میزنن.
2 3 تا دیگه از دشمن ها رو هم زدم ولی نمیدونم کجا باید برم. میگه باید دهکده رو پیدا کنم ولی نمیدونم کجاس!؟

پرسش راجع به یک لوکیشن
وارد روستا شدم. همونیکه درخت و برگهای قرمز داره. باسش رو هم زدم و 2 تا از اون آدمک کوچیکا اومدن که فرانسوی ایتالیایی حرف میزنن.
2 3 تا دیگه از دشمن ها رو هم زدم ولی نمیدونم کجا باید برم. میگه باید دهکده رو پیدا کنم ولی نمیدونم کجاس!؟
اول باید با رئیس روستا صحبت کنی بعد میگه برو آرنا باید ۴ نفر رو شکست بدی دوباره برمیگردی پیش رئیس بهت اسم رمز میده و بعدش میری مپ اصلی و لوکیشن بعد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or