Civilization VI معرفی شد

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FUTURE

Endure & Survive
کاربر سایت
حدود 6 سال از عرضه آخرین نسخه ی اصلی از سری بازیهای Civilization میگذرد. اما امسال شاهد عرضه نسخه ای دیگر از این سری با عنوان Civilization VI خواهیم بود.

k14m_art2.jpg

اطلاعاتی منتشر شده است که شامل پیشروی کردن شهرها بصورت فیزیکی در نقشه و مود های جدید مالتی پلیر برای بازیکنان که اجازه تمام کردم بازی در یک نشست را میدهد.
همینطور در Civilization VI تاکید زیادی روی سیاست خواهد بود و به گفته سازندگان این را در طول بازی مشاهد خواهید کرد. از اوایل بازی که تضاد را به عنوان یک حقیقت زندگی نشان خواهد داد تا اواخر بازی که شامل اتحاد ها و مذاکرات خواهد بود.

Firaxis Games قول داده است که بازی برای تازه واردان سری انواع تمرینات و آموزش هایی را خواهد داشت که به آنها در روند بازی کمک خواهد کرد. همینطور برای بازیکنان حرفه ای نیز قابلیت هایی وجود خواهد داشت که ویژگی های بازی را به دلخواه خود تغییر دهند.
تعدادی تصویر از گیم پلی بازی را میتوانید در زیر مشاهده کنید:

4rtc_cily2mewkaaalcd.jpg_large.jpg

ddlg_cily4uaxiaasfjb.jpg_large.jpg

k5u_cily1ubwkaa4gn3.jpg_large.jpg

همینطور طبق گفته سازندگان تغییرات زیادی در این نسخه نسبت به بازیهای قبلی شاهد خواهیم بود که نحوه بازی کردن را تغییر خواهد داد. سازندگان اشاره کرده اند که ما میخواهیم Civilization VI بازی ای باشد که با هر بار بازی کردن برای شما حس متفاوتی داشته باشد و بازیکن در هر بار روش و استراتژی خود را تغییر دهد.
این بازی در تاریخ 21 October امسال برای PC منتشر خواهد شد.

http://kotaku.com/civilization-vi-c...m_source=Kotaku_Twitter&utm_medium=Socialflow

تصاویر بشدت یادآور civ revolution هستند ! :دی گرافیکش درحال حاضر خیلی ساده ـس ولی من مشکلی ندارم با همینشم :دی
صحبت سپاه پارس شد . چقد حال میداد بازی باهاش :دی موسیقی های خارق العاده و great person های فوق العاده ـش ... :دی ( مثلا تو CIV5 یه سری نقاشی یوسف و زلیخا از کمال الدین بهزاد باز شد :دی خیلی حال کردم )
با توجه به اطلاعاتی هم که تو GS زدن بنظر میرسه خیلی قراره نسبت به قبلیا تغییر بکنه و برخلاف CIV BE صرفا یه ری اسکین نیست !

چه عجب ! :D دیگه چند ماه قبل از نسخه های قبلی حسابی خسته شده بودم و هی میگفتم پس چرا خبری از نسخه جدید نیست!

چیزی هم که خیلی منتظرشم ترکیب اون دیپلماسی عالی رایزینگ تاید (یا یه سیستم جدیدتر و عالی تر) با سبک اصلی این بازی هست! جدا از اینکه ایشاللا به یونیت ها و سیستم جاسوسی اینا هم بیشتر برسن، نبود drone اینا توی نسخه قبلی اذیت میکرد واقعا ! :D

سیستم آپگرید نیرو ها هم خیلی خوب بود توی نسخه فضایی، از آوردنش توی سبک اصلی باز استقبال میشه اگه بیارن :D

عااااااااااااااالی عجب خبر خوبی ولی
گرافیکش رسما تو دیواره حتی نسبت به V پسرفت هم کرده به مرزها توجه کنید دیگه اون حالت نرمی رو نداره شدیدا از خطوط شکسته استفاده شده تا اینجا که پسرفت داشتن باید دید چی میشه

ولی اگه دقت کنید این رنگ بندی جدید جوریه که با اینکه مرز بین شش ضلعی ها رو مشخص نکرده ولی راحت می شه فهمید کی به کیه. از اونجایی که شهر ها خیلی خیلی بزرگ می شن و تا 12 تا تایل رو اشغال می کنن نمی شه مرز گذاشت چون وسط شهر ها خیلی خزه خط خطی باشه. کلا این آرت استایل مثل اینکه به این خاطر به وجود اومده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or