Civilization VI معرفی شد

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FUTURE

Endure & Survive
کاربر سایت
حدود 6 سال از عرضه آخرین نسخه ی اصلی از سری بازیهای Civilization میگذرد. اما امسال شاهد عرضه نسخه ای دیگر از این سری با عنوان Civilization VI خواهیم بود.

k14m_art2.jpg

اطلاعاتی منتشر شده است که شامل پیشروی کردن شهرها بصورت فیزیکی در نقشه و مود های جدید مالتی پلیر برای بازیکنان که اجازه تمام کردم بازی در یک نشست را میدهد.
همینطور در Civilization VI تاکید زیادی روی سیاست خواهد بود و به گفته سازندگان این را در طول بازی مشاهد خواهید کرد. از اوایل بازی که تضاد را به عنوان یک حقیقت زندگی نشان خواهد داد تا اواخر بازی که شامل اتحاد ها و مذاکرات خواهد بود.

Firaxis Games قول داده است که بازی برای تازه واردان سری انواع تمرینات و آموزش هایی را خواهد داشت که به آنها در روند بازی کمک خواهد کرد. همینطور برای بازیکنان حرفه ای نیز قابلیت هایی وجود خواهد داشت که ویژگی های بازی را به دلخواه خود تغییر دهند.
تعدادی تصویر از گیم پلی بازی را میتوانید در زیر مشاهده کنید:

4rtc_cily2mewkaaalcd.jpg_large.jpg

ddlg_cily4uaxiaasfjb.jpg_large.jpg

k5u_cily1ubwkaa4gn3.jpg_large.jpg

همینطور طبق گفته سازندگان تغییرات زیادی در این نسخه نسبت به بازیهای قبلی شاهد خواهیم بود که نحوه بازی کردن را تغییر خواهد داد. سازندگان اشاره کرده اند که ما میخواهیم Civilization VI بازی ای باشد که با هر بار بازی کردن برای شما حس متفاوتی داشته باشد و بازیکن در هر بار روش و استراتژی خود را تغییر دهد.
این بازی در تاریخ 21 October امسال برای PC منتشر خواهد شد.

http://kotaku.com/civilization-vi-c...m_source=Kotaku_Twitter&utm_medium=Socialflow

با نسخه پنجش زندگی کردم. عالیییییییی بود . بیشترین ملتی هم که انتخاب میکردم هم پارس بود. یکبار با یونان دوئل گذاشتم. کار کشیده به عصر مدرن و اتم و . . . بعد من فناوریش رو داشتم , اورانیوم تو سرزمینم نبود. با اسکندر صلح کردم , ازش اورانیوم گرفتم, بمب هسته ای ساختم , و بعد مانند رعدی بر سرش فرود آوردم! :D ;)) میدونم در حالت عادی کاریست نامردی و ناجوانمردانه ولی وقتی حریف اسکندر . . . باشه کاملا جایز هست.>:D< بعدش هم انقدر بمبارانش کردم و حمله کردم که خودش تسلیم شد. بهترین لحظه بازی جایی بود که اسکندر رو نشون داد که از اسبش به زیر اومده و با احترام و التماس تسلیم میشه و میگه امیدوارم تو از این کشور مراقبت کنی و برای مردم خوب باشی.(آخه . . . قبلش که میرفتی مذاکره و خرید و . . . ازش یجوری با غرور از بالا اسب نگاه میکرد که انگار ارباب هست و تو نوکرش!)

فقط یک نکته.درسته تو این بازی گرافیک زیاد مهم نیست ولی چرا گرافیک بازی نسبت به پنج هم پسرفت داره؟:|

در مقایسه با Total War که RTS هم داره باید گرافیک بخش مپ این خیلی بالا باشه که یک پنجم اونم نیست الان این تصاویر.:-?

فقط یک نکته.درسته تو این بازی گرافیک زیاد مهم نیست ولی چرا گرافیک بازی نسبت به پنج هم پسرفت داره؟:|

در مقایسه با Total War که RTS هم داره باید گرافیک بخش مپ این خیلی بالا باشه که یک پنجم اونم نیست الان این تصاویر.:-?
خیلیا به گرافیک گیر دادن که زیادی شاده. ولی به نظرم مدل و تکسچر ها جای پیشرفت زیادی دارن(همین الان هم از V بهترن به نظرم) چون V هم مدل هاش خیلی بهتر شدن موقع ریلیز. رنگ بندی هم کار یه SweetFX و ReShadeـه:دی

خیلیا به گرافیک گیر دادن که زیادی شاده. ولی به نظرم مدل و تکسچر ها جای پیشرفت زیادی دارن(همین الان هم از V بهترن به نظرم) چون V هم مدل هاش خیلی بهتر شدن موقع ریلیز. رنگ بندی هم کار یه SweetFX و ReShadeـه:D

با شادش کار ندارم.الان این تصویر نه تکسچر درست حسابی داره نه شیدر.:|

این گرافیک خیلی جای کار داره

با شادش کار ندارم.الان این تصویر نه تکسچر درست حسابی داره نه شیدر.:|

این گرافیک خیلی جای کار داره
حالا الان نمی تونم گیر بیارم، ولی یه عکس از زمان معرفی V دیدم خیلی مدل هاش داغون بودن. امید هست که درست شه تا زمان عرضه:دی

• Like
Reactions: Soheil

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or