Christopher Nolan در پی ساخت بازی بر اساس Inception

• Thread starter Thread starter Wander
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wander

کاربر سایت
inception.jpg

Christopher Nolan کارگردان فیلم موفق Inception گفته است که هم اکنون به امکان ساخت بازی بر اساس دنیای فیلم فکر می کند.
نولان در حالی که با ورایتی روز اکران فیلم در ایتالیا گفتگو می کرد گفت بازیی بر اساس Inception احتمالا تا چند سال دیگر منتشر خواهد شد.

"چیزی که ما دنبال آن هستیم ساخت یک بازی بر اساس دنیای فیلم می باشد که انواع و اقسام ایده هایی که قابلیت قرار گرفتن در یک فیلم را ندارند داشته باشد. بازی که ما در موردش صحبت می کنیم و دنبال ساخت آن در یک پروسه چند ساله هستیم."

این تمام چیزی بود که او گفت ولی ما می توانیم تصور کنیم که چه چیز عجیب و پیچیده ای در این بازی ممکن است خلق شود حتی یک مرحله فرای از جهنم
صادقانه بگوییم حتی فکر کردن در مورد این بازی سر ما را به درد می آورد
تا کنون Inception فروش بسیار خوبی داشته است.753 میلیون دلاربه شکل جهانی (285 میلیون در آمریکا و 468 میلیون در کشور های دیگر) و به مدت 10 هفته در لیست 10 فیلم پر فروش آمریکا قرار گرفت است.

منبع

به نظر من تیم شیفر گزینه خیلی خوبیه.بخصوص ساخت بازیی مثل سایکوناتز که داستانش شباهت به داستان این فیلم داره می تونه خیلی به ساخت با کیفیت بازی کمک کنه و شافر هم استاد ساخت بازی های خل و چل گونه هست!:دی

تلفظ درست اسم ایشون تیم شَفر هست نه شیفر!
هر جوری نوشته میشه که نباید همون جور خونده بشه!!
شَفِر نوشته میشه شِیفر(یاء ساکن هست) خونده میشه
برای فارسی زبان ها هم میشه تیم شافر(برای تلفظ راحت)

بابا من تو خماری این فیلمم.dvd این فیلم هنوز نیومده لامصب.بازیش پیشکش.
شایعه شده dvdیش دسامبر میاد.خدا صبر بده.(بهترین کارگردانه منه)

چی ؟!؟! استاد نولان میخواد از رو inception بازی بسازه ؟ :دی اخجون :دی ما که تو خماری بازیه the dark knight موندیم (هرچند اگه میخواست با فیلم بیاد مضخرف میشد ) ولی خدا کنه این یکی بیاد :دی با یک شرکت خوب قرارداد ببنده دیگه حله .

من اصلا با dark knight حال نکردم. یعنی اونطوری که گندش کردن نبود. ولی ظاهرا این یکی واقعا خفن ترکونده.ایده خیلی خفنی داره.ظرفیت ساخت یه بازی خوب رو داره.

من اصلا با dark knight حال نکردم. یعنی اونطوری که گندش کردن نبود. ولی ظاهرا این یکی واقعا خفن ترکونده.ایده خیلی خفنی داره.ظرفیت ساخت یه بازی خوب رو داره.

بعضی اوقات هایپ زیادی باعث میشه که افرادی که به تبلیغات توجه نمی کنن از اثر لذت کافی رو نبرن و بیشتر نسبت به اون بدگمان بشن و حس کنن که مثل بقیه کارها که حجم بالای تبلیغاتی روشون صورت می گیره یه اثر ضعیف و یا حداکثر متوسط به پایین باشه
منم نه از dark knight و نه از آواتار و نه مدرن وارفر به اون شکل که بقیه کشته مردشون هستن لذت بردم
البته اثر نولان واقعا یه فیلم کم نظیر هست و به شخصه هنوز ندیدم توی سینما کار اکشنی با موضوعیت قهرمان های کمیک با این کیفیت عالی ساخته بشه(با اون 2 تا کاری ندارم!:دی) و لیکن یادم هست که همون شب با یکی از دوستان تلفنی در رابطه با همین موضوع بحث می کردیم و من نظرم این بود که فیلم نتونست انتظارات طرفداران رو به خوبی پاسخ بده ولی بازم یه فیلم درجه یک و عالی بود

راســـت میگـــی؟:d
وقتی داشتم فیلمو میدیم. با خودم گفتم بازیش چی میشه! حیف که نولان تو خط بازی نیست.:d
پس شد!!!
امیدوارم یک بازی اکشن صرف در پیت نباشه. (که ملت حال کنن!) فقط خودم و خودشو و خودمون حال کنیم!:d
و واقعا چند سال روش وقت بزارن. تا بگیم بازی نولان اومد!

داستان این فیلم واقعا زیبا بود!
به اصطلاح رویا هایی که در رویا هایی دیگه صورت می گرفت با اون دستگاه!!! :d
تو اون رویا ها چه اتفاقاتی می افتد که رویای قبلی را تحت تاثیر خودش قرار میداد!
اگر کلمه بهتر از "رویا" به ذهنتون میرسه بگید! :d
اگر بتونند بازی اش رو مثل فیلمش درست و خوب بسازن باید عنوان قشنگی بشه مخصوصا با اون داستان!!! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or