Christian Bale و بازي در نقش Solid Snake در فيلم MGS

BlackCat

کاربر سایت
به نقل از ps3forums.com:
طي مصاحبه انجام شده با Christian Bale در آخرين شماره منتشر شده از Nuts magazine وي در مصاحبه اعلام كرد: "من در فيلم MGS كه در سال 2009 منتشرخواهد شد در نقش Solid Snake بازي خواهم كرد."
عكسي از وي:
3.jpg

اما سوالي كه نويسنده مطلب مطرح كرده اين است كه چه كسي در نقش Snake بازي خواهد كرد؟

آخرین ویرایش:
Christian bale واقعا هنرمند و بازیگر توانائیه. فقط کافیه بدونین واسه فیلم(The Machinist) که شاهکار بود 28 کیلو وزن کم کرد جوریکه استخوناش از پشت گردنش زده بود بیرون و وزنش شده بود 54 کیلو. واسه Batman Begins هم سال بعدش 45 کیلو اضافه کرد که شد تقریبا 100 کیلو.
واقعا بازیگره باکلاس و توانائیه. اگه حداقل4 تا از فیلماشو دیده باشین منظورمو میفهمین. بنظرم حضورش تو این فیلم کلی هم تو فروش و هم تو تبلیغاتش مهمه.

این کاملاً عادیه برای یک هنرپیشه که توی بعضی فیلما باید وزن کم کنه و بعضی جاهام باید وزن اضافه کنه و این ربطی به استعداد بازیگری نداره. به اندازه کافی هم ازش فیلم دیدم که در موردش نظر بدم. من از خودش خوشم نمیاد و هیجا هم نگفتم بازیگر بدیه. ازش خوشم نمیاد پس دوست ندارم در نقش اسنیک ببینمش. به اندازه کافی بتمن رو برام خراب کرد تا همونجا بسه.

به اندازه کافی بتمن رو برام خراب کرد تا همونجا بسه.
این بنده خدا که نقش بتمن رو خیلی خوب بازی کرد.مشکل از سناریو و کارگردان بوده.به خاطر همین من از داستان بتمن بیگینز اصلا خوشم نیومد.

این کاملاً عادیه برای یک هنرپیشه که توی بعضی فیلما باید وزن کم کنه و بعضی جاهام باید وزن اضافه کنه و این ربطی به استعداد بازیگری نداره. به اندازه کافی هم ازش فیلم دیدم که در موردش نظر بدم. من از خودش خوشم نمیاد و هیجا هم نگفتم بازیگر بدیه. ازش خوشم نمیاد پس دوست ندارم در نقش اسنیک ببینمش. به اندازه کافی بتمن رو برام خراب کرد تا همونجا بسه.

البته در این مورد عادی نیست چون Christian Bale تقریبا تو یک سال 45 کیلو تغییر وزن داشت. تو اگه فیلم Machinist شو دیده باش و فیلم بعدیش Batman Begins قیافش کلی فرق کرده. فکر نکنم 45 کیلو تغییر وزن برایه یه هنرپیشه عادی باشه. صدالبته این ربطی به استعداد بازیگری نداره ولی تو دنیایه فیلمو بازیگری کمتر کسی به قدرت و توانائیه Christian Bale شک داره. حالا شما از این بازیگر خوشت نمیاد این نظر شخصیه شماست و قابل احترام ولی توانائیشو هیچکس نمیتونه کتمان کنه.

2004554900087919678_rs.jpg
2004511006575354327_rs.jpg

2004574039226172479_rs.jpg

تعجب نکنید همه این عکسها ماله Christian Bale هست در عرض یک سال!

آخرین ویرایش:
این بنده خدا که نقش بتمن رو خیلی خوب بازی کرد.مشکل از سناریو و کارگردان بوده.به خاطر همین من از داستان بتمن بیگینز اصلا خوشم نیومد.

همین کافی که این فیلم با بازیه خوب Christian Bale نامزد دریاف اسکار شد و تو IMDB هم امتیاز 8.3 رو از یوزرها گرفته و تو 100 فیلم برتر قرار داره. نسبت به سریهایه فیلمهایه Batman جزو بهترینهاست اگه نگیم بهترین به نقل کارشناسا. داستان فیلم هم مربوط میشه به اینکه بروس وین(Christian Bale) چجوری تبدیل به بتمن میشه؟ داستانش هم چیزی نیست که سازندهایه فیلم از خودشون درآورده باشن. اکثر داستان از سری داستانهایه بتمن که بصورت کتاب(Comic Book)منتشر شده بوده اقتباس شده.
در هر صورت Christian Bale تو این فیلم هم یکی از بهترین بازیهاشو انجام داده(بنقل از کارشناسا).

آخرین ویرایش:
عزیزم گفتم فیلماشو دیدم درضمن من نگفتم بازیگر بدیه جائی از پست هام که گفتم بازیگر بدیه پیدا کن نشون بده! این قسمت رو فهمیدی الان؟! گفتم من ازش خوشم نمیاد. در هر حال ایشون نقش اسنیک رو بازی بکنه، نکنه، اسنیک برای من همون دیوید هیتر هست و طراحی یوجی شینکاوا. من پول ساخت فیلم رو نمیدم که نگران چیزی باشم.

Batman تیم برتن خیلی از این یکی بهتر بود اسکار هم گرفت (Art Design set) همه چیز تو بتمن تیم برتن بهتر بود. بازی مایکل کیتن هم نسبت به تمام کسائی که لباس بتمن پوشیدن بهتر بود.
در حالی که این یکی فقط نامزد دریافت شد.

توی همون فیلم پرستیژ هم بازی هیو جکمن بسیار درخشانتر از بازی این یارو بود. Got it?!

پ.ن: تغییرات وزن برای هنرپیشه ها یک عمر کاملاً عادیه. اگر نکنن، نقش رو نمیگیرن. پس بر حسب نیاز فیلم باید این تغییرات انجام بشه. نمونش هم کم نیست. نمونش تام هنکس تو فیلم cast away از یک آدم آویزونه شل تبدیل شد به کسی که ماهیچه های شکمشو میتونستی بشماری....

آخرین ویرایش:
در اینکه بازیگر تواناییه شکی نیست ولی مثلا من هم از بازی Tom Hanks خوشم میاد هم از خودش.خیلی آدم دلچسبیه.ولی Christian Bale کلا نوع شخصیتش برای من دلچسب نیست.مثلا با اینکه منتقدان بازیش رو تو Batman Begins تحسین کردن اما در عین حال من با بازیش حال نکردم.(در ضمن این فیلم به نظر من واقعگرایانه ترین سری Batman بود.) از بین فیلمهایی هم که بازی کرده از Prestige بیشتر خوشم میاد(این Christopher Nolan کارش درسته)

آخرین ویرایش:
من هم با نظر آقا سیاوش موافقم .

به نظر من هم این بازیگر نمیتونه نقش اسنیک رو بازی کنه !

اصلا خود david Hayter به نظر من خیلی شبیه تر ( با گریم و ... ) تازه صداش هم که خود اسنیک !

ببینید :

david-hayter.jpg

Hayter.gif

من نمیدونم David Hayter بازیگر یا نه ! ( فقط نظرم رو گفتم ) :biggrin1:

عزیزم گفتم فیلماشو دیدم درضمن من نگفتم بازیگر بدیه جائی از پست هام که گفتم بازیگر بدیه پیدا کن نشون بده! این قسمت رو فهمیدی الان؟!

حالا چرا داغ میکنی؟ شما یه جمله از من گیر بیار که گفته باشم شما یا جناب Darkfie1d گفته Christian Bale بازیگر بدیه؟؟ اصلا من طرف صحبتم شما نبودی. من یه چند تا چیزه جالب درباره Christian Bale نوشتم و شما گفتی عادیه. تموم شد رفت. گفتی خوشت نمیاد ازش، منم گفتم نظره شخصیت محترمه.

Batman تیم برتن خیلی از این یکی بهتر بود اسکار هم گرفت (Art Design set) همه چیز تو بتمن تیم برتن بهتر بود. بازی مایکل کیتن هم نسبت به تمام کسائی که لباس بتمن پوشیدن بهتر بود.
در حالی که این یکی فقط نامزد دریافت شد.

توی همون فیلم پرستیژ هم بازی هیو جکمن بسیار درخشانتر از بازی این یارو بود. Got it?!

نظر هر کسی قابل احترامه.

پ.ن: تغییرات وزن برای هنرپیشه ها یک عمر کاملاً عادیه. اگر نکنن، نقش رو نمیگیرن. پس بر حسب نیاز فیلم باید این تغییرات انجام بشه. نمونش هم کم نیست. نمونش تام هنکس تو فیلم cast away از یک آدم آویزونه شل تبدیل شد به کسی که ماهیچه های شکمشو میتونستی بشماری....

باشه، عادیه.
عکسها رو دوستان میبینن و به نتیجه میرسن که این تغییرات تا این حد عادی هست یا نه.

به پست اول من تو این تاپیک دقت کنین:
Christian bale واقعا هنرمند و بازیگر توانائیه. فقط کافیه بدونین واسه فیلم(The Machinist) که شاهکار بود 28 کیلو وزن کم کرد جوریکه استخوناش از پشت گردنش زده بود بیرون و وزنش شده بود 54 کیلو. واسه Batman Begins هم سال بعدش 45 کیلو اضافه کرد که شد تقریبا 100 کیلو.
واقعا بازیگره باکلاس و توانائیه. اگه حداقل4 تا از فیلماشو دیده باشین منظورمو میفهمین. بنظرم حضورش تو این فیلم کلی هم تو فروش و هم تو تبلیغاتش مهمه.

من اصلا طرف صحبتم با شما نبوده ونیست. شما بعدش پسته منو نقل کردی و جواب منو دادی:confused:
من اصلا منظور صحبتهام شما نبودید. من فقط یه کم اطلاعات در مورده Christian Bale و توانائیهاش نوشتم. این قضیه وزنش هم بنظرم جالب بود که عنوان کردم. حالا شما پست منو که اصلا چیزی درباره شما نداره رو نقل میکنی و جواب میدی و بعدشم میگی من نگفتم بده. مگه من جایی گفتم شما گفتی Christian Bale بده؟ جالبه والا .شما چرا بخودت میگیری؟
آدم نمیتونه نظراتشم تو صلح و آرامش بگه.
والسلام.
امیدوارم سوء تفاهم شده باشه...

آخرین ویرایش:
اصلا باید فیلم این بازی ساخته نشه چون هر فیلمی از هر بازی ساخته شده با شکست مواجه شده (سایلنت هیل رو نادیده بگیرید)

اما به نظر من فیلم هیتمن که 12 اکتبر میاد فیلم قشنگی میشه
اما به نظر من فیلم متال گیر جالب نمیشه چون این گیم پلی بازی و مخفی کاریش بود که همه را مجذوب خود کرد اما فیلمش جز صحنه های اکشن نمیتونه با فیلمش موفق شود (که اصلا به متال گیر ربط پیدا نمی کنه)

همین طور برای Splinter Cell اما برای فیلم SC آینده روشن تری دیده می شود چون بازی شباهت زیادی به فیلم های هالیوودی دارد و میشه فیلم خوبی ازش ساخت که جورج کلونی هم که کپی سم فیشر هست و مطمئنا این بیشتر موفق می شود تا متال گیر

موفق باشید

تعجب نکنید همه این عکسها ماله Christian Bale هست در عرض یک سال!
البته هزار و یه کلک بلدن اینا.
اگه بازیگر jax تو mortalcombat رو دیده باشی میفهمی من چی میگم. توی dvd بازی deadly alince یه مصاحبه ازش بود. یه شیکمی داشت...:laughing:

من داشتم همین جوری می گشتم دیدم که 5 تا هنر پیشه ای که می تونن به جای Solid snake بازی کنند رو مقایسه کرد بود اون پنج نفر هم به شرح زیر بودند:
Christian Bale:Batman Begins, Harsh Times, American Psycho

Sean Bean:Goldeneye, Lord of the Rings, Outlaw
Bean_Snake--screenshot_large.jpg

Keanu Reeves:Point Break, The Matrix Trilogy, A Scanner Darkly

Hugh Jackman:X-Men Trilogy, Van Helsing, The Prestige

Clive Owen:Sin City, Children of Men, The Insider
Owen_Snake--screenshot_large.jpg

بعد همه رو از نظر قیافه,ریش,صدا,بازی و غیره مقایسه کرده بود که در آخر Bale از هم بهتر بود.این هم اضافه کنم که بعد او نظر مساعد سمت Owen بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or