Christian Bale و بازي در نقش Solid Snake در فيلم MGS

BlackCat

کاربر سایت
به نقل از ps3forums.com:
طي مصاحبه انجام شده با Christian Bale در آخرين شماره منتشر شده از Nuts magazine وي در مصاحبه اعلام كرد: "من در فيلم MGS كه در سال 2009 منتشرخواهد شد در نقش Solid Snake بازي خواهم كرد."
عكسي از وي:
3.jpg

اما سوالي كه نويسنده مطلب مطرح كرده اين است كه چه كسي در نقش Snake بازي خواهد كرد؟

آخرین ویرایش:
خیلی شبیه Snake هست فقط همون طور که فریدون جان گفت باید رو صداش از افکت های کامپیوتری استفاده بشه که به صدای Solid snake یا بهتر بگم David Hayter نزدیک بشه.

کریسشن بیل خیلی غلط اضافی کرده. این غلط رو پیش از این هم کرده بود و بیشتر داره واسه خودش تبلیغ میکنه. تا به این لحظه محتمل ترین هنرپیشه ها به ترتیب هیو جکمن و اریک بانا هستن. زمانی که این نقش اسنیک رو بازی کنه، اون روز من وصیتنامه تنظیم میکنم...

البته بگذریم که سورس این اخبار واقعاً خنده داره! مطمئن باشید اولین جائی که خبر دار میشه Mgs:tus هست و لا غیر...

کریسشن بیل خیلی غلط اضافی کرده. این غلط رو پیش از این هم کرده بود و بیشتر داره واسه خودش تبلیغ میکنه. تا به این لحظه محتمل ترین هنرپیشه ها به ترتیب هیو جکمن و اریک بانا هستن. زمانی که این نقش اسنیک رو بازی کنه، اون روز من وصیتنامه تنظیم میکنم...

البته بگذریم که سورس این اخبار واقعاً خنده داره! مطمئن باشید اولین جائی که خبر دار میشه Mgs:tus هست و لا غیر...
والا منم کلا از این بازیگر خوشم نمیاد ولی قیافه اش تا حدودی به Snake می خوره.(از Hugh Jackman خوشم میاد آدم با شخصیتیه ولی متاسفانه هر فیلمی که بهش پیشنهاد میشه بازی میکنه.)

آخرین ویرایش:
Christian bale واقعا هنرمند و بازیگر توانائیه. فقط کافیه بدونین واسه فیلم(The Machinist) که شاهکار بود 28 کیلو وزن کم کرد جوریکه استخوناش از پشت گردنش زده بود بیرون و وزنش شده بود 54 کیلو. واسه Batman Begins هم سال بعدش 45 کیلو اضافه کرد که شد تقریبا 100 کیلو.
واقعا بازیگره باکلاس و توانائیه. اگه حداقل4 تا از فیلماشو دیده باشین منظورمو میفهمین. بنظرم حضورش تو این فیلم کلی هم تو فروش و هم تو تبلیغاتش مهمه.

قيافش كه شبيه اسنيك هست (مخصوصا وقتي ريش داره :)) بازيش هم من يكي دو فيلم ازش ديدم بازيش بدك نيست بازيگر خوبيه ;) اگه نقش اسنيك رو بدن به اين فيلم از بابت بازيگر به مشكل چندان بزرگي نمي خوره ميتونه از پسش بر بياد فقط مهم كارگردان فيلم كه يه كارگردان درست حسابي ميخواد كه لياقت شاهكاري مثل MGS رو داشته باشه:cool::love:

انقدر به کریستین بیل گیر ندین
2mo5pow.gif
!! عشقه من این بچه
121fs725372.gif
! در درجه اول که بازیگر Batman هست و روی سرمون جا داره ! در درجه دوم هم چند تا از جالبترین فیلمهای این سالها رو بازی کرده که واقعآ به یه هنرپیشه قوی نیاز داشتن. مثل Prestige , Equilibrium , The Machinist , ... من از همون فیلم American Psycho استعداد این جوون رو کشف کردم !
283.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or