Child of Light | Xbox 360

:|
پس اینقدر ازش تعریف نکن که هایپ نزنیم :d
جدا از تمام تعریفام این عنوان واقعا شاهکاره...مبارزات سبکشون مثل بازی south park هستش...از اونور هرچی جلوتر برید ایتمای جدیدتر بدست میارید[مثل بقیه‌ی بازیا:دی]...درکل اگه ب لایو هم دسترسی دارید بازی رو تهیه کنید[مثل خعلی از بچه‌ها!:دی] ب نظرم چون عنوان خعلی توپیه[more & more compliments!]

خیلی خوبه !!! :d وقتی وارد بازی میشید اولین چیزی که جلب توجه میکنه محیط و موسیقی بسیار زیبایی هست که داره و محیط ها فرق ان چنان زیادی با ریمن نداره و طراحی تقریبا یکسانی دارن! سیستم مبارزات به صورت نوبتی هست که بعد از هر بار پیروز شدن امتیازاتی به شما داده میشه که اگر به اون حد معین برسه لول شما بالاتر میره و بعدش میتونید اسکیل های جدید بخرید.شخصیت ها هم همونطور که دوستمون توسط دو تا انالوگ هدایت میشن !

این غول مار سه سر رو چه جوری باید کشت...؟ دهن ما رو سرویس کرد به زور یدونشو میکشی اون دوتای دیگه اصلا نمیمیره؟؟!!

باید کرکتر ها رو لول آپ کنی
هر کدوم از سر هاش یه جادو میخوره
یکی اب میخواد یکی آتش و یکی هم فکر کنم تاریکی بود البته تاریکی رو مطمئن نیستم
با اون پیر مرده که جادو استفاده میکنه میتونی اتش و اب استفاده کنی قدرتشم خیلی زیاده و برای کشتنش حتما باید اینو ساپورت کنی :d
با خود Aurora هم میتونی از جادوی نور استفاده کنی یا حتی Golem رو بیاری
از دلقک اولی هم میتونی به جای دختره استفاده کنی که بیشتر جون بدی به کرکترت و دفاع رو فعال کنی که کمتر دمیج بخورین
باید ببینی چه کرکتر هایی گرفتی و از توانای هاشون درست استفاده کنی

آخرین ویرایش:
باید کرکتر ها رو لول آپ کنی
هر کدوم از سر هاش یه جادو میخوره
یکی اب میخواد یکی آتش و یکی هم فکر کنم تاریکی بود البته تاریکی رو مطمئن نیستم
با اون پیر مرده که جادو استفاده میکنه میتونی اتش و اب استفاده کنی قدرتشم خیلی زیاده و برای کشتنش حتما باید اینو ساپورت کنی :d
با خود Aurora هم میتونی از جادوی نور استفاده کنی یا حتی Golem رو بیاری
از دلقک اولی هم میتونی به جای دختره استفاده کنی که بیشتر جون بدی به کرکترت و دفاع رو فعال کنی که کمتر دمیج بخورین
باید ببینی چه کرکتر هایی گرفتی و از توانای هاشون درست استفاده کنی

مشکل حل شد لول آپ کرکترها پایین بود زیاد جون کم نمیکرد...

بازی چقدر ارزش خرید(دانلود) داره؟
میشه یه بازی شبیهش بگید؟
کاملا ارزشش رو داره...اگه مشابهش رو بخوام من بگم راستش دوتا اثره ک میاد تو ذهنم ک اولیش RAYMAN هست و دومی هم Limbo... خودمم هنوز نمیدونم چرا اینو با لیمبو توی یک گروه قرار دادم!!!:دی
پ.ن:بازی JRPG هست و مبارزات turn based... اگه با این موارد مشکل نداری و از طراحی و فضاسازی دوتا بازی دیگه خوشت اومده بود،این بازی رم از دست نده...

خب بازی رو من تموم کردم و اچیومنت‌هاشم همه رو باز کردم(بجز اون یدونه ک برای لایو!)!!!البته باس بگم این چندوقته بخاطر درس اصن بازی نمیکردم!!!:دی
..............
بازی خوب بود و بسی لذت بردیم، ساید کوئست‌ها هم چندتاشون در نوع خودشون جالب بودن...الانم فقط منتظرم لینک درست حسابی از OSTهای بازی بیاد بگیرم و لذتشو ببرم!:دی
پ.ن:کسی اسم آهنگ اندینگ بازی رو میدونه؟؟؟:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or