Child of Light | PC | [ پست اول خوانده شود]

Child of Light بازی پلتفورمر دو بعدی با رگه هایی از JRPG خواهد بود که توسط Ubisoft ساخته می شود.مبارزات به صورت نوبتی بوده و روایتگر داستان یک پری با نام Aura است که در جستجو برای خانه اش، خودش را در سرزمین Lemuria می یابد و بایستی ملکه تاریکی را نابود کند.منبع الهام داستان بازی انیمیشنهای بی نظیر Miyazaki مانند Spirited Away,Howl’s Moving Castle و Princess Mononoke است.
بازی دارای حالت Co-Op نیز خواهد بود که نفر دوم کنترل دوست Aura به نام Igniculus را به دست می گیرد.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]Ubisoft[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Ubisoft Montreal[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,XOne,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Child of Light
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
سعی کن لول آپ کنی. اصلا اساس این بازی به لول آپه
این جمله کاملا کار من رو راه انداخت :d قبل از مبارزه با گریفن رفتم کل نقشه رو از دشمن پاک کردم و بعد خیلی مبارزه راحت تری داشتم چون LvL شده بودم!
چنین چیزی رو توی بازی های نقش آفرینی دیگه هم به دفعات دیده بودم اما چون مبارزات اوایل Child of Light خیلی ساده بود، برام مهم جلوه نکرد که برم دنبال LvL Up.
ممنون
حالا منظورت چیه برای هر منطقه اوکولی خودش رو بسازید؟
نژاد دشمنان رو ببینید و بر اساس اونها Oculi ببندید. مثلا اگر دشمنایی که توی محیط قدم میزنند آتشی هستند Oculi آبی ببندید، یا اگر موجودات جنگلی معمولی هستند Oculi قرمز و به همین ترتیب.
من الان مرحله ای که توی دهان غول سنگی هست موندم.اون سه تا عنکبوت نقطه ضعف شون چیه؟
فکر کنم نور یا همون Light باشه .... Oculi زرد! من مشکلی تو زدن اونها نداشتم و بیشتر از اون شخصیت موش (Rubert) و Oculi زرد استفاده می کردم.

دوستان من تا جایی رفتم که میری یه جایی زیر زمین همون جا که غوله هست. نمیتونم راهم رو پیدا کنم! هر جا رو گشتم اصلا نمیشه جایی رفت! کسی تا اونجا رفته؟ میدونه باید چیکار کرد؟

سلام.مرحله 7 اونجایی که زندان هست و لینک عکس ش رو گذاشتم گیر کردم.همه در ها هم میرم باز برمیگرده جای اول.کسی رد کرده اینجا رو؟
.
http://8pic.ir/images/12808619990929034011.jpg
توی هر دری که میری،یه مجسمه ای توی پشت صفحه هست،که روی سپرش یه علامتی حک شده!
از 3-4تا دری که وجود داره،ببین کدومشون این علامت روی سپر رو دارن و برو توی اون،چندبار که بری،به محل مورد نظر میرسی! :d

عزیزانی که بازی رو تموم کردند: برای باس آخر چه استراتژی پیشنهاد می کنید؟!
این جذقله خفاش ها اصلا بهشون نمیاد همچنین HP داشته باشند :| جادوهای Aurora با نور هم که حکم اتم داره باید چندین بار بخورند تا بمیرند :d
این طفلک برای چی مرد؟! :| اون همه LvL up پرید. واقعا قابلیت Lull All این شخصیت کاربردی بود :-<

توی هر دری که میری،یه مجسمه ای توی پشت صفحه هست،که روی سپرش یه علامتی حک شده!
از 3-4تا دری که وجود داره،ببین کدومشون این علامت روی سپر رو دارن و برو توی اون،چندبار که بری،به محل مورد نظر میرسی! :d
.
اقا دستت درد نکنه.حل شد
(چطور اسپویل میذارید؟)

عزیزانی که بازی رو تموم کردند: برای باس آخر چه استراتژی پیشنهاد می کنید؟!
این جذقله خفاش ها اصلا بهشون نمیاد همچنین HP داشته باشند :| جادوهای Aurora با نور هم که حکم اتم داره باید چندین بار بخورند تا بمیرند :d
این طفلک برای چی مرد؟! :| اون همه LvL up پرید. واقعا قابلیت Lull All این شخصیت کاربردی بود :-<
Norah و Golem ترکیبشون یه چیز فرا خفنی میشد!!! سیستم مبارزات من هم کاملا بر اساس این 2تا شده بود! بعد که خیانت کرده و رفت،رسما مجبور شدم یه تغییر اساسی توی سیستمم بدم:(( حیف شد،خیلی خوف بود:(

باس آخر هم اتفاقا زیاد سخت نیست! :d یعنی از اون 2تا خواهر به نظرم آسون تر بود! :d :-" اون دوتا خفش لعنتیش بمیرن،خودش هیچ عددی نیست:-"
.
اقا دستت درد نکنه.حل شد
(چطور اسپویل میذارید؟)
خواهش! :d

برای اسپویل گذاشتن هم متن رو بنویس،بعد بین ابزارهای ارسال پست(اینجا که پست رو مینویسی بالاش یه سری چیز میز هست،مثل شکلک و ... ) اونی که نوشته SP برای اسپویل گذاشتنه! متن رو انتخاب کن،روی اون بزن،تیتر اسپویل رو هم براش بنویس اگر لازمه! (مخصوصا برای صحبت در مورد داستان،تیتر بزار یا بیرون اسپویلر بنویس که در مورد داستانه! ) :d

با سلام دوستان من این بازیو که نصب میکنم موقع بالا اومدن ارور میده میگه سی پی یو مشکل داره راه حلی هست برای این مشکل یا نه تو سایتهای دیگه دیدم این بازی با cpu amd مشکل داره

:((
بعد از 50 ساعت بازی رسیدم به اون مرحله که:
میریم زیر زمین و همه جا آبیه (آخرای بازی که میریم توی یه روستا بعد یه پیرمرد و دختره توش هستن که میریم دنبال خانواده اون دختره که بعدش میاد با ما همراه میشه)
و طی یک اتفاق شوم سیو بازی پاک شد
کسی سیو نداره بده به من؟ :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or