ارسال پاسخ

سلام ،

از اونجایی که میفرمایید به برنامه نویسی علاقه دارید و راجع به هوش مصنوعی میپرسید ، پیشنهاد قطعیم برای قدم اولتون اینه که یه کورس ماشین لرنینگ بردارید . هم از سایت های خارجی میتونید یه دوره بردارید و هم اگر با فارسی راحت ترید پیشنهاد میکنم یه کورس ۳ واحدی مقدمه ای بر ماشین لرنینگ که دانشگاه ها ارائه میدن رو بردارید ، به لطف دوران کرونا ویدیو های اساتید خوب دانشگاه ها موجوده که اگر احیانا پیدا نکردید باز به من بگید راهنمایی کنم .

خوبی این کار که بهتون میگم اینه که اول یه دید کلی نسبت به هوش مصنوعی و یادگیری ماشین پیدا میکنید و معمولا تو این دوره های مقدماتی از الگوریتم های مختلف ماشین لرنینگ ، مثل supervised و unsupervised و deep learning و RL و ... میگن و یه هینتی میدن و باعث میشه یه دید کلی نسبت به همه چیز پیدا کنید و بعد خودتون بتونید تو هر قسمت عمیق بشید . برای پیاده سازی هر الگوریتم و تمرین و پروژه هم همزمان یادگیری پایتون رو باید شروع کنید .

با این فرمول هم یه زبان برنامه نویسی شروع کردید و از هوش مصنوعی و یادگیری ماشین هم سر در میارید .

در مورد آینده و شغل هم که میپرسید ، هوش مصنوعی رسما تو همه چیز ورود کرده ، شما هر کاری داشته باشید در آینده یا هوش مصنوعی میتونه اون رو انجام بده یا حداقل براتون راحت ترش میکنه. به نظر شخصی من در آینده نزدیک رباتیک خیلی خیلی بیشتر وارد زندگیمون میشه و شغل های اپراتوری هم جمع میشن ، از باریستا گرفته تا تخصص رادیولوژی که در حال حاضر رتبه های برتر تخصص اون رو میزنن ولی اگه یه ماشین میتونه با خطای خیلی کمتر یه عکس رادیولوژی رو تحلیل کنه چرا باید این تخصص همچنان شماره ۱ بمونه ؟ و خیلی کار های دیگه .

باز اگر سوالی موردی هست خوشحال میشم صحبت کنیم .

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or