Cevat Yerli: عرضه دمو برای Crysis 2 قطعی نیست !

koorosh

کاربر سایت
yerli.jpg

Cevat Yerli بنیانگذار و مرد اول Crytek طی اخرین صحبت های خود از شک و تردید استودیو پیرو ساخت دمو برای Crysis 2 سخن گفته است !

وی در این باره میگوید: "demo در صنعت بازی یک کار تجملاتی و اضافیست که ما نمونه ی اون رو در صنایع دیگه مثل فیلم نمیبینیم !
و با توجه به این که ما این تجمل اضافی رو برای مدت طولانی در صنعت بازی داشتیم حالا که برنامه برای حذف دمو وجود داره مردم به این موضوع اعتراض میکنند و با اون به راحتی کنار نمیان ! ولی واقعیت اینه که از این به بعد احتمالا ما شاهد وجود دمو برای بازی ها برای مدت طولانی در این صنعت نخواهیم بود"

"ولی به صورت کلی این موضوعیه که باید بر روش فکر بشه چون ما هنوز تصمیم قطعی در این مورد نگرفتیم ! اما جدای این مساله که ما یک دمو منتشر بکنیم یا نه، ایا من فکر میکنم کمپانی ها باید این تعداد از دمو رو برای بازی هاشون منتشر بکنند ؟ خیر، من معتقدم که ما در اینده تعداد خیلی کمتری از بازی ها رو میبینیم که یک دمو برای اون ها منتظر میشه ! زیرا به مرور زمان و بالا تر رفتن قیمت ساخت بازی ها ساخت یک دموی مجانی بیشتر و بیشتر تبدیل به یک خرج عظیم و غیر قابل کنترل میشه !"

EA ناشر Crysis 2 اخیرا به خاطر طرح خود مبنی بر premium demo ها که در اون هر دمو با قیمت 10 تا 12 دلار باید به فروش میرفت به زیر اتش بازیبازان رفته بود، Yerli در این باره میگوید:

"من چیز های زیادی در این مورد خوندم و مشکل اصلی مردم اینه که اونها دارن درواقع برای یک Beta پول پرداخت میکنند ! من فکر میکنم استراتژی EA در این ضمینه به طور کلی جالبه ولی مشکل اینه که هربار که یک ناشر رو میبینیم که سعی در بهبود دادن و اصلاح کردن صنعت بازی داره، مثلا ساختار کار رو در بازار از نظر تجاری و تبلیغاطی پر کشش تر بکنه مردم به سرعت این فکر به ذهنشون خطور میکنه که این کار فقط یه روش جدید برای جذب پول بیشتر و به دست اوردن منابع مالی بهتره..."

"این موضوع در نگاه اول قطعا خیلی نا محبوب به نظر میاد ولی این یک مشکل پیام رسانیه ! مشکل اصلی با هر استراتژی جدید اینه که سریعا ازش یک روش جدید برای دزدی، بدست اوردن پول مفت بیشتر و غیره برداشت میشه ولی من فکر میکنم اینجا یک موضوع بزرگ تر و هدفی کامل تر وجود داره که به بازیباز ها چیزی بیشتر از عرضه ی یک دومی کوچک و مجانی میده"

"من فکر میکنم کل این مساله میتونه به روشی بهتر توضیح داده بشه، چون فکر های خوبی پشت این طرح EA وجود داره ! من میفهمم چرا مردم فکر میکنند تنها چیزی که EA میخواد، به بالاترین درجه رسوندن میزان سوددهی خودش از طریق مصرف کننده هاست ولی واقعا کاری که این شرکت میخواد انجام بده بازگشت سرمایست در حالی که این موضوع کاملا عادلانه و به سود بازیباز ها باشه. لذا در نها این یک معامله ی بهتر برای بازیباز ها خواهد بود !"

Crysis 2 پایان امسال برای 3 پلتفرم PC, PS3 و X360 عرضه خواهد شد !

غلط نکنم بازی یه چیزی داغونی از آب در اومده که اینا دمو نمیدان(شوخی‌). :biggrin1:
به نظر من که اصلا کار درستی‌ نیست دمو ندن.باید ببینیم میخوایم پای چه بازی این همه پول بدیم.

به به ! روز به روز بیشتر دارم عاشق ایشون میشم !
یکی نیست بگه مرد مومن , فیلم سینمایی چطوری باید دمو داشته باشه ؟! یه فیلم یک و نیم ساعته مثلآ باید 15 دقیقه هم دمو بده بیرون که ملت نصف داستان رو بفهمن و ... ؟ بعد فیلمی که بلیتش 7,8 دلار هست قابل مقایسه با یه بازی 60 دلاریه ؟!!
حتی در دنیای موسیقی هم خیلی از آلبومهای معروف یکی دو تا آهنگ رو قبل از عرضه به صورت مجانی منتشر میکنن , اون وقت بازیها نباید این کارو بکنن ؟! :دی
اون وقت هزینه ساخت دمو دیگه از کجا اومد ؟ وقتی بازی رو میسازن یه قسمت رو قیچی میکنن که میشه دمو ! دیگه هزینه ـش چی هست ؟! اگر هم مثل بعضی شرکتها وقت نمیکنن قبل از عرضه دمو رو منتشر کنن , میتونن چند روز بعد از عرضه این کار رو انجام بدن.
مرسی کوروش شب ـمون رو شاد کردی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or