dizzy
کاربر سایت
من پارسال با 1060 (6GB) و i7 6700 روی 4k با graphic pack هایی که BSOD استفاده می کرد و تنظیماتش 60 فریم میگرفتممن با پردازنده 7100 و گرافیک 1060 میتونم زلدا رو بازی کنم؟قبلا یکی دوبار تست زدم خیلی بدقلق اجرا میشد
من پارسال با 1060 (6GB) و i7 6700 روی 4k با graphic pack هایی که BSOD استفاده می کرد و تنظیماتش 60 فریم میگرفتممن با پردازنده 7100 و گرافیک 1060 میتونم زلدا رو بازی کنم؟قبلا یکی دوبار تست زدم خیلی بدقلق اجرا میشد
هسته های cpu توی امولاتور بیشتر بکار میان و بستگی به اون داره، رمت 8 گیگ باشه، باید نتیجه بگیری روی کارت های انویدیا مچ می شه، و مطابق عکس پایین تنظیم کن گرافیک پکو، جدیدترین نسخه cemu رو بگیر، روی سیستم دیگم 1080ه حسش نیست تست کنم چون میدونم راحت 60رو میده.من با پردازنده 7100 و گرافیک 1060 میتونم زلدا رو بازی کنم؟قبلا یکی دوبار تست زدم خیلی بدقلق اجرا میشد
متاسفانه بر عکس گرافیکت که قویهمن با پردازنده 7100 و گرافیک 1060 میتونم زلدا رو بازی کنم؟قبلا یکی دوبار تست زدم خیلی بدقلق اجرا میشد
لینک
توجه کن رامهایی که پسوند NSP دارنو دانلود نکنی، توی توضیحاتش نوشته پسوند چیه، رامهای NSP هکین برای اجرا مخصوص کنسول، CEMU ساپورت نمی کنه، وارد سایت شدی هم قندشکنت روشن باشه چون غیر مستقیم میفرستت برای نمایش لینکها، MEGA رو انتخاب کن بعد از نمایش لینک ها میتونی قندشکنتو خاموش کنی، با سرعت خیلی بالایی دان می کنه.
منم همینو گفتم! پسوندهای wux rpx iso برای نرم افزار cemu قابل تشخیصن. cemu از همشون بهتره چون تنظیمات خیلی زیادی برای بازی داره.NSP که برای سوییچ هستش WIIU پسوند WUX داره EXTRACT شده هاشم که حجم خیلی کمتری دارن دیگه 7.4 گیگ نیستن اونا هم راحت اجرا می شن فقط شبیه ساز CIRTA هست که هک شدش اجرا نمی شه که اونم باز با 1 نرم افزار می دی کریپش کرد ردیف می شه.
منم همینو گفتم! پسوندهای wux rpx iso برای نرم افزار cemu قابل تشخیصن. cemu از همشون بهتره چون تنظیمات خیلی زیادی برای بازی داره.
یه مشکلی که تنظماتتون داره اینه که static fps رو با fps++ با هم استفاده کردید با این که تو خود توضیحات static fps برید می گه این کارو نکنیدسلام.
من با این سیستم آخرش نتونستم زلدا 60 فریم بگیرم:
GTX 970
4790K
RAM 8 GB
روی 1080P
View attachment 134416
View attachment 134417
View attachment 134418
پیشنهادی چیزی ندارین؟
سلام من هر کار میکنم نمیتونم با دسته ps4 ست کنم هر کار میکنم نمیتونم تنظیم کنم کلی تو یوتوب گشتم یک نفر به من مستضعف کمک کنه