boss-abbas
کاربر سایت
من تمومش نکرده ام( لامصب از بس که مپش بزرگه) اما یک چهارم مپ رو درو کره ام( حتی به زیر سنگ ها هم رحم نکردم)دوستان کسی تونسته تا حالا با این شبیه ساز بازی زلدا رو تموم کنه؟
من تمومش نکرده ام( لامصب از بس که مپش بزرگه) اما یک چهارم مپ رو درو کره ام( حتی به زیر سنگ ها هم رحم نکردم)
دوست عزیز راحت بازی کردی تا اینجا؟من تمومش نکرده ام( لامصب از بس که مپش بزرگه) اما یک چهارم مپ رو درو کره ام( حتی به زیر سنگ ها هم رحم نکردم)
cori3 6100 gtx950 8gb ram , ویندوز 7 64بیتمیشه مشخصات سیستم تون رو بگی
مشکلی که برای من رو مخه کرش کردن شبیه ساز معمولا بعد از 2 ساعته، فکر کنم به خاطر cpu باشه، اما بقیه ی دوستان این مشکل رو ندارن، به جز این fps بازی خوبه (بین 24 تا 30) اگه از شیدر کش 5k استفاده کنی بعضی وقتا یه کم لگ داره چون چیزای جدید رو load میکنه ، بعد توی این بازی گرافیک مهم نیست (هرچند میگن روی pc گرافیکش بیشتره نینتندو است) اون چیزی که مهمه گمپلی بازی که محشره، اگه بازیش نکنی نمی فهمی چی میگم، واقعا بهترین بازیه عمرمه، اگه گوتی امسال بشه واقعا حقشه.دوست عزیز راحت بازی کردی تا اینجا؟
بدون مشکل گرافیگی یا چیزای دیگه؟
اول اینو دانلود کنیدسلام دوستان میشه راهنمایی کنید من چجوری دسته رو تنظیم کنم تو شبیه ساز؟؟ من دسته ایکسباکس 360 دارم میخوام تنظیم کنم ولی نمیدونم چجوریه ! اگه زحمتی نیست یه عکس از تنظیمات دسته درون شبیه ساز بفرستید عالی میشه ممنون
آپدیت 1.1.1 ش که 2 گیگ بود و جدا دانلود کردم ریختم تو پوشه بازی و راحت آپدیت شد رفت ورژن بالاتر و مشکلی نبود. اینم فکر کنم همینطور باشهدوستان بعضیا تو اینترنت من میبینم بازی زلدارو با ورژن 1.2 یا بالاتر اجرا میکنن رو کامپیوتر! ورژنی که سایتا اکثرا واسه دانلود گذاشتن 1.1 هستش اگه اشتباه نکنم!
برای اجرای ورژن بالاتر باید یه نسخه دیگه دانلود کنیم یا آپدیت میشه ریخت رو بازی!؟
اول اینو دانلود کنید
Xbox 360 Controller Config-WiiU Pro Controller • r/cemu
بعد تو شبیه ساز برین اینجا:
options-input setting-import
import رو زدی فایل کانفیگ که دانلود کردی رو انتخاب میکنی و بعدم سیو رو میزنی
آپدیت 1.1.1 ش که 2 گیگ بود و جدا دانلود کردم ریختم تو پوشه بازی و راحت آپدیت شد رفت ورژن بالاتر و مشکلی نبود. اینم فکر کنم همینطور باشه
لینک دانلودشو خودم ندارم و گشتمم نبوددوست عزیز میشه لینک دانلود آپدیت رو برام بفرستی .هر چی گشتم پیدا نکردم
لینک دانلودشو خودم ندارم و گشتمم نبود
با maple seed البته فکر کنم بشه گرفت
ضمنا آپدیتش هنوز با شبیه ساز سازگار نیست و باید منتظر ورژنهای بعدی شبیه ساز بود
خود ورژن فعلی یعنی 1.8.0 هم از تکسچر پکهای جدید استفاده میکنه و هنوز چندان چنگی به دل نمیزنه
Cemu 1.8.0 کرک شد.
دانلود:
https://cdn.discordapp.com/attachments/298474168435998721/317261794764652544/Cemu_1.8.0_cracked.rar
اومده برای نمونه شیدر کش (تکسچرپک نیست، شیدرکش) BoTW:یعنی این تکسچر پکهای قبلی رو نسخه 1.8 سازگار نیست.الان تکسچر پکهای سازگار باهاش رو از کجا بگیریم؟
این شبیه ساز هر ورژن جدیدش که میاد اولش برای ساپرترهایی که پول میدن قابل دسترسیهکرک شده؟ مگه شبیه ساز هم کرک می شه