CDPR: دی ال سی Blood and Wine آخرین داستان Grealt خواهد بود؛ بهتر از داستان اصلی است.

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
0ulpirkdgxhazchujei5.png

اخیرا Eurogamer با استدیو CD Projekt Red مصاحبه ای در مورد Blood and Wine آخرین بسته اضافه شونده عنوان Witcher 3 داشته است. در این مصاحبه CDPR در مورد داستان این DLC و "پیچیده تر" بودن آن نسبت به خط داستانی اصلی Witcher 3 Wild Hunt صحبت کرده است.

این بسته قرار است بازی رو به صورت قابل توجه ای بزرگتر کند. توضیحات رسمی این بسته اضافه شونده:
Blood and Wine (خون و شراب)، روایتی 20 ساعت است که سرزمین کاملا جدید Toussaint را معرفی کرده و گرلت را به سرزمینی میبرد که توسط جنگ آلوده نشده، جایی که اتمسفری سرشار از بیخیالی و آداب و رسوم شوالیه ای، رازی باستانی و خونین را پنهان کرده است.

CDPR به Eurogamer گفته که "خون و شراب" یک ماجرای کاملا جدا نسبت به خط داستانی Wild Hunt در نسخه اصلی میباشد. با توجه به مصاحبه، سازندها باور دارن که "حتی به چیزی بهتر از نسخه اصلی دست پیدا کردن".

از جمله کارهایی که CDPR دوست داشته برای این DLC انجام دهد طراحی "دشمنی کاریزماتیک تر" برای روبرویی با گرلت، و همینطور ساخت داستانی پیچیده تر که به نظر آنها بازیکنان "از آن قدردانی خواهند کرد"، بوده است. با توجه به مصاحبه، این آخرین داستان گرلت خواهد بود، پس به نظر میاید که CDPR میخواهد آن را به تجربه ای به یادماندنی و ماندگار برای بازیکنان تبدیل کند.

منبع

فقط امیدوارم تو پایان داستانش به triss هم بپردازن که ما هم بهره ای ببریم! :">
گرالت بدون triss مثل جوئل بدون الی میمونه خدایی!

من پیش بینی میکنم نسخه بعدی یه جور بارگشت به گذشته باشه.قبل از حوادث نسخه اول ! چون واقعا با پایانی که نسخه سوم داشت خیلی سخته بتونن ادامه بدن ! پایانهای بازی خیلی باهم فاصله داشتن و اگه فقط به یه پایان خاص اهمیت بدن ناجور میشه داستان.

من همیشه دلم میخواست بدونم صفر تا صد روابط گرالت با wild hunt چی بوده ! خیلی خوب میشه برن از اول شروع کنن داستانو.

من پیش بینی میکنم نسخه بعدی یه جور بارگشت به گذشته باشه.قبل از حوادث نسخه اول ! چون واقعا با پایانی که نسخه سوم داشت خیلی سخته بتونن ادامه بدن ! پایانهای بازی خیلی باهم فاصله داشتن و اگه فقط به یه پایان خاص اهمیت بدن ناجور میشه داستان.

من همیشه دلم میخواست بدونم صفر تا صد روابط گرالت با wild hunt چی بوده ! خیلی خوب میشه برن از اول شروع کنن داستانو.

من امیدوارم اینطور نشه(البته نظر شما هم محترمه :دی ) و تو نسخه بعدی به بازیکن اجازه بدن تا نوع جنسیت و مدرسه ویچر و ... انتخاب کنند. تصور کن تو دنیای ویچر با شخصیت و داستانی که خودت به وجود آوردی:bighug:
نظر شما هم محترمه.ولی تیپ دنیای ویچر اینطوری نیست ! یعنی همش به خاطر همین شخصیت پردازی خاصشه که معروف شده.البته بعیدم نیست اونطوریش کنن.
نظر شما درسته ولی نظر من اینه که سازنده ها میخوان پرونده گرالت رو ببندن ، دیگه شخصیت جدید یا فلش بک به گذشته نزن ( ciri هم پتانسیل داره که تبدیل به شخصیت اصلی نسخه بعد شه ) و دست بازیکن رو توی شخصیت پردازی باز بزارن ، چون ممکن یکسری ها خوششون نیاد از شخصیت جدید و جای گرالت رو واسشون پر نکنه.
درکل بحث ما به نتیجه نمیرسه چون سلیقه و دیدگاه متفاوتی داریم :دی

آخرین ویرایش:
من امیدوارم اینطور نشه(البته نظر شما هم محترمه :دی ) و تو نسخه بعدی به بازیکن اجازه بدن تا نوع جنسیت و مدرسه ویچر و ... انتخاب کنند. تصور کن تو دنیای ویچر با شخصیت و داستانی که خودت به وجود آوردی:bighug:

نظر شما هم محترمه.ولی تیپ دنیای ویچر اینطوری نیست ! یعنی همش به خاطر همین شخصیت پردازی خاصشه که معروف شده.البته بعیدم نیست اونطوریش کنن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or