CD Projekt : بازی The Witcher 1 را با موتور RED Engine بازسازی میکند .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

The-Witcher-2.jpg

بازی The Witcher 2 یکی از بازیهایی بود که امسال مورد توجه بسیاری از گیمرها قرار گرفت و توانست موفقیت سری قبل خود را نیز بار دیگر با فروشی حدود یک میلیون ادامه دهد . در همین راستا از استودیو سازنده بازی یعنی CD Projekt خبر مهمی رسید ، یکی از بناینگزاران این استودیو اقای Michal Kicinski در طی خبر اذعان کرد احتمال باز سازی سری اول بازی یعنی The Witcher با موتور گرافیکی RED Engine وجود دارد که وی اشاره کرد این REMake تا سال اینده انجام پذیر نمیباشد . وی در مصاحبه ای که با سایت Polygamia.pl داشت افزود : همچنان به پشتیبانی از بازی The Witcher 2 خواهیم پرداخت و بعد از امدن patch version 2.0 در حال حاظر برنامه ای در سال جاری برای ارائه شخصیت و مکان جدید نداریم . در کل امسال خبری از DLC و چیزه دیگر از بازی The Witcher 2 در سال 2011 نیست .

باید دید بازی The Witcher 1 که با موتور گرافیکی Aurora Engine در سال 2007 ساخته شده بود با موتور جدید RED Engine به چه شکل در خواهد امد .

dsogaming

• Like
Reactions: Rav3n Heart
یه بازی همچین وسعت و با این همه دیالوگ ها و مرحال مختلف به نظرم خیلی عالی هستش شما اگه Gothic رو بازی میکردی میفهمیدی باگ چیه باز هم خیلی عالی کار کردن
خب این حرفت درسته، ولی موتور بازی اصلا بهینه نبود، درسته که محیط بازی وسیع بود همین هم هست میگم گرافیک بازی عالیه وگرنه با سخت افزاری که میخواد اگر این گرافیک رو توی یه محیط کوچیک یا یه بازی نیم خطی میخواست ارائه بده یه فاجعه بود اما با این حال بازم میشد بازی رو بهینه کنند دوتا پچ دادن بیرون فریم بازی یهو 10 تا افزایش پیدا کرد (هرچند برای خودم بدتر شد!) حالا فکرش رو بکن اگر یک کم دیگه روی موتور بازی کار میکردن و بهینه ترش میکردن تبدیل به چه چیز معرکه ای میشد اون وقت.

خب این حرفت درسته، ولی موتور بازی اصلا بهینه نبود، درسته که محیط بازی وسیع بود همین هم هست میگم گرافیک بازی عالیه وگرنه با سخت افزاری که میخواد اگر این گرافیک رو توی یه محیط کوچیک یا یه بازی نیم خطی میخواست ارائه بده یه فاجعه بود اما با این حال بازم میشد بازی رو بهینه کنند دوتا پچ دادن بیرون فریم بازی یهو 10 تا افزایش پیدا کرد (هرچند برای خودم بدتر شد!) حالا فکرش رو بکن اگر یک کم دیگه روی موتور بازی کار میکردن و بهینه ترش میکردن تبدیل به چه چیز معرکه ای میشد اون وقت.
بعضی چیزا هست تیم هر چه قدر کار کنه متوجه اون نمیشه در حین کار روی پروژه . تا میدنش بیرون سیستم های مختلف برخورد های مختلف میدن از بازی . عکس العمل ها که جمع بشه میفهمن دقیقا مشکل از کجاست در صورتی که شاید روی سیستم های خودشون که تست میکردن همچین مشکلی نبوده باشه . برای همین انقد زود پچ گرافیکیش اومد !

کلا RPG نمیپسندم شماره 2 هم بازی کردم چند مرحله بیش تر ادامه ندادم درآوردم زدم تو سر خودم که 5500 دادم به این بازی(میتونستم دیوس اکس رو بگیرم:(()
آقا اسم بازی مینویسی جون مادرت اینگلیسی بنویس از خنده مردم :)) آخه فکر کردم نوشتی دَیوس ولی به نظر من هم این بازی برای 360 و کلا کنسول خواهد آمد فقط خدا کنه مثل این 2 اینقدر باگ نداشته باشه که من با سیستمم زیر به حدی از گیر کردنش روانی بشم که پاکش کنم
c5i 2.5
4 gig ram
1024 گرافیک Ati 4750

بعضی چیزا هست تیم هر چه قدر کار کنه متوجه اون نمیشه در حین کار روی پروژه . تا میدنش بیرون سیستم های مختلف برخورد های مختلف میدن از بازی . عکس العمل ها که جمع بشه میفهمن دقیقا مشکل از کجاست در صورتی که شاید روی سیستم های خودشون که تست میکردن همچین مشکلی نبوده باشه . برای همین انقد زود پچ گرافیکیش اومد !
آخه اینا همین طوری که بازیشون رو نمیدن بیرون! مثلا همین Deux Ex نگاه کن چند ماه قبل از عرضه نسخه ی بتاش عرضه شد تا ملت ببینن و مشکلاتش رو بگند.
اصولا صد یا بیشتر تستر هست که بازی رو تست می کنند. مشکلاتی هم که بازی داره اینجوری نبوده که بگیم مثلا مختص من هست یا مختص دیگران، مشکلاتش سراسری هست. بعد وقتی اینقدر سریع شناسایی میشه و پچ میاد مطمئن باش اینها میتونستن زودتر این مشکل رو حل کنند وقت نزاشتن.
وگرنه اگر یک مشکل غیر قابل حل بود پچش سریع نمیومد

آقا اسم بازی مینویسی جون مادرت اینگلیسی بنویس از خنده مردم :)) آخه فکر کردم نوشتی دَیوس ولی به نظر من هم این بازی برای 360 و کلا کنسول خواهد آمد فقط خدا کنه مثل این 2 اینقدر باگ نداشته باشه که من با سیستمم زیر به حدی از گیر کردنش روانی بشم که پاکش کنم
c5i 2.5
4 gig ram
1024 گرافیک Ati 4750
اون با ث هست البته :دی.
این بازی شدیدا رم خورش بالاست اصلا با 4 گیگ رم خیلی رو اعصابه! من خودم بازی که میکنم بعضی وقت ها آلت + تب که میگیرم میبینم 3.5 گیگ اینا رم رو پر کرده !!! :دی.

این بازی یکی از بهترین گرافیک های این نسل رو داره و یکی از روونترین بازی ها روی PC
فکر کنم مشکل اینه که بیشتر روی کنسول بازی می کنی و عادت به PC نداری

آخه اینا همین طوری که بازیشون رو نمیدن بیرون! مثلا همین Deux Ex نگاه کن چند ماه قبل از عرضه نسخه ی بتاش عرضه شد تا ملت ببینن و مشکلاتش رو بگند.
اصولا صد یا بیشتر تستر هست که بازی رو تست می کنند. مشکلاتی هم که بازی داره اینجوری نبوده که بگیم مثلا مختص من هست یا مختص دیگران، مشکلاتش سراسری هست. بعد وقتی اینقدر سریع شناسایی میشه و پچ میاد مطمئن باش اینها میتونستن زودتر این مشکل رو حل کنند وقت نزاشتن.
وگرنه اگر یک مشکل غیر قابل حل بود پچش سریع نمیومد

DX لیک شد . فقط بتاش رو داده بودن چن تا منتقد همین :دی بعد هکر ها به پروفایل استیمشون دستبرد زدن :دی

یه بازی همچین وسعت و با این همه دیالوگ ها و مرحال مختلف به نظرم خیلی عالی هستش شما اگه Gothic رو بازی میکردی میفهمیدی باگ چیه باز هم خیلی عالی کار کردن

واقعا به نظرت محیط های بازی وسعت داشت ؟
من خودم خیلی بازی رو دوست داشتم ولی اینکه بگیم محیط های بازی وسعت داشت یه تعریف بی جا میشه ! محیط های بازی اصلا وسیع نبود و برعکس واسه یه بازی تو این سبک خیلی کوچیک بود . گرافیک بازی هم خیلی خوب بود اما چون محیط های بازی کوچیک بود نباید با بازیهای اوپن ورلد مقایسه بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or