بازی The Witcher 2 یکی از بازیهایی بود که امسال مورد توجه بسیاری از گیمرها قرار گرفت و توانست موفقیت سری قبل خود را نیز بار دیگر با فروشی حدود یک میلیون ادامه دهد . در همین راستا از استودیو سازنده بازی یعنی CD Projekt خبر مهمی رسید ، یکی از بناینگزاران این استودیو اقای Michal Kicinski در طی خبر اذعان کرد احتمال باز سازی سری اول بازی یعنی The Witcher با موتور گرافیکی RED Engine وجود دارد که وی اشاره کرد این REMake تا سال اینده انجام پذیر نمیباشد . وی در مصاحبه ای که با سایت Polygamia.pl داشت افزود : همچنان به پشتیبانی از بازی The Witcher 2 خواهیم پرداخت و بعد از امدن patch version 2.0 در حال حاظر برنامه ای در سال جاری برای ارائه شخصیت و مکان جدید نداریم . در کل امسال خبری از DLC و چیزه دیگر از بازی The Witcher 2 در سال 2011 نیست .
باید دید بازی The Witcher 1 که با موتور گرافیکی Aurora Engine در سال 2007 ساخته شده بود با موتور جدید RED Engine به چه شکل در خواهد امد .
dsogaming

)
آخه فکر کردم نوشتی دَیوس ولی به نظر من هم این بازی برای 360 و کلا کنسول خواهد آمد فقط خدا کنه مثل این 2 اینقدر باگ نداشته باشه که من با سیستمم زیر به حدی از گیر کردنش روانی بشم که پاکش کنم