CD Projekt : بازی The Witcher 1 را با موتور RED Engine بازسازی میکند .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

The-Witcher-2.jpg

بازی The Witcher 2 یکی از بازیهایی بود که امسال مورد توجه بسیاری از گیمرها قرار گرفت و توانست موفقیت سری قبل خود را نیز بار دیگر با فروشی حدود یک میلیون ادامه دهد . در همین راستا از استودیو سازنده بازی یعنی CD Projekt خبر مهمی رسید ، یکی از بناینگزاران این استودیو اقای Michal Kicinski در طی خبر اذعان کرد احتمال باز سازی سری اول بازی یعنی The Witcher با موتور گرافیکی RED Engine وجود دارد که وی اشاره کرد این REMake تا سال اینده انجام پذیر نمیباشد . وی در مصاحبه ای که با سایت Polygamia.pl داشت افزود : همچنان به پشتیبانی از بازی The Witcher 2 خواهیم پرداخت و بعد از امدن patch version 2.0 در حال حاظر برنامه ای در سال جاری برای ارائه شخصیت و مکان جدید نداریم . در کل امسال خبری از DLC و چیزه دیگر از بازی The Witcher 2 در سال 2011 نیست .

باید دید بازی The Witcher 1 که با موتور گرافیکی Aurora Engine در سال 2007 ساخته شده بود با موتور جدید RED Engine به چه شکل در خواهد امد .

dsogaming

• Like
Reactions: Rav3n Heart
100% میخواد روی کنسول ها بیاد(حداقل رو 360) چون در غیر این صورت واقعا کاره بی معنی هست ریمیک یک بازی سال 2007 که اتفاقا همون موقع خیلی هم گرافیک عالی داشته.

کلا RPG نمیپسندم شماره 2 هم بازی کردم چند مرحله بیش تر ادامه ندادم درآوردم زدم تو سر خودم که 5500 دادم به این بازی(میتونستم دیوس اکس رو بگیرم:(()

کلا RPG نمیپسندم شماره 2 هم بازی کردم چند مرحله بیش تر ادامه ندادم درآوردم زدم تو سر خودم که 5500 دادم به این بازی(میتونستم دیوس اکس رو بگیرم:(()
چه بی ذوق! ....خب اون Deus Ex هم نقش آفرینی هستش .... اونم میگرفتی باز غر میزدی!/:)

حالا چون شما نتونستی بازی رو بری دلیل نمیشه بکوبی تو سرمال عزیز بهتر برید همون شوترتون رو بازی کنید

100% میخواد روی کنسول ها بیاد(حداقل رو 360) چون در غیر این صورت واقعا کاره بی معنی هست ریمیک یک بازی سال 2007 که اتفاقا همون موقع خیلی هم گرافیک عالی داشته.
دقیقا اومدم همین رو بگم:دی
یه ویچر کالکشن بدن رو 360 یا PS3 حال کنیم:دی

Witcher 2 از معدود بازی های نقش آفرینی که دارم بازی میکنم و ازش خوشم اومد ولی بازی سراسر باگ هست اصلا خوش ساخت نیست گرافیک بازی رو که دقیق نگاه کنی اصلا چیزی نیست که با دستگاهی که Crysis 2 رو روی DX11 به راحتی اجرا میکنه با W2 به مشکل فریم بخوره. با 4 گیگ رم همیشه رم کم میارم تو بازی اصلا خوب بهینه نشده بازی.

کاش بیشتر روی موتورشون کار کنند موتور خیلی عالی هست ولی اصلا بهینه نیست.

Witcher 2 از معدود بازی های نقش آفرینی که دارم بازی میکنم و ازش خوشم اومد ولی بازی سراسر باگ هست اصلا خوش ساخت نیست گرافیک بازی رو که دقیق نگاه کنی اصلا چیزی نیست که با دستگاهی که Crysis 2 رو روی DX11 به راحتی اجرا میکنه با W2 به مشکل فریم بخوره. با 4 گیگ رم همیشه رم کم میارم تو بازی اصلا خوب بهینه نشده بازی.

کاش بیشتر روی موتورشون کار کنند موتور خیلی عالی هست ولی اصلا بهینه نیست.

یه بازی همچین وسعت و با این همه دیالوگ ها و مرحال مختلف به نظرم خیلی عالی هستش شما اگه Gothic رو بازی میکردی میفهمیدی باگ چیه باز هم خیلی عالی کار کردن

اتفاقا ١ماه پيش بازم شماره اولش رو تموم كردم،موندم چطور با اون موتور همچين گرافيكي در اوردن كه الان هم گرافيكش قابل قبوله
بوي پورت شماره اول واسه ايكس باكس مياد خطرناك:d

هر جور حساب کنی گیم پلیش به روی کنسول اومدن نمی خوره :دی اگه بخوان بیارنش مجبورن گیم پلیشو شبیه شماره دوم کنن که . خو چه کاریه ریمیک نکنین .

اینکه بیمعرفتی شد:d اول 2 رو رو کنسول عرضه میکنن بعد 1 رو بازسازی میکنن؟!
درهرصورت به عنوان یه هوادار سبک RPG بشدت از عرضه این بازی رو کنسول استقبال میکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or