شایعه CBOAT: امید به بازی‌های 1080p بر روی Xbox one نداشته باشید. 2014 گزینه بهتر برای عرضه

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
microsoft-xbox-one.jpg

درود.

همانطور که مطلع هستید بیشتر بازی‌هایی که در کنفرانس E3 به نمایش در آمدن یا از روی Devkit بودن یا یک PC بسیار قوی بود که این عناوین را به صورت 1080 و 60 فریم اجرا می‌نمود. برخی از همین عناوین به همانند Ryse: Son of Rome رزولیشن‌شان 900p شد که به صورت upscaled توانایی 1080 را نیز داراست. حال چرا این مسائل پیش آمد را از زبان مرد مرموز دنیای گیم که آن را با نام “CBOAT” می‌شناسیم باید شنید. وی که در خبرگذاری‌ها با نام "insider" (از داخل) صنعت بازی شناخته می‌شود در جدیدترین خبر خود اذعان کرده،

"امیدورام شما طرفدار اجرای بازی‌ها به صورت 1080p بر روی Xbox One نباشید. وقتی سخت‌افزار ریلیز شود شما متوجه منظور من خواهید شد. استفاده از Upclocks در همه جا بسیار ریسک پذیر است، سال 2014 زمان مناسب‌تری برای عرضه دستگاه بود این جور که پیداست X1 هم به همانند Xbox 360 با عجله روانه می‌شود. بهتر بود به جای سال 2013 با برنامه ریزی بهتر در سال 2014 این دستگاه می‌آمد."

مصاحبه وی با سایت Pixel Enemy بوده و این سخنان را در آنجا بیان کرده.

CBOAT's latest update - NeoGAF

با رعایت کپی رایت البته:d :

sigpic38930_25.gif

بزودی می گذره-یعنی 99 درصد می گذرید میاید پیش سرنی که هی مورد لطف قرارش می دین
biggrin1.gif

همین مونده با تو بحث کنم سهیل :d

آخرین ویرایش:
دیگه داره از این که فقط درباره این که رزولیشن همه چیز یک بازی در بخش گرافیک هستش حالم به هم میخوره !!! .........آقا والا بلا همه چیز روزلیشن نیست من هم مثل خیلی از دوستان حاضرم بازی با کیفیت 720p عرضه بشه و لی نور پردازی بهتر ، افکت های بهتر ،AA بهتر ، Anisotropic بهتر و خیلی چیزای دیگه که یتونه در بهتر بودن گرافیک یک بازی کمک کنه .

روزلیشن بخش مهمی در هر بازی هستش ولی همه چیز نیست . من باز هم میگم نسل بره جلو خیلی از بازی هایی که میان با روزلیشن 720pنمایش داده میشن ولی با گرافیکی هزاران برابر بهتر از بازی های این نسل . خصوصا بازی های اوپن ورلد در روزلیشن 720p نمایش داده میشن ولی همراه با افکت های مختلف و گرافیکی باور نکردنی .

امید به بازی‌های 1080p بر روی Xbox one نداشته باشید.....تا سرنی خودش تایید نکنه من باورم نمیشه ....

اره درست میگی ....مخصوصا اینکه این لیست مورد تایید سرنی نیست پس هیچ اعتباری نداره....تازه مایکرو کلی پول خورونده تا بره تو لیست :|
دقیقا درست میگی ! ...منم اضافه کنم که cloud کلا یه چیزه مضخرفه چون هنوز سرنی تاییدش نکرده ...
يه بار خنديديم .... دوبار خنديديم ......

يه بار خنديديم .... دوبار خنديديم ......
از Ryse كه بهتر نميشه :( :d
به Ryse نمي رسه كه :(
دوستان عالي بود اين لينك بهروز از دست ندين :d!
قبلا پارتي چت بود الان شدهRyse :))
http://forum.bazicenter.com/thread82951/page6/#post2888761

:-/

با رعایت کپی رایت البته:d :

sigpic38930_25.gif

بزودی می گذره-یعنی 99 درصد می گذرید میاید پیش سرنی که هی مورد لطف قرارش می دین:دی :

ایکس باکس وان لازم است که به اینترنت متصل باشد. البته نه همیشه. اما مایکروسافت گفته که در هر ۲۴ ساعت کنسول باید یک بار به اینترنت دسترسی داشته باشد تا امکان اجرای بازی های را داشته باشد. سرعت پیشنهادی دسترسی به اینترنت هم 1.5 مگابیت در ثانیه اعلام شده است.
:دی

لول ! برای جواب دیگه فکر کنم این مقاله oxm کافیه !

با تیتر بزرگ هم نوشته !
Rumour shutdown - eight more Xbox One myths addressed

یکی از شایعاتی هم که جوابش را داده همین هست :
2. Xbox One can't do "true 1080p gaming"
I'm a little baffled that this one still carries any currency, given that Forza Motorsport 5 is literally right there, running in 1080p at a greasy 60 frames a second, despite an unholy level of shader and texture mojo. It perhaps has something to do with an unfortunate bit of a mixed messaging over Ryse: Son of Rome - Microsoft's Aaron Greenberg claimed that the game would run in native 1080p on Twitter, only to later retract the comment, explaining that Ryse's native resolution is, in fact, 900p, upscaled to 1080p. According to Crytek boss Cevat Yerli, this will improve "efficiency" when it comes to rendering character models and environments, and the game would run at the same resolution were it available for PS4.

دقیقا اشاره به forza میکنه که وقتی در اون سطح گرافیک فوق العادش داره روی 1080 p و 60 فریم اجرا میشه ولی هنوز چنین بحثی هست در حاله اینکه خود ryse را هم سازندش یعنی جوات یرلی گفته انتخاب خودشون بوده اگه ps4 هم بود همین کار را میکردیم .

بزودی می گذره-یعنی 99 درصد می گذرید میاید پیش سرنی که هی مورد لطف قرارش می دین:دی :

کسی که مدعی ساخت قوی ترین دستگاه بازی جهان و تاریخه! باید هم ترول بشه ......

امید به بازی‌های 1080p بر روی Xbox one نداشته باشید.....تا سرنی خودش تایید نکنه من باورم نمیشه ....

33897227861517133120.gif

67840345933134617408.gif

:d :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or