Catherine | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
[FONT=&amp]این پول هایی که میگیریم به چه دردی میخوره؟ و جوابی که به سوال ها میدیم تو جریان بازی تأثیر داره؟ [/FONT]

با پولها میتونی ایتم بخری تا مراحلو راحت تر رد کنی
جوابها قطعا تاثیر داره بازی 8 تا اخر داره که بستگی به جوابهایی که میدید و اون نوار قرمز و ابی که نمایش داده میشه یکی از پایان ها را میگیرید

من خودم اولین بار که بازی کردم بهترین اخر یا همون true lover ending را گرفتم همه چی به خوبی و خوشی تموم شد وینسنت با کاترین ازدواج میکنه و ...

دوستان اون جا که وینست از کاترین میپرسه کسی به اسم استیو میشناسه اولش که میگه نه و بعد از کمی فکر کردن میگه اسم دوستِ پسرشه که وینست تعجب میکنه و میپرسه چند سالشه که کاترین هم میگه 2 ماه جالبه اینا میخوان با هم ازدواج کنن و وینست انگار هنوز خبر نداشته که اون یه پسر 2 ماه داره

واقعا زيبا ،خلاقانه و پر بار هست بازي ،با يه گيم پلي معركه و چالش برانگيز.
اونجوري كه ميگن هم سكانس هاي غير اخلاقي نداره ،شايد هم از ديد من اينجوري هست.
من كه به همه پيشنهاد ميكنم .

واقعا زيبا ،خلاقانه و پر بار هست بازي ،با يه گيم پلي معركه و چالش برانگيز.
اونجوري كه ميگن هم سكانس هاي غير اخلاقي نداره ،شايد هم از ديد من اينجوري هست.
من كه به همه پيشنهاد ميكنم .
استیجه چندی؟من یکی مونده به اخرم.واسه تموم کردن این بازی تا حالا یه عالمه گردو خوردم:-&
............................................
بازی تموم شده.هیچ کی بازی نکرد؟واقعا؟

آخرین ویرایش:
در حال هزار كردن اين اثر هستم ، از بس سخته اشكم به معناي واقعي در اومده ، روي هارد فقط استيج 9 مونده طلا بگيرم ايشالله امشب ميگيرم :d . همه پايان هارو هم ديدم .
بازي حرف نداشت واقعا ، حتما پايان هاي ديگش رو ببينيد ، واقعا جالبه

سلام>:d<
منم این بازیو تازه خریدم. وااااااااااااای
احساس میکنم ایده های عالی ای راجع به ازدواج داره. فکر کنم هر دختر و پسر دم بختی باید این بازی کنه.
:p;;)
هر کی هم ازداج کرده و این بازیو یکنه که وای به حالش;))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or