hosein me
کاربر سایت
در کل اصلاً انتظار یه بازی عالی نداشته باشید. بعضیا مثل یکی از دوستای من بیش از حد شلوغش کرده بودن برای بازی که خب، دمو رو بازی کنین ببینین چطوریه. البته سلیقه ایه 
خب فک کنم با سلیقه شما جور نبوده چون من دمو رو بازی کردم و خیلی خوشم اومد البته باید اعتراف کنم وقتی فهمیدم سبک بازی چجوریه یکم زدحال خوردم چون به هر حال atlus شرکتیه که بازیهایی مثه پرسونا رو ساخته و یه چنین بازیی ازش بعید بود ولی بعد انجام دمو خیلی خوشم اومد نکته مهم در مورد این بازی اینه که ظاهرا مثه همون پرسونا سیستم روابط اجتماعی هم وجود داره منتها اینجا یه حالت good و evil هم داره ( بسته به نوع برخورد وینست با بقیه) که رو داستان بازی هم تاثیر داره (فک کنم) .... در کل این بازی یکی از متفاوت ترین بازیهای این نسله من که شدیدا منتظرشم و میخرمش به بقیه هم پیشنهاد میکنم :dخب، دموی بازی رو XBL اومد و منم گرفتم یکم توضیح بدم:
بازی از سطحی انتظار من خیـلی پایین تر بود. معماهای بازی بسیار احمقانه و سخت بود... گرافیک هنری بازی بسیار عالی بود. خیلی هم لوس بود به نظرم!در کل اصلاً انتظار یه بازی عالی نداشته باشید. بعضیا مثل یکی از دوستای من بیش از حد شلوغش کرده بودن برای بازی که خب، دمو رو بازی کنین ببینین چطوریه. البته سلیقه ایه
![]()
گیم پلی بازی فقط محدود به بالا رفتن از بلاک ها نیست و میتونید توی Bar یا محیط های دیگه رفت و آمد کنید و با شخصیت های محیط تعامل داشته باشید. بنظرم بعد از اون همه Persona وقتش بود که یه بازی متفاوت و جالب مثل Catherine بیرون بدن، بازی 7 تا پایان مختلف داره و تازه بعد از اتمام بازی بخش Co-Op و رقابتی دونفره بازی آنلاک میشه که خودش کلی جذابیت داره!خب فک کنم با سلیقه شما جور نبوده چون من دمو رو بازی کردم و خیلی خوشم اومد البته باید اعتراف کنم وقتی فهمیدم سبک بازی چجوریه یکم زدحال خوردم چون به هر حال atlus شرکتیه که بازیهایی مثه پرسونا رو ساخته و یه چنین بازیی ازش بعید بود ولی بعد انجام دمو خیلی خوشم اومد نکته مهم در مورد این بازی اینه که ظاهرا مثه همون پرسونا سیستم روابط اجتماعی هم وجود داره منتها اینجا یه حالت good و evil هم داره ( بسته به نوع برخورد وینست با بقیه) که رو داستان بازی هم تاثیر داره (فک کنم) .... در کل این بازی یکی از متفاوت ترین بازیهای این نسله من که شدیدا منتظرشم و میخرمش به بقیه هم پیشنهاد میکنم :d
من تا حالا 5 تا تریلر و دمو ازش دیدم هنوز نفهمیدم چیکار میکنیمن که آخر نفهمیدم سبک این بازی چیه !
بابا یکی بیاد بگه دقیقا ً گیم پلی این بازی چجوریاست !؟ اکشنه ؟ ماجراجوییه ؟ نقش آفرینیه ؟ چیه آخه بابا ؟
ای بابا خوبه حالا من این همه توضیح دادم، ولی بازم اگه فکر میکنید زیاد چیزی در مورد بازی نمیدونید این پیشنمایش که قبلا نوشتم رو مطالعه کنید.من تا حالا 5 تا تریلر و دمو ازش دیدم هنوز نفهمیدم چیکار میکنی
توصیه میکنم تریلر جدید بازی رو ببینید بشدت جذاب و هیجان آور هست طوری که اشتیاق منو برای انجام بازی دوچندان کرد. نشون داده شد که بخش Co-Op بازی با شخصیت های Katherine و Vincent میشه انجام داد و کاراکترهای بخش Versus هم دوتا از این گوسفندهای سرگردان هستند. مراحل پایانی بازی بشدت سخت و هیجانی و جذاب هستند توصیف اشتیاقم برای انجام بازی غیرممکنه!