Catherine بالاخره به اروپا می آید

.Evanescence.

کاربر سایت
Deep Silver بلاخره بازی زیبای Catherine را برای پیش فروش قرار داد. این بازی ماه دیگر عرضه خواهد شد.
9f0e91e4f90e.jpg

در باندل ویژه این بازی یک آرت بوک و پک آهنگ های این بازی قرار دارد.
بازی در تاریخ 10 February برای Xbox 360 و Ps3 به بازار اروپا خواهد آمد.
منبع

آخرین ویرایش:
زیاد هم بازی دندان گیری هم نیست فقط کاورش گول زننده هست که تو کشور خودمان خیلی ها را گول زد و چه پولهای بابت این بازی داده اند:d

زیاد هم بازی دندان گیری هم نیست فقط کاورش گول زننده هست که تو کشور خودمان خیلی ها را گول زد و چه پولهای بابت این بازی داده اند:d
اتفاقا تنها چیزی که نداره اون صحنه های گول زنندست. این یه بازی هنریِ که هر کسی ازش خوشش نمیاد

من کمی نسخه هک شده و ژاپنی -انگلیسی بازی رو روی پلی 3 بازی کردم ... یه چیز جدید و منحصر به فردیه... به شدت منتظر عرضه شدن بازی هستم.

بله اصلا دندون گیر نبود که این همه نامزدی بهترین پازل سال رو در کنار نام بزرگی مثل portal 2 گرفت و توو یه سریش هم برنده شد .... (یه گوتی هم گرفت اگه اشتباه نکنم)

اتفاقا تنها چیزی که نداره اون صحنه های گول زنندست. این یه بازی هنریِ که هر کسی ازش خوشش نمیاد
همینُ بگو ! حالا نمیدونم چطور شد یهو قشر هنر دوست تو BC فوران کرد !!

این بازی بی نظیره . یکی از عالی ترین های پارسال که بهترین داستان رو بین بازی های پارسال هم داشت . از دستش ندید به هیچ وجه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or