Castlevania: Lords of Shadow: Mirror of Fate HD و دموی Lords of Shadow 2 گلد شدند

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
Walking_Coffin.jpg
Castlevania: Lords of Shadow: Mirror of Fate نام عنوانی است که تا چندی دیگر به صورت HD برای Xbox360 و PS3 بر روی XBL و PSN منتشر خواهد شد.
داستان این نسخه روایت کننده حکایتی میان نسخ Lord of Shadow 1 و 2 بوده و C: LoS: MoF HD حال گلد شده و این بدان معناست که ساخت بازی به پایان رسیده است.
از طرفی نیز اعلام شده که دموی Castlevania: Lords of Shadow 2 نیز گلد شده است. Lord of Shadow 2 آخرین نسخه از سری LoS بوده و به داستان این سری پایان خواهد بخشید.
منبع

Dante Never Cry
حالت خوبه داداش؟؟ چی میزنی؟؟؟

کی گفتم فروش یعنی کیفیت؟؟

میگم پول از شرط های لازمه واسه داشتن کیفیت
...واست هضمش مشکله؟؟

وقتی اصلا بر اساس گفته های من،پست نمیدی و خودت یه سری پست ورمیداری مینویسی دیگه بحث نمیشه کرد...

روز خوبی داشته باشی...

منم همون موقع جوابت رو دادم :
در ضمن اون زمانی که DmC ساخته شد کپکام از لحاظ مالی هیچ کمبودی نداشت و همه چیز رو در اختیار سازنده قرار داد. همین الان هم تنها سود حاصل از فروش Monster Hunter 4 در ژاپن میتونه بودجه 2 تا Devil May Cry رو تامین کنه.

اصلا این بحث پول و فروش فوق العاده مسخره است. الان بازی منتشر شده و کیفیت گیم پلیش هم کاملا مشخصه. حالا شما بجای اینکه بیای بگی کجای گیم پلی DmC ایراد داره، برگشتی لینک از فروش ضعیفش رو میکنی، لول.

کلی:
یکی از بزرگترین مشکلاتی که توی BC داریم همینه. شخص یا از متا مایه میزاره یا از فروش. اگه به نظرت یه بازی برتره بیا با دلیل و منطق بگو چه برتری داره.

اصلا این بحث پول و فروش فوق العاده مسخره است. الان بازی منتشر شده و کیفیت گیم پلیش هم کاملا مشخصه. حالا شما بجای اینکه بیای بگی کجای گیم پلی DmC ایراد داره، برگشتی لینک از فروش ضعیفش رو میکنی، لول.

شما: DmC از لحاظ گیم پلی یعنی کل HnS های غربی!

من: بهترین HnS از لحاظ گیم پلی،کپکامو نابود کرد!

کاملا منظورم مشخص بود که بهترین HnS فروش ضعیفی داشته،به همین سادگی!

پ.ن: فروش مسخرس؟:)) بازی رو واسه فروشش میسازن دیگه،اگه فوق العاده مسخره بود گیمارو رایگان میذاشتن رو سرورا گیمرا دانلود کنن!
دیگه یه سری صحبتا میشنوی فقط باید کلتو بکوبی به میز خداوکیلی!

ختم بحث از طرف من...موفق باشی...
----

@ V
"این بحث فروش" همونطور که از اسمش پیداست به فروش بازی برمیگرده! پیرم کردی دانته...امان از تعصب....

آخرین ویرایش:
شما: DmC از لحاظ گیم پلی یعنی کل HnS های غربی!

من: بهترین HnS از لحاظ گیم پلی،کپکامو نابود کرد!

کاملا منظورم مشخص بود که بهترین HnS فروش ضعیفی داشته،به همین سادگی!

پ.ن: فروش مسخرس؟:)) بازی رو واسه فروشش میسازن دیگه،اگه فوق العاده مسخره بود گیمارو رایگان میذاشتن رو سرورا گیمرا دانلود کنن!
دیگه یه سری صحبتا میشنوی فقط باید کلتو بکوبی به میز خداوکیلی!

ختم بحث از طرف من...موفق باشی...

عزیزم مثل اینکه بنده باید همه پست ها رو بعدا براتون یه بار دیگه ترجمه کنم:

اصلا این بحث پول و فروش فوق العاده مسخره است.
این بحث پول و فروش فوق العاده مسخره
بحث پول و فروش

این که سازنده چند نسخه از یه بازی رو فروخته و چقدر روش سود/ضرر کرده هیچ تاثیری در تجربه من گیمر نمیزاره. برای همین بحث کردن در مورد همچین موضوعی اشتباه و مسخره است.
-----
@ V
"این بحث فروش" همونطور که از اسمش پیداست به فروش بازی برمیگرده! پیرم کردی دانته...امان از تعصب....
Yeah yeah whatever

آخرین ویرایش:
@على درمورد اينکه HnS شرقى رو با غربى مقايسه ميکنى بايد بگم احمقانه اس به نظرم (قصد توهين ندارم) چون يه جورايى کمبو بى معنيه در HnS غربى.
ولى اگه بخوايم با شرق مقايسه کنيم به نظرم DmC گيم پلى اش خيلى ضعيفه (فکت نيس نظر شخصيه منه که به شدت فن DMC ام)
به شخصه گيم پلى LoS رو به DmC ترجيح ميدم, حالا داستان فاجعه شم که هيچى!
بازم نظر شخصيم اينه که Bayonetta گيم پلى اش در حد DMC3 نيس.

AIـت فاجعس:دی

تیکه اِنداختیم،فک کردیم رو هوا میزنید باو!

+
برو تو کار آواتار؛حاج گابریل.ـه تمجید!

اتفاقا من گرفتم چى گفتى, توجه نکردى :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or