Castlevania: Lords of Shadow: Mirror of Fate HD و دموی Lords of Shadow 2 گلد شدند

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
Walking_Coffin.jpg
Castlevania: Lords of Shadow: Mirror of Fate نام عنوانی است که تا چندی دیگر به صورت HD برای Xbox360 و PS3 بر روی XBL و PSN منتشر خواهد شد.
داستان این نسخه روایت کننده حکایتی میان نسخ Lord of Shadow 1 و 2 بوده و C: LoS: MoF HD حال گلد شده و این بدان معناست که ساخت بازی به پایان رسیده است.
از طرفی نیز اعلام شده که دموی Castlevania: Lords of Shadow 2 نیز گلد شده است. Lord of Shadow 2 آخرین نسخه از سری LoS بوده و به داستان این سری پایان خواهد بخشید.
منبع

چند روز پیش تازه LoS و DLC هاش رو تموم کردم و به شدت باهاش حال کردم ! نسخه کنسولی بدجوری افت فریم داشت و عذابی بود برای خودش ، ولی توی PC از این نظر هیچ مشکلی نداشت و کلاً بازی هم از اواسط به بعد تازه جالب میشد که قبلاً به اونجاها نرسیده بودم ! :دی داستان بازی هم فوق العاده بود ، حیف که آخرش برام لو رفته بود و اگه این طور نمیشد ، تأثیرش خیلی بیشتر بود.
در مجموع یکی از بهترین تجربه های چند وقت اخیرم بود و بدجوری منتظر نسخه دوم هستم.

چند روز پیش تازه LoS و DLC هاش رو تموم کردم و به شدت باهاش حال کردم ! نسخه کنسولی بدجوری افت فریم داشت و عذابی بود برای خودش ، ولی توی PC از این نظر هیچ مشکلی نداشت و کلاً بازی هم از اواسط به بعد تازه جالب میشد که قبلاً به اونجاها نرسیده بودم ! :دی داستان بازی هم فوق العاده بود ، حیف که آخرش برام لو رفته بود و اگه این طور نمیشد ، تأثیرش خیلی بیشتر بود.
در مجموع یکی از بهترین تجربه های چند وقت اخیرم بود و بدجوری منتظر نسخه دوم هستم.
کدوم نسخه رو بازی کرده بودی؟! :-/
PS3 که Lead Platform بود 360 هم من افت فریم نداشتم اصلا!
لامصب بار احساسی نسخه اول خیلی زیاد بود:دی یعنی اگر من غصی القلب نبودم صد در صد سر این بازی گریه می‌کردم:دی

بنده هم تازه نسخه los رو دارم بازی میکنم. بازی عالی نیست( به نظرم) ولی داستان و جو خیلی جالبی داره که باعث میشه آدم خودشو تو اروپای قرون وسطا حس کنه:d

کدوم نسخه رو بازی کرده بودی؟! :-/
PS3 که Lead Platform بود 360 هم من افت فریم نداشتم اصلا!
لامصب بار احساسی نسخه اول خیلی زیاد بود:دی یعنی اگر من غصی القلب نبودم صد در صد سر این بازی گریه می‌کردم:دی
جدی که نمیگی؟:d افت فریم و پایین بودن فریم اشکمونو درآورده بود:d فک کنم بعضی جاها به ۲۰فریم میرسید:d تو پی سی بازی میکنم باورم نمیشه این بازی هم میتونه ۶۰فریم باشه اصن برام هضم نمیشه فک میکنم چشام اشتباه میبینه:d

جو افت فریم این بازی چیه جدیدا مد شده ؟! :دی

فریم پایین فقط تو کات سین ها بود ، که خیلی بازیها اینجوریه ، کات سین ها رو خیلی با کیفیت تر میکنن عوضش فریم ریت میاد پایین که فرقی هم به حال ما نمیکنه !

ولی گیم پلی افت فریم خاصی نبود !

والا این نسخه ای که ما داشتیم ، افت فریم های تابلویی داشت ! :دی
حال و حوصله گشتن ندارم ، ولی یه سرچ کوچیکی توی گوگل کردم و یه سری چیزها پیدا شد ! :دی

نقد GameSpot در مورد نسخه PC :
These improvements are a practically a given with the scalable nature of PC hardware, but it makes such a big difference in Lords of Shadow. The console version suffered from below-average frame rates and woefully compressed textures, so it's great to see the game rendered in a way that does justice to the top-notch art direction on display

نقد Kotaku :
Furthermore, Lords of Shadow's frame rate takes many hits, something action game aficionados will rightly take issue with

بررسی فریم ریت بازی توسط Lens of Truth

مقاله Digital Foundry

همون عکس ویدئو خودش داره افت فریم رو نشون میده ! :دی خطی که فریم ریت رو مشخص کرده ، به 30 نمیرسه و یه جاهایی تا حدود 20 هم پایین میاد.

دیگه در نهایت صحبت های David Cox کارگردان بازی !
A key focus for LoS2 was improving the problematic framerate of the first game. "We really took that on the chin, and we really needed to improve that," Cox said. Right now, the framerate is really solid

کلاً هرچی که بوده ، خودشون متوجه شدن و توی نسخه دوم میخوان دیگه از این نظر هم بی ایراد باشه ! اگه نسخه اول افت فریمی نداشته هم که چه بهتر ! :دی

جو افت فریم این بازی چیه جدیدا مد شده ؟! :دی

فریم پایین فقط تو کات سین ها بود ، که خیلی بازیها اینجوریه ، کات سین ها رو خیلی با کیفیت تر میکنن عوضش فریم ریت میاد پایین که فرقی هم به حال ما نمیکنه !

ولی گیم پلی افت فریم خاصی نبود !

فریم بازی کلاً در شرایط عادی روی 26 فیکس بود. که البته بعضی جاها کمتر هم می‌شد.
ولی اینقدر تکسچرها و افکت‎های گرافیکی خفن داشت که طبیعی بود این افت فریم.

به تمام کنسول بازا پیشنهاد می کنم یه دونه گیم پلی از نسخه PC ببینن بعد می فهمن که منظور از افت فریم چی بوده. نسخه کنسولی در برابر PC رسما اسلوموشن بود :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or