Castlevania: Lords of Shadow l PC

70346916147817292071.jpg

درود

بدون شک بازار PC و فروش دیجیتالی عناوینش در ژانر های مختلف در چند سال اخیر رشد فوق العاده چشمگیری داشته است . موفقیتی که حتی ناشران ژاپنی را هم به وسوسه انداخت تا عناوینی که بنظرشون فقط مناسب کنسول و کنترلر هست بر روی این پلتفرم محبوب و خیلی عجیب !! عرضه کنن .

Lord of shadow رو میتوان یکی از 5 عنوان برتر H&S این نسل نامید که امتیازت و فروش نسبتا خوبش توانست طرفداران زیادی رو به خودش جلب کند که متاسفانه خیلی از PC Gamer ها در حسرت تجربه ش تا به امروز باقی موندن .

بنظر میاد PC عجیبترین پلتفرم صنعت گیم در این نسل بوده و هست چرا که فقط روی PC میتوان عناوینی رو یافت کرد که ابتدا شماره 2 یک عنوان براش تایید میشه و بعد از ماهها موقعی که هیچ کسی فکرش رو هم نمیکنه خبرهای مختلف مبنی بر عرضه شدن نسخه قدیمیترش به گوش میرسه :d:d . اگر چه هنوز هیچگونه تاییدی از طرف ناشر بازی کونامی (ناشر عناوینی چون metal gear rising که بتازگی خبر تاییدش بروی PC منتشر شده) بصورت رسمی منتشر نشده اما میتوان تصور کرد که آخرین عنوان باقی مونده (از 5 عنوانی که ماه ها پیش اطلاعاتش در دیتا بیس استیم منتشر شد که فقط این یکی باقی مونده و بقیه همه بصورت رسمی تایید شدن) هم سرانجام خوشی در انتظارش خواهد بود و بعد از مدتی برای PC عرضه میشود .

اولین تصاویر منتشر شده از نسخه ی PC :

آخرین ویرایش:
دوستان اون هیولا سنگیه که اسمش TITAN هست چجوری میمیره؟
سنگ آتیشی پرت میکنه به سمتت بعد دختره میگیره بگیرش به سمت خودش پرتش کن! منم میپرم E رو میزنم میگیرش بعد علامت چرخش با فلش میاد بعد من نمیدونم یعنی چی این حرکت:|
چجوری سنگو بهش برگردونم؟ همه دکمه هارو امتحان کردم! :|

• Like
Reactions: BladeRunner
چجوری سنگو بهش برگردونم؟ همه دکمه هارو امتحان کردم
ترکیب WASD رو باید بزنی
مثل MGR هستش و زیاد خوب عمل نمیکنه. دسته داشته باشی فکر کنم راحت تره اما با کیبورد باید همین رو چندبار سریع بزنی تا بگیره!

دوستان اون هیولا سنگیه که اسمش TITAN هست چجوری میمیره؟
سنگ آتیشی پرت میکنه به سمتت بعد دختره میگیره بگیرش به سمت خودش پرتش کن! منم میپرم E رو میزنم میگیرش بعد علامت چرخش با فلش میاد بعد من نمیدونم یعنی چی این حرکت:|
چجوری سنگو بهش برگردونم؟ همه دکمه هارو امتحان کردم! :|
اگه Joypad داری, اینو دانلود کن و جایی که exe بازی هست اکسترکت کن, Joypad رو مثل دسته ی XBOX میشناسونه به بازیو حل میشه مشکلت.
Download File : PC_to_Xbox_Converter_Joypad_Driver.rar

با کیبورد کار کرد مرسی! منو با چوب بزنن موس و کیوبردو ول نمیکنم :دی
فقط یک سوال دیگه!

اینکه چرا بعضی مواقع قاط میزنه اینور اونور میره خودش برا خودش ضربه میزنه میپره هوا بعد چند ثانیه باز درست میشه:| چیه فازش؟ باگه؟ وقتی دکمه زیاد میزنی اینطوری میشه! الان سر همین گرفتن سنگ وقتی دکمه هارو پشت سر هم میزنم سنگو پرتاب میکنه بعد برا خودش بپر بپر میکنه اینور اونور میره :| بعد چند ثانیه هم درست میشه! :دی

برادران یه سوال این بازی رو من رویه xbox تموم کردم میخواستم بدونم نسخه ی pcبازی شامل دی ال سی های بازی هم میشه یا نه همونه گفتم اگه دی ال سی هاش روش باشه که دمه امدن شماه دوم یه بار دیگه تمومش کنم

برادران یه سوال این بازی رو من رویه xbox تموم کردم میخواستم بدونم نسخه ی pcبازی شامل دی ال سی های بازی هم میشه یا نه همونه گفتم اگه دی ال سی هاش روش باشه که دمه امدن شماه دوم یه بار دیگه تمومش کنم
نسخه pc همه dlc ها رو داره.

دسته رو چجوری وصل کنم به بازی؟ من تازه نصب کردم این بازیو . وقتی وصل میشه تو بازی اصلا دسترو نمیخونه ، به جز ریختن برنامه دسته راه دیگه نداره؟ چیکار باید کرد؟

اما من برنامه x360ce رو ندارم که اجراش کنه که؟

یه برنامه Xpadder دانلود کن بعد برو تو منوی بازی بخش Controls ببین چه دکمه هایی رو روی کیبورد معرفی کرده..بعد برو بزنشون تو برنامه بادسته بازی کن..من نسخه ی دومش روهم همینطوری دارم میرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or