Castlevania: Lords of Shadow l PC

70346916147817292071.jpg

درود

بدون شک بازار PC و فروش دیجیتالی عناوینش در ژانر های مختلف در چند سال اخیر رشد فوق العاده چشمگیری داشته است . موفقیتی که حتی ناشران ژاپنی را هم به وسوسه انداخت تا عناوینی که بنظرشون فقط مناسب کنسول و کنترلر هست بر روی این پلتفرم محبوب و خیلی عجیب !! عرضه کنن .

Lord of shadow رو میتوان یکی از 5 عنوان برتر H&S این نسل نامید که امتیازت و فروش نسبتا خوبش توانست طرفداران زیادی رو به خودش جلب کند که متاسفانه خیلی از PC Gamer ها در حسرت تجربه ش تا به امروز باقی موندن .

بنظر میاد PC عجیبترین پلتفرم صنعت گیم در این نسل بوده و هست چرا که فقط روی PC میتوان عناوینی رو یافت کرد که ابتدا شماره 2 یک عنوان براش تایید میشه و بعد از ماهها موقعی که هیچ کسی فکرش رو هم نمیکنه خبرهای مختلف مبنی بر عرضه شدن نسخه قدیمیترش به گوش میرسه :d:d . اگر چه هنوز هیچگونه تاییدی از طرف ناشر بازی کونامی (ناشر عناوینی چون metal gear rising که بتازگی خبر تاییدش بروی PC منتشر شده) بصورت رسمی منتشر نشده اما میتوان تصور کرد که آخرین عنوان باقی مونده (از 5 عنوانی که ماه ها پیش اطلاعاتش در دیتا بیس استیم منتشر شد که فقط این یکی باقی مونده و بقیه همه بصورت رسمی تایید شدن) هم سرانجام خوشی در انتظارش خواهد بود و بعد از مدتی برای PC عرضه میشود .

اولین تصاویر منتشر شده از نسخه ی PC :

آخرین ویرایش:
اینم سیو بازی شما

سیو بازی بعد از کشته شدن غول سنگی

این غول کشتنش اصلا سخت نیست فقط باید گیم پد داشته باشیم راحت جهت هارو بچرخونیم تا بتونیم سنگو به طرف خود غول پرتاپ کنیم

از اونجایی که میدونم این بازی خیلی مونده تموم بشه و غول هایی وحشتناک تر از این یکی انتظارتو میکشه:d پشنهاد میکنم اگه خیلی حوصله بازی کردن نداری
برو به این سایت GameCopyWorld - Mirrors - No-CD, No-DVD Patches, Game Fixes, Trainers & Cheats ترينر بازی دانلود کن تا از جونت کم نشه

تازه اول بهشتی هنوز به در جهنم نرسیدی >:) خودتو اماده کن برای روزای سخت خیلی مونده تا تموم بشه

داداش اولا دستت دردنکنه..دوما من با گیم پد میرم بازی رو ولی یا من حوصله شو نداشتم یا کلا سخته این تیکه..سوما من بازی رو بار اول تا بعد از جهنم هم رفتم داداشی..چهارما ویندوزم پرید و سیومم پشت بندش پر کشید رفت..!!
مرسی:d

ورژن بازی که بر روی سیستمم نصب شده است Steam ندارد ، کجا سیو (Save) بازی را کپی کنم ؟
بازی من طبق عکس زیر نصب شده است...لطفا کمک کنید...
42573401817884037844.jpg
[/URL][/IMG]

دوستان طبق عکس زیر که میبینید من این C:\Users\<USERNAME>\AppData\Local\EMU\Steam\234080 \remote مسیرو
واسه ریختن سیو بازی ندارم چی کار کنم خواهشن یکی کمک کنه مرسسسسسسسسسسسسسسسی
[/IMG]

Organize>Folder and Search Option >View>Show Hidden Files,Folders and Drives
رو بزن بعد Ok کن
AppDate ظاهر میشه
مرسسسسسسسسسسسسسسی از شما دوست عزیز
حالا سیو کامل بازی و اخرین ابدیت بازیرو میشه بزارید کسی داره بزاره ممنون میشم

آخرین ویرایش:
شاید دیر باشه ولی چون خودم بازیو انجام ندادم رو کنسول به دلیل فریم ریته افتضاح و رو PC برای درست نبودن جهتا برای کشتن باسهای بازی, این فایل رو میزارم که Joypad رو کاملا مثل دسته XBOX میشناسونه به بازی. فایلهارو جایی که exe بازی هست اکسترکت کنید و حالشو ببرید.
Download File : PC_to_Xbox_Converter_Joypad_Driver.rar

پرسیدن داره ؟ :دی باید اونی که تو دستته بکنی توی اون کله شیره بعد بچرخونیش تا در باز بشه :دی

هم وطن ، برادر ، چه خوب بود با لحن بهتری می گفتی .

اون کله شیر نیست :-o به عرضت برسونم کله گاوه >:)

منم می تونم ازاین شکلکا استفاده کنم فک کردی اون جور می خندی و تمام ؟! زمین گرده ، اره داداش .

من جلوی جناب گاو همه ی کلیدهای کیبورد رو بفشارندی اما اتفاقی نیوفتادندی :|

با دسته 360 هم که بازی می کنم نمیشه !

هم وطن ، برادر ، چه خوب بود با لحن بهتری می گفتی .

اون کله شیر نیست :-o به عرضت برسونم کله گاوه >:)

منم می تونم ازاین شکلکا استفاده کنم فک کردی اون جور می خندی و تمام ؟! زمین گرده ، اره داداش .

من جلوی جناب گاو همه ی کلیدهای کیبورد رو بفشارندی اما اتفاقی نیوفتادندی :|

با دسته 360 هم که بازی می کنم نمیشه !
عزیز اگه بهت برخورد ببخشید! شوخی بود:) خوبه :دی گزاشتم :دی

حالا کله گاو یا شیر مهم نیست :دی من یادمه E ـو میزدم یا هم کلیک میکردم خودش میزاشت! اگه تمام چیزارو امتحان کردی و کار نکرد احتمالا باگ باشه! وگرنه من مشکلی باهاش نداشتم!

فکر کنم این اهرم باید از سمت چپ به سر اون گاوه متصل بشه
یه امتحانی بکن

u رو نزدیکش فشار دادم انحام داد .

چطور می تونم از سیو بازی back up بگیرم ؟

برنامه GameSave Manager رو دارم اما سیو های بازی رو شناسایی نمی کنه در صورتی که darksiders 2 رو می تونستم بک آپ بگیرم !

آخرین ویرایش:
u رو نزدیکش فشار دادم انحام داد .

چطور می تونم از سیو بازی back up بگیرم ؟

برنامه GameSave Manager رو دارم اما سیو های بازی رو شناسایی نمی کنه در صورتی که darksiders 2 رو می تونستم بک آپ بگیرم !

سیو های بازی توی فولدر خودش هستن.

یادم نبود زدم سیو ها رو با بازی پاک کردم رفت :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or