Castlevania: Lords of Shadow l PC

70346916147817292071.jpg

درود

بدون شک بازار PC و فروش دیجیتالی عناوینش در ژانر های مختلف در چند سال اخیر رشد فوق العاده چشمگیری داشته است . موفقیتی که حتی ناشران ژاپنی را هم به وسوسه انداخت تا عناوینی که بنظرشون فقط مناسب کنسول و کنترلر هست بر روی این پلتفرم محبوب و خیلی عجیب !! عرضه کنن .

Lord of shadow رو میتوان یکی از 5 عنوان برتر H&S این نسل نامید که امتیازت و فروش نسبتا خوبش توانست طرفداران زیادی رو به خودش جلب کند که متاسفانه خیلی از PC Gamer ها در حسرت تجربه ش تا به امروز باقی موندن .

بنظر میاد PC عجیبترین پلتفرم صنعت گیم در این نسل بوده و هست چرا که فقط روی PC میتوان عناوینی رو یافت کرد که ابتدا شماره 2 یک عنوان براش تایید میشه و بعد از ماهها موقعی که هیچ کسی فکرش رو هم نمیکنه خبرهای مختلف مبنی بر عرضه شدن نسخه قدیمیترش به گوش میرسه :d:d . اگر چه هنوز هیچگونه تاییدی از طرف ناشر بازی کونامی (ناشر عناوینی چون metal gear rising که بتازگی خبر تاییدش بروی PC منتشر شده) بصورت رسمی منتشر نشده اما میتوان تصور کرد که آخرین عنوان باقی مونده (از 5 عنوانی که ماه ها پیش اطلاعاتش در دیتا بیس استیم منتشر شد که فقط این یکی باقی مونده و بقیه همه بصورت رسمی تایید شدن) هم سرانجام خوشی در انتظارش خواهد بود و بعد از مدتی برای PC عرضه میشود .

اولین تصاویر منتشر شده از نسخه ی PC :

آخرین ویرایش:
کنترل پیش فرض بازی اصلا از موس پشتیبانی نمیکنه و چینش مناسبی رو کیبورد نداره خودتون باید set کنید دوربین استاتیک بازی هم چندان با وجود موس خوشایند نیست
تنظیمات گرافیکی بازی هم اندک هست ولی گرافیک بازی کاملا شارپ شده و فریم هم کوچکترین افتی نداره.

CutScene هم توی دمو هست؟ اگه هست فریم توی کات سین ها روی 30 قفله یا همون 60 فریمه؟

Steam با اینترنت ایران مشکل داره؟ نیم ساعته گذاشتم دانلود فقط 6 مگ گرفته!
مدام Download Suspended میده
گویا مشکلات دانلود از استیم به ISP برمیگرده. با این ISP جدیدم کلا دانلود از استیم برای من غیر ممکن شده.

من با سرعت 400 از استیم دانلود کردم دمو رو! :دی 2 گیگ بود اما گیم پلیش کلا 1 ربع هم نمی شد!. فریم هم فقل شده نیست! هر چی سیستم قوی تر فریم هم بیشتر!من که اصلا افت فریم نداشتم. کات سین هم تا دلتون بخواد تو همین یه تیکه دمو هست و فریم اونها هم آزاده و رو 30 قفل نیست! اما تو همین چند دقیقه داستانش منو جذب کرد. باید داستان جالبی داشته باشه مثل darksiders !

نسخه ی کرک شده (بدون نیاز به استیم) دمو هم اومد تو وارز دیدم!

آخرین ویرایش:
CutScene هم توی دمو هست؟ اگه هست فریم توی کات سین ها روی 30 قفله یا همون 60 فریمه؟

اره هست تو تصاویر هم مشخصه کات ها با کیفیت in game هستن فریمش رو 60 هست

- - -ویرایش - - -

Steam با اینترنت ایران مشکل داره؟ نیم ساعته گذاشتم دانلود فقط 6 مگ گرفته!
مدام Download Suspended میده

suspended میشه واسه اینکه استم افلاین میشه با یه سرور دیگه کانکت شو مثلا uk

خوب دمو را اجرا کردیم انصافا خیلی خوب بود از نظر فنی و به هیچ عنوان پورت شده نبود از نظر فریم دهی هم خیالتون راحت کوچکترین مشکل ندارید و بسیار عالی کار شده تنها مشکل به نظر من کار نکردن موس هست

بعد از اون فاجعه فریم کنثولش باورش برام سخته که این بازی رو 60 فریم ببینم.اصلا انگار نمیشه:d هنوز اون کند بودنش تو ذهنمه فکر میکنم رو 60 هم همونجوری باشه:d

بهمون گفتید کات‌سین‌ها Pre-Rendered نیستن، نشستیم 2 گیگ دنلود کردیم.
متاسفانه کات‌سین‌ها 720p هستن و 30 فریم و بدون AA، البته در حد MK اوضاعشون خراب نیست، ولی خب 60 فریم و 1080p هم نیستن.

در مورد فریم‌دهی هم به طرز عجیبی بهینست، با یه دونه 680 فریم بازی زیر 100 نمیاد! تازه 4XSSAA هم از طریق کنترل پنل کارت گرافیک به بازی تزریق کردم. بدون اون که فریم زیر 120 هم نمیاد.

در مورد کسایی هم که بازی رو انجام ندادن بگم، دمو بدترین قسمت بازی رو شامل می‌شه، بازی اصلی به مراتب بهتر از این دمو هست، یعنی اصلاً قابل قیاس نیست با این چیزی که توی دمو دیدید. خیالتون راحت باشه 15-20 ساعت گیم پلی توپ داره. چپتر توی جنگلش هوش از سرتون می‌‎بره به قدری که طراحی بازی زیباست. در ضمن واسه این بازی اصلاً اسکرین شات نبینین، خود بازی رو که تجربه کنید خیلی بهتر از اسکرین‌شات‌هاست :d

پورت مناسبی به نظر میاد اما از نظر چینش دکمه ها به نظر میاد باید حتما با دسته بازی کرد و طبق عکس هایی هم که دوستان گذاشتن تو سکانس های QTE دکمه های xbox رو نشون میده
دوستانی که دمو رو بازی کردن آیا بازی برای موس و کیبورد بهینه شده یا نه؟

دوستانی که دمو رو بازی کردن آیا بازی برای موس و کیبورد بهینه شده یا نه؟

اصلاً. یعنی هر چی فکر می‌کنم درک نمی‌کنم روی چه حسابی این مدلی دکمه‌ها رو چیدن!
حتماً و حتماً واسه این بازی گیم‌پد تهیه کنید. البته شاید وقتی که بازی منتشر شه درست کردن این کنترل رو، ولی توی دمو واسه موس و کیبورد افتضاح طراحی شده بود!

اصلاً. یعنی هر چی فکر می‌کنم درک نمی‌کنم روی چه حسابی این مدلی دکمه‌ها رو چیدن!
حتماً و حتماً واسه این بازی گیم‌پد تهیه کنید. البته شاید وقتی که بازی منتشر شه درست کردن این کنترل رو، ولی توی دمو واسه موس و کیبورد افتضاح طراحی شده بود!
کنترلرش در حد داغونی RE4 هست واقعا بهترین مثالی که میشه براش زد

خوب منم دمو را اجرا کردم خیلی کوتاه بود نسبت به حجمش:d
از نظر گرافیک که حرف نداشت قشنگ رو اخرین تنظیمات بالای 60 فریم میداد موسیقی و اتمسفرشم خیلی زیبا کار شده بود
در مورد کنترل هم من با دسته ی xbox بازی کردم و مشکلی نداشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or