Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD برای PS3 و XBOX 360

hitman- 47

کاربر سایت
Castlevania-Mirror-of-Fate-banner.jpg

کونامی بازی Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate HD را به طور رسمی برای XBOX 360,PS3 اعلام کرد.این بازی برای این دو کنسول از 3DS پورت شده است و 31 اکتبر در PSN,XBOX LIVE قرار خواهد گرفت.
Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate برای 3DS در MARCH منتشر شده است.
این در حالی است که این عنوان در هفته گذشته توسط خورده فروشی در سایت PLAY ASIA در کالکشن این سری بازی معرفی شد و به احتمال زیاد از کالکشن این سری بازی در گیمز کام امسال توسط کونامی رونمایی خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
هم نسخه دوم هم این هیچ ربطی به کوجیما نداره. قبلا هم گفتن توی ساخت 2 و این دخالتی نداشته
رفیق نوشته هر چی از کونامی رسد. کوجیما کجا بود؟ :d

نکته8 مسخره اینه که کونامی قبل عرضه ویتا گفته بود همه بازی هاش که برای PS3 میان رو روی ویتا هم میاره و ساپورت کامل میکنه اما الان... سونی برای Vita از PS3 هم بدتر عمل کرد!

اتفاقا به نظرم الان وضعیت ویتا از نظر انحصاری خیلی بهتر از اولای PS3 ـه.
فقط از نظر ترد پارتی ضعیفه که طبیعیه چون هند هلده.
توو ژاپنم که خیلی بازی های خوبی براش میاد. اگه قیمتو مثل ژاپن پایین بیارن و مثل ژاپن غربو ساپورت کنن همه چی حله

اتفاقا به نظرم الان وضعیت ویتا از نظر انحصاری خیلی بهتر از اولای PS3 ـه.
فقط از نظر ترد پارتی ضعیفه که طبیعیه چون هند هلده.
توو ژاپنم که خیلی بازی های خوبی براش میاد. اگه قیمتو مثل ژاپن پایین بیارن و مثل ژاپن غربو ساپورت کنن همه چی حله

مشکل بازی های ویتا اینه که بازی های ورژن جمع و جور PS3 هستن که نهایت یکم با صفحه لمسی کنسول دارن ور میرن! ویتا بازی که منحصر به خودش باشه نداره! خیلی کمن! مثل Little Deviants یا Escape Plan که جفتشون هم بازی های بزرگی نبودن.

مشکل بازی های ویتا اینه که بازی های ورژن جمع و جور PS3 هستن که نهایت یکم با صفحه لمسی کنسول دارن ور میرن! ویتا بازی که منحصر به خودش باشه نداره! خیلی کمن! مثل Little Deviants یا Escape Plan که جفتشون هم بازی های بزرگی نبودن.
این دو تایی که گفتی داغون تریناشن :d
Soul Sacrifice هست که خیلی عالیه. یه چیزی توو مایه های Monster Hunter ولی خیلی شاخ تر و سخت تر که به نظرم توو PS3 همچین بازی پیدا نمیشه.
Gravity Rush که به شدت عالی بود که فک کنم خودت بدونی.
Muramasa Rebirth هم خیلی خوب بود که فک کنم خودت تاپیکشو زدی.
جدیدا یه بازی اومده Open Me که به نظرم تا الان بهترین بازی AR ـه.
Persona 4 که راجبش حرف نمیزنم :d
Virtua Last Reward که فوق العادس.
Silent Hill هم میتونیم حساب کنیم :d (از این دو تایی که گفتی بهتره)
Tear Away هم که داره میاد و شاهکاره تمومه.
Unit 13 = خ خوب بود
به قول خودت Uncharted و Kill Zone و Little Big هم نسخه ی کوچیک شدن.
کلی هم بازی کوچیک تر و ایندی داره.
من نمیگم وضعیت ویتا خوبه ولی از اولای PS3 بهتره به نظرم و اگه سونی به فکرش باشه خیلی راحت میتونه از PSP هم موفق تر شه

این دو تایی که گفتی داغون تریناشن :d
Soul Sacrifice هست که خیلی عالیه. یه چیزی توو مایه های Monster Hunter ولی خیلی شاخ تر و سخت تر که به نظرم توو PS3 همچین بازی پیدا نمیشه.
Gravity Rush که به شدت عالی بود که فک کنم خودت بدونی.
Muramasa Rebirth هم خیلی خوب بود که فک کنم خودت تاپیکشو زدی.
جدیدا یه بازی اومده Open Me که به نظرم تا الان بهترین بازی AR ـه.
Persona 4 که راجبش حرف نمیزنم :d
Virtua Last Reward که فوق العادس.
Silent Hill هم میتونیم حساب کنیم :d (از این دو تایی که گفتی بهتره)
Tear Away هم که داره میاد و شاهکاره تمومه.
Unit 13 = خ خوب بود
به قول خودت Uncharted و Kill Zone و Little Big هم نسخه ی کوچیک شدن.
کلی هم بازی کوچیک تر و ایندی داره.
من نمیگم وضعیت ویتا خوبه ولی از اولای PS3 بهتره به نظرم و اگه سونی به فکرش باشه خیلی راحت میتونه از PSP هم موفق تر شه

Soul Sacrifice ، در مقایسه با MH که حرفی برای گفتن نداره اما بازی عالی ای هست به طور کل، اما عامه پسند نیست بیشتر ژاپنی پسنده
Gravity Rush هم من خوشم اومد اما عامه پسند نیست، بیشتر ژاپنی پسنده
Muramasa Rebirth نسخه Remake شده wii هست پس عنوان جدیدی نیست، باز هم این ژاپنی پسنده تا عامه پسند
بازی های AR رو که ول کن
P4G هم نسخه remake شده ps2 اه، ژاپنی پسند هم هست
Virtua Last Reward عنوان مولتی پلتفرم اه، و ژاپنی پسند
SH که epic fail اه
Tearaway که بیاد ببینیم چی می شه
unit 13 بازی معمولی بود، بازی ای نبود که حتما باید بازیش می کردی، جزو بازی های معمولی هر کنسول حساب می شه
Uncharted و LBP که خوب بودن، killzone هم باید بیاد ببینیم اما من cbt اش رو بازی کردم به نظر خوبه و متای 70-80 بگیره
بازی های Indie ها 99% اشون مولتی پلتفرم ان

تو همین عناوینی که گفتی ، فقط یه uncharted,lbp ان که عامه پسندن و ممکنه کسی رو سیخ کنن که بازیشون کنه، بقیه عناوینش یا remake ان یا مولتی پلتفرم اه یا ژاپنی پسند که بین همون ژاپنی پسند ها هم یک سری remake و مولتی پلتفرم ان، ویتا از خودش چیز جدیدی نداره در حال حاضر که بخواد گیمر رو مجاب به خرید ویتا بکنه

Soul Sacrifice ، در مقایسه با MH که حرفی برای گفتن نداره اما بازی عالی ای هست به طور کل، اما عامه پسند نیست بیشتر ژاپنی پسنده
Gravity Rush هم من خوشم اومد اما عامه پسند نیست، بیشتر ژاپنی پسنده
Muramasa Rebirth نسخه Remake شده wii هست پس عنوان جدیدی نیست، باز هم این ژاپنی پسنده تا عامه پسند
بازی های AR رو که ول کن
P4G هم نسخه remake شده ps2 اه، ژاپنی پسند هم هست
Virtua Last Reward عنوان مولتی پلتفرم اه، و ژاپنی پسند
SH که epic fail اه
Tearaway که بیاد ببینیم چی می شه
unit 13 بازی معمولی بود، بازی ای نبود که حتما باید بازیش می کردی، جزو بازی های معمولی هر کنسول حساب می شه
Uncharted و LBP که خوب بودن، killzone هم باید بیاد ببینیم اما من cbt اش رو بازی کردم به نظر خوبه و متای 70-80 بگیره
بازی های Indie ها 99% اشون مولتی پلتفرم ان

تو همین عناوینی که گفتی ، فقط یه uncharted,lbp ان که عامه پسندن و ممکنه کسی رو سیخ کنن که بازیشون کنه، بقیه عناوینش یا remake ان یا مولتی پلتفرم اه یا ژاپنی پسند که بین همون ژاپنی پسند ها هم یک سری remake و مولتی پلتفرم ان، ویتا از خودش چیز جدیدی نداره در حال حاضر که بخواد گیمر رو مجاب به خرید ویتا بکنه
هر چقد هم ژاپنی پسند باشه بهتر از LD و EP ـه به نظرم.
بازی های کوچیک هم انحصاری ویتا هست. ایندی هم توو ویتا به نظرم خیلی بیشتر استفاده شه. چون من خودم وقتی PS3 ـمو روشن میکنم ترجیح میدم برم یه بازی بزرگو برم تا اینکه بشینم توو LCD بازی Indie برم.
خودمم بالاتر گفتم توو ژاپن ساپورتش خ خوبه و اگه بتونه توو غربم همین کارو کنه عالی میشه.

نه خوب ببین نکته همینه! بیشتر بازی هایی که لیست کردی اصلا هیچی تیستن! Vita تا الان باید 20 تا بازی مثل tearaway‌ میداشت! یا GR.

ببین SS بازی خوبی هست. از بسیاری جهات قابل رقابت با MH ـه. Vita هم بهش نیاز داره. اما چیزی نیست که Vita رو بنچمارک کنه. یا نسخه HD مثلا Muramasa! ببین بنظر من Vita دو دسته بازی نیاز داره؛ دسته اول بازی های خلاقانه که منحصرا برای کنترل منحصر به فرد Vita طراحی شده باشن و نشه انهارو روی هیچ پلتفرم دیگه ای بازی کرد. مثل Tearaway یا Little DeviantS و escape plan و GR. دسته دوم انهایی که از نظر قدرت گرافیکی Vita رو بلد کنه، مثل Uncharted و SS و KZ. منتها Vita از هر دو نظر در فقر کامل بسر میبره! سونی باید خودش تا الان حداقل 20 تا بازی از نوع اول و 7 8 تا هم انحصاری نوع دوم میساخت تا اول مردم ترغیب بشن Vita رو بخرن و بعد کم کم ترد پارتی ها هم شروع کنن به فکر کردن به این کنسول. سونی خودش باید قابلیت های منحصر به فرد کنسولش رو نشون بده تا مثلا من سازنده مستقل بگم "خوب سونی با تاچ کنسول این بازی رو ساخته، خوب من یه ایده بهتر دارم!" و به همین ترتیب کم کم شاهد رشد بازی های خلاقانه روی این پلتفرم بشیم.

سونی واقعا برای Vita کم گذاشته! برای من اصلا قابل هضم نیست چرا این کنسول تا الان LoCoRoCo نداشته! یا Patapon! میدونید این دوتا بازی رو Vita چقدر میتونن شاهکار بشن؟ مثلا پاتاپن رو با میکروفن کنسول فرض کنید...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or