Castelvania:Lords of Shadow برای PC تایید شد

MOH3N_Dark

کاربر سایت
CLoSUEheader.png

کونامی تایید کرد بازی Castelvania:Lords of Shadow-Ultimate Edition در تاریخ 30 آگوست برای PC عرضه می شود.
این عنوان به صورت فیزیکی و دیجیتالی عرضه می شود و دارای دو چپتر اضافه و شامل ویژگی های زیر است:
  • New Features: Reverie and Resurrection content. It also boasts enhanced 1080p HD graphics, runs at a solid 60 frames per second via recommended spec, and offers trophy integration through Steam with Cloud saving.
    New Storyline: Players can immerse themselves in the brand-new Lords of Shadow storyline, meeting classic characters and experiencing tangential side stories.
    New Weapons and Skills: Overcome obstacles using the Combat Cross multi-function weapon and hone platforming skills within this sprawling adventure. Swing across chasms, climb sheer walls, rappel down cliffs, grip and pull away obstacles.
    New Titan Battles: Conquer behemoth enemies of terrifying size, where special attacks and cunning speed are required for advancement.
    New Exploration: Explore gothic ruins, dark castles, barren forests and frozen wastelands. Discover a whole world to investigate with many routes and hidden secret places that contain items to aid Gabriel on his quest
Castelvania:Lords of Shadow-Ultimate Edition روز 27 Aguest بر روی استیم عرضه می شود.

VG247

آخرین ویرایش:
تبریک به خودم و همه pc بازها و همینطور konami بخاطر پیشتبانی از pc. امیدوارم روز به روز شاهد خبرهای بهتری باشیم.تا قسمت 3 این بازی رو بخاطر افت فریم زیاد و سر درد روی کنسول نتونستم بازی کنم.
[جناب اقای محمد صبحانیان الکی به خودت تبریک نگو شما همون کسی بودی که میگفتی این بازی فلان به درد نمیخوره اما بنده این بازی با توجه به افت فریم زیاد به خوبی ازش لذت بردم.

[جناب اقای محمد صبحانیان الکی به خودت تبریک نگو شما همون کسی بودی که میگفتی این بازی فلان به درد نمیخوره اما بنده این بازی با توجه به افت فریم زیاد به خوبی ازش لذت بردم.

جناب قاسمی جنابعالی چشمات مثل قرقی قویه مشکلی نداشتی ولی بنده روی 360 تا بخش3 بیشتر دووم نیاوردم بخاطر سر درد .خودتم اولش زیاد تحویل نگرفتی بازی رو جلوتر که رفتی از بازی تعریف کردی.
تبریک من بخاطر پشتیبانی ناشر بود نه فقط انتشار این بازی برای pc.

جناب قاسمی جنابعالی چشمات مثل قرقی قویه مشکلی نداشتی ولی بنده روی 360 تا بخش3 بیشتر دووم نیاوردم بخاطر سر درد .خودتم اولش زیاد تحویل نگرفتی بازی رو جلوتر که رفتی از بازی تعریف کردی.
تبریک من بخاطر پشتیبانی ناشر بود نه فقط انتشار این بازی برای pc.
نه بابا ;)

آقا من نمیدونم منظور شما از افت فریم چیه !

یعنی آهسته کار میکرد ؟؟؟ من که بدون هیچ مشکلی این بازی 2 بار رفتم آخرش :دی

یه نفر بیاد روشن سازی کنه:d

یکی بیاد به این بگه افت فریم یعنی چی.

بوس بوس ! خودت میگفتی بهتر نبود ؟

آخرین ویرایش:
جدا از افت فریم‌های ناجور در بعضی از جاها، کلاً فریم بازی روی 26 قفل بود! در حالی که اکثر بازی‌هایی که شما انجام می‌دید (روی کنسول) روی 30 فریم قفل هستن.
یه عده کلاً بی‌تفاوت هستن در مقابل این مسائل، ولی من خیلی حساسم به این قضیه :d

ها ای که الان وگفتی یعنی چه :دی ؟

مثال ساده برات بخوام بزنم اینطوری میشه تقریبا:
قدیمها میخواستن کارتن بسازن با استفاده از چند تا نقاشی پشت سر هم که برگها به سرعت روی هم میومدن باعث میشد شما فکر کنی نقاشی حرکت میکنه حالا :

عکس یه دست رو بکش روی یه برگ سفید این برگه حکم یک فریم رو داره حالا فکر کن دست رو میخوای به طرف بالا حرکت بدی تا مثلا به حالت صاف به طرف بالا برسه

حالا اگر این حرکت رو روی 60 تا برگه انجام بدی روونتر هست یا 30 تا؟
کدوم کاغذ کمتری میبره و وقت کمتری برای انجام این کار؟

در پردازش حالتهای 3 بعدی حرکات گاهی بخاطر اینکه حجم کاری پردازنده رو کم کنن چون دیگه توانش نمیرسه مجبورن دقت 60 حرکت در ثانیه رو به 30 حرکت کاهش بدن تا دچار هنگ و مشکلات دیگه در بازی نشیم.

جدا از افت فریم‌های ناجور در بعضی از جاها، کلاً فریم بازی روی 26 قفل بود! در حالی که اکثر بازی‌هایی که شما انجام می‌دید (روی کنسول) روی 30 فریم قفل هستن.
یه عده کلاً بی‌تفاوت هستن در مقابل این مسائل، ولی من خیلی حساسم به این قضیه :d

شما چطور فرق بین 26 رو با 30 تشخیص میدی ؟

عزیز من وقتی چشمت به 60 و +60 عادت کنه حتی وقتی فریم شما روی 120 هست اگر روی 60 سقوط کنه متوجه میشی
همینم روی فریم های پایین هست یعنی وقتی 30 فریم داره اجرا میشه بشه 26 متوجه میشی .
حتی من یکی رو میشناسم شما عکس ی بازی رو بهش بده بهت میگه رو چه فریمی داره اجرا میشه
کار سختی نیست . فقط تجربه میخواد . :d

عزیز من وقتی چشمت به 60 و +60 عادت کنه حتی وقتی فریم شما روی 120 هست اگر روی 60 سقوط کنه متوجه میشی
همینم روی فریم های پایین هست یعنی وقتی 30 فریم داره اجرا میشه بشه 26 متوجه میشی .
حتی من یکی رو میشناسم شما عکس ی بازی رو بهش بده بهت میگه رو چه فریمی داره اجرا میشه
کار سختی نیست . فقط تجربه میخواد . :d

چشم انسان از 60 فریم بیشتر رو تشخیص نمیده . بنابراین چه 60 فریم باشه چه 200 فریم نمیشه با چشم فهمید
اون سوالی رو هم که کردم منظورم این بودش که فریم 25-30 چندان فرقی توش نیس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or