اون کارتونه که پسره و 2 تا فرشته هستند رو نشون میدهNickelodeon هم چیز خوبیه... باباسفنجی شلوار مربعی میزاره و گربهسگ دیگهآخر شب هم یه سری Sitcomهای تینیجری میزاره بعضیاشون برای تفریح بد نیستن
![]()
من خیلی سال پیش از مرحوم Super RTL میدیدماونو ندیدم تازگیا ازش، ولی خیلی وقت پیشا میذاشت یادمه... باید چک کنم
یک درصد از جذابیت های کارتون ، گیم ، انیمه ، فیلم یا هر چی دیگه رو الان نداره ! حالا درسته یه چیزای قشنگی هست الان ولی جذابیت قدیمی ها خیلی بیشتر از جدیدا بود !جمع کنید بابا کارتون کارتونهای قدیم یعنی چه؟ الان خیلی کارتونای با کیفیتی هستندFlapjack کی دیده اینجا؟ باب اسفنجی رو گاز گاز میکنه
البته خودم از اصل این جمله ی "... هم ... های قدیم" زیاد خوشم نمیاد و قبولش ندارم ولی بعضی وقتا استثنا وجود داره .جمع کنید بابا کارتون کارتونهای قدیم یعنی چه؟ الان خیلی کارتونای با کیفیتی هستند Flapjack کی دیده اینجا؟ باب اسفنجی رو گاز گاز میکنه
اینا که خاله زنکی و دخترونه بود نبایدم خوشت میومد ! :biggrin1:هایدی و حنا
اسم اون آهنگ Careless Whisper هست که مال موقعیه که جورج مایکل توی یه گروه به اسم !Wham بوده. توی گوگل بزن راحت آهنگ رو پیدا میکنی.آقا قدیما کارتون آنشرلی با موهای هویجی :biggrin1: میداد...اون آهنگ اولش که جرج مایکل میخوند و خیلی قشنگ بود رو کسی میتونه بزاره؟؟